• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kapalı tüplere süt buharı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süt Ve Maydanoz Buharı Tarifi;

1. Yarım litre sütü tencere koyun.
  2. Sütün içerisine bir demet maydanozu parçalı şekilde atın.
  3. Üzerinden buharlar çıkana kadar kaynatın.
  4. Daha sonra sıcaklığı gittiğinde bir kovaya boşaltın ve üzerine oturun. ( Sütle maydanozun buharına kıyafetsiz oturulacak )
  5. Buhara otururken belinize bir battaniye sarın.
  6. Buhardan kalktıktan sonra ilişkiye girin. Kendinizi sıcak tutmaya çalışın.
  7. Adet bittikten sonra beş gece uygulanır.
Süt ve maydanoz buharı enfeksiyonları söktürdüğü gibi adetleri de söktürür. Rahat bir adet dönemi yaşarsınız. Bu kürü uygulayan bayanlar aynı ay içerisinde hamile kaldıklarını bildirmişlerdir.
*Bu şekilde tarif etmiş fakat ben üç gün yapmayı düşünüyorum belimede karasakız yakısı yapıştırdım o da üç gün duracak o süre içinde yapacağım inşallah bu akşam başlayacağım ,kaynatıp bir kaba boşaltıp buharına oturacaksınız ,oturmanız lazım ki içeriye iyice girsin buhar ,inşallah hayırlı olumlu sonuçlar alırız 🤗🤗
Çok teşekkür ederim canım. Sizin bi sorununuz var mı? Ben eşimden dolayı kalamıyorum ama doğal yollar denemeyi düşünüyorum bu ay. Ilıdıktan sonra buharı kalmaz ama nasıl olacak

Çok teşekkür ederim canım. Sizin bi sorununuz var mı? Ben eşimden dolayı kalamıyorum ama doğal yollar denemeyi düşünüyorum bu ay. Ilıdıktan sonra buharı kalmaz ama nasıl olacak
Rica ederim canım,ilk sıcağı geçince olabilir direk yakmasın diye ,ben kendimi deneye deneye oturmayı düşünüyorum..Devlette ki doktorlara gittim ama bir sorunum olmadığını söylediler aynı şekilde eşiminde bir sorunu yok fakat iki buçuk yıldır bebek sahibi olamadık,geçen sene bir gebelik yaşadım o da kürtajla sonuçlandı ,bende bu tarz tedavilere yöneldim.

Back