Beraber olduktan sonra yapmayın demiş ya kitapta Ebru destan o zaman sadece bir kez beraber olma şansımız oluyorBu Buhari bende bir kere denedim belime havlu sararak baya bı durdum sonrada ilişki olması lazım işte.
Peşpeşe degil de yumurtlama gunu genellikle 14. Gün ya
Sizde 10. 12. Ve 14 gün Buhari yapıp ilişkiye girseniz olmaz mı acaba hem yumurtlama günleri degerlenmis olur buharla birlikte
Beraber olduktan sonra yapmayın demiş ya kitapta Ebru destan o zaman sadece bir kez beraber olma şansımız oluyor
Bende yumurtlama gününe 2 gün kala 2 gün üst üste denedim bakalım faydası olacak mı bilemiyorumKızlar merhaba, kapalı tüpler için süt maydanoz buharını bilmeyen yok uygulamak istiyorum ancak kafam cok karışık bilenler lütfen yardımcı olun. Genelde adet biter bitmez günaşırı buharı yapıp ardından beraber olun denmiş. Burada iki şey kafamı karıştırıyor. 1. Uyguladığımız ilk seferde ya hamile kaldıysak ikinci de tekrar buharı yaparsak oluşan gebeliğe zarar vermez mi? Mağlum maydanoz zaten düşük bile yaptıracak kadar güçlü. Ebru destan da zaten buharı uyguladıktan sonra birliktelik olduysa tekrar yapmayın oluşan gebeliğe zarar verir yazmış. O zaman neden üç gün ard arda buharı yapıp birlikte olun yazıyor? 2. Kafamı karıştıran şey ise yumurtlama dönemi genelde 15. Gün ama buharı adet biter bitmez yapın deniyor ortada yumurta yokken nasıl hamile kalacağız? Bilenler uygulayanlar nolur anlatın anlayamadan nasıl uygulayacağım şaşırmış durumdayım.
O zaman 10 da sadece Buhari yap 12 de de sadece Buhari yap ilişkiye girmeden, 14 te hem Buhari yap hem ilişkiye gir o zaman yani tek ilişkiyse yapacak başka bişe yokBeraber olduktan sonra yapmayın demiş ya kitapta Ebru destan o zaman sadece bir kez beraber olma şansımız oluyor
Canım ben gebelik için değilde geçen ay reglden sonra çok akıntım olmuştu onun için yapmıştımKızlar merhaba, kapalı tüpler için süt maydanoz buharını bilmeyen yok uygulamak istiyorum ancak kafam cok karışık bilenler lütfen yardımcı olun. Genelde adet biter bitmez günaşırı buharı yapıp ardından beraber olun denmiş. Burada iki şey kafamı karıştırıyor. 1. Uyguladığımız ilk seferde ya hamile kaldıysak ikinci de tekrar buharı yaparsak oluşan gebeliğe zarar vermez mi? Mağlum maydanoz zaten düşük bile yaptıracak kadar güçlü. Ebru destan da zaten buharı uyguladıktan sonra birliktelik olduysa tekrar yapmayın oluşan gebeliğe zarar verir yazmış. O zaman neden üç gün ard arda buharı yapıp birlikte olun yazıyor? 2. Kafamı karıştıran şey ise yumurtlama dönemi genelde 15. Gün ama buharı adet biter bitmez yapın deniyor ortada yumurta yokken nasıl hamile kalacağız? Bilenler uygulayanlar nolur anlatın anlayamadan nasıl uygulayacağım şaşırmış durumdayım.
Çok mantıklı teşekkürler ben de sün ilk defa demedim bayaa rahatlattı. Bence açıyo ciddenO zaman 10 da sadece Buhari yap 12 de de sadece Buhari yap ilişkiye girmeden, 14 te hem Buhari yap hem ilişkiye gir o zaman yani tek ilişkiyse yapacak başka bişe yok
Ya da o güne dek buharı yapıp yumurtlama gününde beraber olmak lazımOvulasyon testiyle yumurtlamayı takip edip yumurtlama gününde buharı denesen olurmu acaba canım
Canım ben gebelik için değilde geçen ay reglden sonra çok akıntım olmuştu onun için yapmıştım
28. Günde bir regl oluyorum 12 gün yaptım ilişki oldu ve 14. Gün ilişki oldu ama 14. Yumurtam çatladı ve ilk defa şeffaf uzayan akıntıyı bu kadar çıok hissetmiştim 13. Gün sonrada silik bi çizgiyle hamile olduğunu olduğumu öğrendim,
1 kez yaptım etkisi oldumu bilmiyorum
kendimi çok sıcak falanda tutmamıştım
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallah, sadece 12. Gün yaptım sonra ilişki oldu birde 14. İlişki ama buharı yapmadım yani 1 kez yaptım sadece oda 10 dk zor durmuşumdurÖncelikle hayırlı olsun12 gün buharı yaptın ve 12. Gün birlikte oldunuz sonra 14.gün birdahaki birlikte oldunuz ama 14. Günde peki buharı yapıp mı birlikte oldunuz. Yani 12. Gün beraber olduktan sonra gene buhar yaptınız mı?
Yaa tamam canım çok sağol inşallahTeşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallah, sadece 12. Gün yaptım sonra ilişki oldu birde 14. İlişki ama buharı yapmadım yani 1 kez yaptım sadece oda 10 dk zor durmuşumdur
1 kez deneye bilirsin yani üst üste yapmak zararlı olabilir bence sonuçta çok sıcak bi buhar mantara bile çevirir sürekli yapılırsa
Yapma bence canım bu ay böyle geçsin baktın olmadı diğer ay bide öyle denersin yumurtlama akıntın olucak mı onu takip et benim çok olmuştu hissetmiştimYaa tamam canım çok sağol inşallahBen de dün yaptım ilişki oldu yarın yumurtlama günüm yarında yapsam mı acaba ilişki öncesi? Dünden hamilelik oluştuysa zarar verir mi?
Yaa tamam canım çok sağol inşallahBen de dün yaptım ilişki oldu yarın yumurtlama günüm yarında yapsam mı acaba ilişki öncesi? Dünden hamilelik oluştuysa zarar verir mi?
Ya aslında 14.gün yumurtlama 28 günde bir oluyorum. Ama arkadaşımda bişm gibiydi. Bir kaç denedi olmadı. 14.gün yumurtlama günü diye. Sonra bir ay adeti biter bitmez yapmışlar o ay hamile kaldı. Sanırım gün aşırı yapmak en doğrusuYapma bence canım bu ay böyle geçsin baktın olmadı diğer ay bide öyle denersin yumurtlama akıntın olucak mı onu takip et benim çok olmuştu hissetmiştim
Ramazan diye fırsat bulup biz o ay sadece 12. 14. Ve 20 gün birlikte olmuştuk diğer aya bakarak çok azdı olduğuna şaşırmıştım hatta bence sprem kaliteside etkili oluyor yani ben 12. Veya 14. Döllenme oldu ve hamile kaldım sen bilirsin canımYa aslında 14.gün yumurtlama 28 günde bir oluyorum. Ama arkadaşımda bişm gibiydi. Bir kaç denedi olmadı. 14.gün yumurtlama günü diye. Sonra bir ay adeti biter bitmez yapmışlar o ay hamile kaldı. Sanırım gün aşırı yapmak en doğrusu
Evet kısmet işte o ay olacağı varmışRamazan diye fırsat bulup biz o ay sadece 12. 14. Ve 20 gün birlikte olmuştuk diğer aya bakarak çok azdı olduğuna şaşırmıştım hatta bence sprem kaliteside etkili oluyor yani ben 12. Veya 14. Döllenme oldu ve hamile kaldım sen bilirsin canım
Sence soğan kürünün faydası var mıEvet kısmet işte o ay olacağı varmış
İllaki vardır çok gördüm okudum başka herhangi bi sorun yoksa kolaylaştırır, ilk bebek için mi ne kadardır deniyosun ki canımSence soğan kürünün faydası var mı
Ben de 1 yıldır deniyorum ve olmuyor. Bu ay geçti artık. Pazartesi adet olmayı bekliyorum. Sonrasında muhakkak deneyeceğim inşallah ben de gebe kalırım.İllaki vardır çok gördüm okudum başka herhangi bi sorun yoksa kolaylaştırır, ilk bebek için mi ne kadardır deniyosun ki canım
İnşallah dene mutlaka sağlıklıda ilerliyo gebeliğim çok şükür rabbim nasip eder inşallah sanadaBen de 1 yıldır deniyorum ve olmuyor. Bu ay geçti artık. Pazartesi adet olmayı bekliyorum. Sonrasında muhakkak deneyeceğim inşallah ben de gebe kalırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?