Gebeliğe Hazırlık Kapalı tüplere süt buharı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır ilk defa deneyeceğim. 2lt süt ve 2 bağ maydanozu yeteri kadar buhar çıkarana kadar kaynatıp bir leğene dökerek beline de havlu alıp üzerine çömeliyosun. o buhar içine nüfuz edip kapalı tüpleri bile açarmış. İltihap varsa döker enfeksiyon ve mantara iyi gelirmiş. Zaten bunların ortada kalkması demek gebeliğe uygun ortam sağlamak demek. öyle değil mi ?

Ben yaptim bi faydasini goremedim belk cok hafif tikali olanlarda ise yarar.laporoskopi oldum acilmadi tup bebege devam

2 bağdan kastınız 2 demet mi? Yoksa 2 dal mı yapraklı. ay anlayamadım bende ögreniyimde yapıyım..

Öyledir tabikide benim her hangi bi sorunum yoktu o ay çok akıntım oldu reglden hemen sonra başladı sürekli devam etti ben akıntı için yaptım iltihap varsa atsın diye yumurtlama zamanıma denk geldi 1 kere denedim zaten 2 gün sonrada yumurtlama akıntısı gelmişti nasip tabi onunda etkisi büyüktür bence ben 1 litre 1 bağ maydonoz denemiştim ama toplasan 10 dk durmadım akıntıda hissetmemiştim o an sonra kendimi sıcak ta tutmadım dikkat etmedim yani fazla bu arafa folik asite başla bence ben korunmuyodum ne olur ne olmaz diye 15 gün önce başlamıştım yarım yamalak içiyorum belki oda yumurtaları uyarmıştır

Kısmet bazı şeyler de.. Ben de impryl içiyorum şimdi. Eksilen depolarım dolsun diye. içerisinde folis asit,çinko,b vitaminleri vs var. Pazartesi günü adet günüm. Bekliyorum. Adet görürsem hemen bitiminde bu kürü yapacağım.

2 bağdan kastınız 2 demet mi? Yoksa 2 dal mı yapraklı. ay anlayamadım bende ögreniyimde yapıyım..
evet 1 lt süt ile yapacaksanız 1 demet maydanoz eğer 2 lt süt ile yapacaksanız 2 demet. litreye göre demet sayısını belirleyeceksiniz

Ben yaptim bi faydasini goremedim belk cok hafif tikali olanlarda ise yarar.laporoskopi oldum acilmadi tup bebege devam
Lütfen umudunu yitirme. Bu işte stres çok önemli. yumurtlamaya bile etki ediyor. Erkekler stres altında sperm tahlili verince sprem görülmediği bile oluyor. Kendini üzme rahat olmaya çalış. Biliyorum çok üzücü. Ben de yaşıyorum ama kendimi yıpratmamaya uğraşıyorum.

Ben bu ay soğan suyu ve yumurtlama gunumde bır kere süt buharı yaptım ve su an hamıleyım ama cok yenı adete daha 4 gun var dun degerim 80 cıktı sebeb süt buharı mı Allah bilir

Ben bu ay soğan suyu ve yumurtlama gunumde bır kere süt buharı yaptım ve su an hamıleyım ama cok yenı adete daha 4 gun var dun degerim 80 cıktı sebeb süt buharı mı Allah bilir
Sermec merhaba adınıza çok sevindim, hayırlı olsun ne zamandır bebeğiniz olmuyordu ? Herhangi bir sağlık probleminiz var mıydı ?

Sermec merhaba adınıza çok sevindim, hayırlı olsun ne zamandır bebeğiniz olmuyordu ? Herhangi bir sağlık probleminiz var mıydı ?
Ben 4 ay önce yine hamıle kaldım ama düşük yasadım bır sorunum yok sadece eşimde bıraz sperm sorunu vardı o da tedaviyle gecti sag ol canım inşallah bu gebeliğim saglıkla ilerler

Ben 4 ay önce yine hamıle kaldım ama düşük yasadım bır sorunum yok sadece eşimde bıraz sperm sorunu vardı o da tedaviyle gecti sag ol canım inşallah bu gebeliğim saglıkla ilerler
amin inşallah canım. Sağlıkla doğurup kucağına almak nasip olsun dilerim.

Umut hep var streste tabi 3.tup tedavime basliycam .nasip olursa da allahtan olmazsada uzuluyoruz biyerden sonra alisiyor insan uzulmeyede inşaallah birgun bizde sevincten aglariz

Umut hep var streste tabi 3.tup tedavime basliycam .nasip olursa da allahtan olmazsada uzuluyoruz biyerden sonra alisiyor insan uzulmeyede inşaallah birgun bizde sevincten aglariz
Amin canım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, kimseyi evlatla sınamasın.

Kızlar nasıl yapıyorsunu? Bana da yardımcı olur musunuz? Bu ay da kist yüzünden alışamam iptal oldu. Artık ilaç almak istemiyorum doğal deniycem. Neler yapmalıyım. Buhara oturma işini hiç anlamadım ?ayakta mı bekliyorsunuz nasıl oluyor??

Arkadaşlar burada yazdığın gönderiyi geri nasıl siliyorsun acaba ?

Son düzenleme:
Süt Ve Maydanoz Buharı Tarifi;

1. Yarım litre sütü tencere koyun.
  2. Sütün içerisine bir demet maydanozu parçalı şekilde atın.
  3. Üzerinden buharlar çıkana kadar kaynatın.
  4. Daha sonra sıcaklığı gittiğinde bir kovaya boşaltın ve üzerine oturun. ( Sütle maydanozun buharına kıyafetsiz oturulacak )
  5. Buhara otururken belinize bir battaniye sarın.
  6. Buhardan kalktıktan sonra ilişkiye girin. Kendinizi sıcak tutmaya çalışın.
  7. Adet bittikten sonra beş gece uygulanır.
Süt ve maydanoz buharı enfeksiyonları söktürdüğü gibi adetleri de söktürür. Rahat bir adet dönemi yaşarsınız. Bu kürü uygulayan bayanlar aynı ay içerisinde hamile kaldıklarını bildirmişlerdir.
*Bu şekilde tarif etmiş fakat ben üç gün yapmayı düşünüyorum belimede karasakız yakısı yapıştırdım o da üç gün duracak o süre içinde yapacağım inşallah bu akşam başlayacağım ,kaynatıp bir kaba boşaltıp buharına oturacaksınız ,oturmanız lazım ki içeriye iyice girsin buhar ,inşallah hayırlı olumlu sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…