Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Kapatıcı pudra önerileriniz

ben lancome pudra kullandım ama tek pudra hiç kapatmıyor..leke fln varsa daha da kötü gösterebiliyo.eğer cildin sorunluysa ve fondöten kullanmak istemiyorsan kapatıcı öneririm.
sivilceleri belki çoğaltabilir ama güneş lekeleri için en iyisi.
bende gündelik hayatta makyaj yapmayı sevmiyorum kusurlu yerlere noktalar halinde kapatıcıyla kapatıyorum.
sivilce sorunum yok sadece güneşten lekeler oluşuyo zaman zaman..sadece onları kapatıyorum.

bir de carmina mineralli fondöten aldım.çok hafif bi yapısı var.hemde kapatıcılığı mükemmel.pudrasını bilmiyorum ama istersen carminaya bi bak.benim beklediğimin ötesinde çıktı...

way demek carmina he hiç fena fikir değil mutlaka denemek gerek kaydirigubbakcemile5 pudra gerçekten dahada kötü yapıyor ve pes edip sonunda fondöten aldım yine senağlama gerçi çok beğendim ama yinede cildimi yormak kötü ... cevabın için teşekkürler canım bu arada carminanın allığını kullanmıştım gerçekten mükemmeldi...teşekkürler canımm a.s.

canım eğer sivilecelerin çoksa tek başına pudranın kapatıcılığı işe yaramaz. artı çok yoğun bir pudra da cildinin problemini daha da arttırır. sana tavsiyem öncelikle sivilce problemini çözmen. temizleyici+tonik+nemlendirici üçlüsü ile...

sonrasında yağsız bir pudra , çok ihtiyaç duyarsan da hafif bir fondoten ile işini görebilirsin..

yaşın kaçtı bu arada :)

canım 27 yaşındayım..evet pudranın tek başına işe yaramayacağını ve sorunumu dahada arttıracağını düşündüğüm için tekrar fondöten aldım..cildimin bakımını düzenli olarak kendimi bildim bileli zaten yapıyorum..tedavimide oldum ama sivilcelerim ne kadar azalsada yani yok denecek kadar az olsada izlerinden hala kurtulamıyorum..maskeler,peelingler, kremler ne yaptıysam geçmiyor..napalım yinede bakıma devam..bu arada cevabın için çook teşekkür ederim canımm a.s.

rica ederim canım benim :1hug: , ben de sivilcelerden bir süre çok çektim de, manyak derecesinde yüz temizliği yapıyordum :) şimdi sivilcelerim olmuyor çok şükür. yağlıya dönük cildim var benimde.. laroche ürünleri çok iyi geliyor :)

bende temizliğine çok önem veriyorum cildimin vermesem kimbilir nasıl olacaktı düşünmek bile istemiyorum :) cildim aynı zamanda hassas dermokozmetik ürünlerde en iyi sonucu bioderma dan aldım şimdi onunla devam ediyorum

Carminanın mineralli allığını mı kullandın canım.gerçi mineralli ürünleri yeni çıktı.bende allığını almak istiyorum..ama minerallide fazla renk seçeneği yok

Carminanın mineralli allığını mı kullandın canım.gerçi mineralli ürünleri yeni çıktı.bende allığını almak istiyorum..ama minerallide fazla renk seçeneği yok

hayır canım terracota allığını kullanmıştım..mineralliside var artık demek hemen görmem lazım kaydirigubbakcemile5

shiseido' nun pureness serisinin pudrası var 20li yaşlarında sivilceli ve yağlı ciltlere özel hem nefes alıyor cilt hem de sivilceleri kurutuyr pudra. aşırı bi cilt sorunu yoksa kapatıcılığı da iyi bence.

3 sene içerisinde lekeleri kapatan mineralli-toz pudra icat edildi mi acep ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…