• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kapanan Bilgisayar ??!

DryaSzr

Edeple gelen lütufla gider
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
2.985
1.453
698
casper masaüstü bilgisayarım son 1 2 haftadır sanki elektrik kesilir gibi birden kapanıyor.Önceleri oyun yüzünden sanmıştım ama Fişi takıp çıkarıyorum yeniden başlıyor en fazla 1 2 saat sonra yeniden kapanıyor içini temizledim fanda sorun yok gibi görünüyor.Sorun nedir anlamadım ya! :bbo: Bir sorun olsa diye düşünüyorum işlemci ya da ne bileyim power la alakalı fişi tak çıkar yapınca neden hemen geri gelsin ki !

Arkadaşlar bilgi verebilecek kimse yok mu koskoca sitede :gitme:

kendi kendine kapanan pc ye tek açıklama virüs gibi geliyor bana güçlü bir programla temizlemeyi deneki ben kaspersky öneririm deneme sürümünü yükleyip silebilirsin oda işe yaramazsa format tek çare
ama arama motorundan arat bazı sitelerdeki yolları izleyerek virüsleri silebilirsin ama sistem dosyalarına bulaştıysa işin zor aynı şey başıma geldi ben temizleyebildim

kendi kendine kapanan pc ye tek açıklama virüs gibi geliyor bana güçlü bir programla temizlemeyi deneki ben kaspersky öneririm deneme sürümünü yükleyip silebilirsin oda işe yaramazsa format tek çare
ama arama motorundan arat bazı sitelerdeki yolları izleyerek virüsleri silebilirsin ama sistem dosyalarına bulaştıysa işin zor aynı şey başıma geldi ben temizleyebildim

sağol canım..Pc ye format atmaya karar verdim belki düzelir niyetiyle.şimdi de tam formatın ortasında mavi ekranda kur dosyaları yüklüyor vs derken kapanıyor eskiden en azından fişi çekip 1 2 saat beklediğimde bir o kadar dayanıyordu şimdi o da gitti ....power bilmem ne varmış sanırım sorun o..Değişim yolu gözüktü galiba...:çok üzgünüm:

Oynadığın oyunu bilgisayar kaldırmıyor olabilir o yüzden kapanıyodur ramini yükseltirsen sorun kalmaz ve bilgisayar açıkken fişi çekmek bilgisayara kafayı yedirtebiliyor denendi onaylandı tarafımdan :D

kısa devre oluyor olabilir fanla da alakalı olabilir donanımsal bir şey olduğunu düşünüyorum ben malesef teknik servise gitmedne pek çözülemez gibi görünüyor

ben de buna benzer bir problem var,bazen pc aniden hemen kapanıyor bazen ise gün boyu ihtiyacı karşılıyor kapanmıyor,pc kapanmasına dikkat ederim önce pc kapatırım windows u kapatırım direk fiş çekmem zaten bende güç kaynağı var aniden kapattığım olmamıştır hiç ama nerden çıktıysa uzun süredir böle bi problemim var sonra kasayı açtım ve temizledim içini bu sefer de pc kapanmıo ama donmaya başladı ilk zamanları pcye fazla yüklendiğimi düşünüyordum ama donma hiç yokken içinin tozunu alınca donmaya başladı

arkadaşlar sonunu buldum TERMAL MACUN'u bitmiş ..fanı söktük ve ordan anlaşıldı sanırım çok ısınmaktan macun erimiş gitmiş bu da içerideki ısının yayılmamasına yol açıyor..Bugün gidip alıcam ve sürecek eşim sorun kökten çözülünce size bildiricem.

PC'den anlayanınız var mı..? yeni dizüstü aldım arkadaşlar ama internete doğru düzgün giremiyorum bazı üyeliğimin olduğu sitelere giremiyorum tarayıcında çerezler etkin değil diyor internette bazı bilgiler, yapılması gereken şeyler yazılmış fakat ben onlarıda denedim olmuyor olmuyor napıcam kiiiii ? =(

Back