Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okuyan bir babayigit varmi ki?okuyan biri ozet geçer mi?
Asil ben kendi adima cok tesekkür ederim,her zaman cocuklarima gereken ozeni gostermeye,ve surekli onlarla diyalog kurmaya calisiyorum,ve oyle abarti seyler yapicak bi maddi gucede sahip degiliz ve inanin burdan bakincada iyiki degiliz diyorum,kendi yaginda kavrulan belli basli kurallari olan bi aileyiz ama yinede kendimde eksik gordum,gorevlerimi bidaha gozden gecirmeme neden oldu yaziniz,onun cok tesekkür ederim bundan sonra daha dikkatli,hosgorulu davranip,gec bazi seyler icin gec kalmamisim diyebilecegimEvet uzun oldu, farkındayım.
Bunun için kusura bakmayın.
O kadar çok örnek ve yaşanmışlık var ki;
yazdıklarım sadece buz dağının görünen kısmı.
Ayrıca, 140 karakterlik gençlik eleştirisine ironi olsun ve sabrımızı ölçelim diye uzun tuttum. :)
Abartı örnekler var, herkes hepsini yapıyor diye genelleme yapmak muhakkak yanlış olur.
Fikir ve beğenileriniz için teşekkürler.
Amaç beğeni değil elbet.
Amaç,
belki biraz farkındalık, yaratmak, ucundan köşesinden kendimizden birşeyleri/yaptığımız hataları yakalamak.
Bir tanesini düzeltsek, farkına varsak kârdır.
Bide yazi yazmayi becerebilsem daha iyi olcakve sanirim once kendimden baslayacagimAsil ben kendi adima cok tesekkür ederim,her zaman cocuklarima gereken ozeni gostermeye,ve surekli onlarla diyalog kurmaya calisiyorum,ve oyle abarti seyler yapicak bi maddi gucede sahip degiliz ve inanin burdan bakincada iyiki degiliz diyorum,kendi yaginda kavrulan belli basli kurallari olan bi aileyiz ama yinede kendimde eksik gordum,gorevlerimi bidaha gozden gecirmeme neden oldu yaziniz,onun cok tesekkür ederim bundan sonra daha dikkatli,hosgorulu davranip,gec bazi seyler icin gec kalmamisim diyebilecegim
Haklisiniz ama o sadece gorunen kismi,bide madalyonun diger yuzu var ne yazikki..Fazla genelleyici bir yazı
Gençliğin o kadar da salak olmadığını gördük bence gezide
Haklisiniz ama o sadece gorunen kismi,bide madalyonun diger yuzu var ne yazikki..
Orasi oyle tabi ,inkarda etmiyoruz hep vardi ve olacakta,ama bu yazi bence daha cok anne,baba'ya ve adaylarina yonelik,daha bilincli olabilmeleri adina yazilmis yani benim gordugum kadariyla oyle,tabiki genclerinde okuyup,amaannn bizi yerin dibine batirmissin bee!diyecekleri seylerde yok degil yani..Madalyonların diğer yüzleri hep vardı, önceden de şimdi de, bu nesli gömmeye gerek yok
en sonda çözüm diye bir bölüm var orada yazmış.Ne yapmamız gerekenide yaziyor mu
1 litre süte biraz şeker biraz nişasta koyup muhallebi yapmak zor geldi de; çantamızdan eksik etmedik sporcu takviyesi gibi! küçük renkli cam şişeleri.
Zengini fakiri kalmadi artik ulkede bunlarin hepsini orta halli yada asgari ucret geliri olan herkez yapio.tuketum bollugu var.deli gibi tuketiyoruz.en basta insanligiBana abartı geldi doğum günü partileri, baby Showerlar, bir sürü kurslar oyuncaklar vs. Benim çevremde bunlar yok. Dediğiniz gibi tüketim çılgını dilden bihaber gençlik yetişiyor ama o dediğiniz şeyleri zenginler yapıyor olsa gerek