• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapatılan konumuzun açılmasını istiyoruz :))

Konu tekrar açılsın mı?

• Evet

OY: 96 94,1%
  • Hayır

OY: 6 5,9%

• Ankete Katılan
    102
ilk iki sayfasına baktım geldim,isim veriliyormu bilmiyorum ama devamını okuyacağım;fakat burası çok geniş bir forum ve 500.000 üyesi var,haliyle çok farklı görüşler,yaşayış tarzları var,sen beni beğenmeyebilirsin ama benim yaşam tarzıma görede sen benim gözümde bir hiçsin,bu normal değil mi?

ilk iki sayfasına baktım geldim,isim veriliyormu bilmiyorum ama devamını okuyacağım;fakat burası çok geniş bir forum ve 500.000 üyesi var,haliyle çok farklı görüşler,yaşayış tarzları var,sen beni beğenmeyebilirsin ama benim yaşam tarzıma görede sen benim gözümde bir hiçsin,bu normal değil mi?
Ama bu konunun kapatılmasını mı gerektirir sizce? Biz nick veriyoduk aslında :-)

goruslere lafimiz yok ki.. kimse sen bunu dusunuyorsun diye yorum yapmadi. Anlayis gostermiyorsun farkli olanlara, dini karistiriyorsun, siyaseti karistiyorsun gibi yazdik

Ben bayadır foruma girmeyenlerdenim ama o konuyu biliyorum güzel bişey aslında burdaki kişiler hakkında fikir sahibi oluyoruz en azından

Ama bu konunun kapatılmasını mı gerektirir sizce? Biz nick veriyoduk aslında :-)
Bence gerektirmez. Nick vermeyince de arkasından konuşmuş gibi oluyor bence. :D Ya Allah aşkına, burası sanal ortam, birisi kalkıp birisi hakkında olumsuz bişey dese ne olur, ne farkeder? Yazılan yorumlara göre yorum yapıyor insanlar. Bu kadar kompleks yapıp abartmaya hiç gerek yok bence, bu benim kendi fikrim. Benim hakkımda birisi olumsuz bişey dese ne olur, demese ne olur...

Back