Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Kapatıcı pudra önerileriniz

shekr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
350
4
42
Mrb arkadaşlar..cildim yağlı ve sorunlu aknelerimde hiç eksik olmaz malesef..cildime fondoten sürüp yıpratmak istemiyorum (gerçi pudrada pek zararsız sayılmaz ama ( ) cildime önerebileceğiniz zarar vermeyecek ve kapatıcılığı iyi olan pudra önerilerinizi bekliyorum

cnm kesınlıkle max factor un pudrasını önerıyorum..onca pahalı markalı pudralar kullanmama ramen en kalıcı ve yüzümde pürüzsüz duran bu markanın pudrası..sürdükten sonra sankı porselen görünümü verıor ciltte tüm kusurlarıda kapatıyor.muhakak denemenı tavsıye ederım..

mineral pudra öneririm sivilceli ciltler için özellikle tıkanma falan yapmıyor

mineral fondoten die geçiyor zaten tek var..bide loreal in var onun kapatıcılık özelliği daha fazla ama hem daha ufak hemde belli bi saatten snra kusma yapıyor dediler bana..
2side aynı fyat

mineral fondoton dediğin pudra ama değil mi? fiyatı nekdr dı cnm

fondoten dye geçiyor ama pudra yani kaparmıyo öyle lekeleri ama yüze güzel bir hava veriyor..
46 idi..diğer fondotenlerde aynı fiyatmış

evet arkadaşlar öncelikle verdiğiniz cevaplar için teşekkürleeeerrr a.s. max factor kullanmıştım ama bana pek kapatıcı gelmedi nedense ve sivilcelerimde artış oldu malesef (( ama şu mineral olayına bende merak sardım denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum yerimseniben

mineralde kapatıcılık konusunda iyi değil ama sivilce arttırmadı bende

evet malesef..ben daha iyi sonuç almak için fondoten üstü kullanıyorum özel günlerde falan.günlk olarak yalnız kullanıyorum ama

evet malesef..ben daha iyi sonuç almak için fondoten üstü kullanıyorum özel günlerde falan.günlk olarak yalnız kullanıyorum ama

anladım canım..bende clinique almost powder düşünüyorum..onu bi araştıralım bakalım

bnde mineralliden kullanıorm ara ara kapatıcılıgını bgndm ben zararsz digerlerine görede tavsiye edrm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…