Kapalı Perde Arkasında Durmaktan Sıkıldım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi su67
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

su67

aŞKıN aDı '' E♥Ş'im ''
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
122
0
26
İstanbul
Merhaba arkadaşlar... bu aralar burda pek çok karşı komşu sorunlarını gördüm bende bir derdimi anlatmak ve sizden akıl almak istedim.
ben evlendiğimden beri (9 aydır) bu sitede oturuyorum.. biz 2. kattayız, ama kaldırım gibi yüksek bir yerin üzerinde apartman var.
yoldanda cam perde açık olsa gayet evin içi gözüküyor, bende açmıyorum zaten... ramazan ayında misafirim geleceği için hazırlık yapıyordum.. haliyle mutfağın camını açtım yemek yaparken.
soğan doğrarken dışarı baktığımda bi adam durmuş bana bakıyo.. kızdım hemen perdeyi çektim ama huzursuz oldum. eşimi yanıma çağırdım beklemesi için.
kombi yüzünden perde tam kapanmıyor yanlardan gözüküyor.. buna nerdeyse 9 aydır çözüm bulamadım, mandalla kıstırıyorum perdeyle güneşliği.. o günden beri içime kurt düştü tedirgin oldum.. ne zaman evi havalandırmak istesem, başkaları değilde, sadece o adamı sürekli evin etrafında gezinirken ben mutfakta iş yaparken baktığını görüyorum.
hatta çok düşündüm acaba günahınımı alıyorum diye ama en son 2 hafta önce yine temizlik yapıyordum ve oturduğumuz yeri havalandırmam gerekiyordu camı açıp perdeyi hemen çekecektim ama o sırada o adamda evine giriyormuş, camın sesine durdu döndü baktı bana bayağı beklemeye başladı.. kafamdan kaynar sular döküldü sinirden öldüm zaten.
herşeye çabuk sinirlenen biriyim yapım böyle o an dalmak istedim ama bayanlığıma yakıştıramadım hemen kapadım güneşliğide.
kızlar kafayı oynatacam ev bulmak kolay değil malesef kiralar pahalı eşimin aldığı maaşta anca yetiyor. yaza belki gideriz başka siteye inşallah ev sahibi evi satarsa. bazen adam olmuyor hafta içleri seviniyorum sadece oturduğum yerle mutfağın perdeleri kapalı oluyor ama çok bunaldım artık. mutfağımın camını açıp rahat yemek pişiremiyorum..
hafta sonları çok geziniyor etrafta o zamanda kocam Allahtan evde oluyor. mutfakta beni bekliyor iş yaparken. eşimde kızıyor sürekli etrafta dolaşıp bakmasına ama konuşsak kavga yada olay çıkar diye korkuyorum. Ne yapsam bilemedim, akıl verebilecek arkadaşlar yorumlarınız için şimdiden teşekkürler…

ruh hastası mıdır nedir.. bence sessiz kalmayın, sizi tepkisiz görünce iyice arsızlığa vurur.. Allah muhafaza korkutmak gibi olmasın ama sokağa çıkınca peşinize düşer ne bilim yüz bulur kapıya gelir, neler görüyoruz televizyonda.. eşiniz onu öyle görünce gitsin çıkışsın korkmayın bence cıngar çıkarsada çıkar yani ya da bi polisle birlikte gitsin eşiniz yanına.. öyle sakin durmayacaksın bu tiplerin karşısında.. sitede güvenlik falan yok mu o adamı tanıyan? durumu izah etseniz.. belki hasta falan mı adam öyle boş boş bakıyor.. geçmiş olsun ama yolda görürseniz bişey derse korkmayın, bağırın..

sağolun arkadaşım.. kapıya gelirse yer kepçeyi kafasına yada haneye tecavüzden gider hapise.. şimdi kavga etsek adımız kavgacıya falan çıkar zaten kimseyle muhattap değilim 1 aile hariç onlarlada selam o kadar... bu iş daha uzarda tekrar bakarsa eşimi tutmayacam yada bilmiyorum kafamın içi çorba gibi. sitede çok blok var kim kime dum duma yani.. güvenlik bize uzakta kalıyor çok tuhaf bir yer yaa. eşim burayı bekarken kiralamış 2-3 senedir aynı evde. ev sahibi çok iyi kirada çok uygun evin içine göre. o yüzden çıkamıyoruz pahalılıktan dolayı.. o kadar sorunun içinde birde bu tiplerle uğraşıyorum...

bence adam anormal ama sende eşini tutma derim. olası bir kavga bu durumda çıkacak zaten.

sen haneye tecavüz falan diyorsun da bu ülkede komşunu öldüren, tecavüz eden kaç kişi var bir düşünsen?

eşin bence olaya artık el atmalı.
gidip uyarmadıkça yüz bulup bakar, hatta bunun senin hoşuna gittiğini bile düşünebilr. çok sapık düşünceli insanlar var, olur mu olur.

eşim kavga etmesin derken size bir zarar gelebilir. eşinizin uyarması yerinde olur.
güvenlik gidip uyarsa ne olacak? kocası bir şey diyemiyor güvenliğe şikayet etmişler diye de düşünebilir.

sapık birinin ne mantıkla olaya bakacağını tahmin etmek çok zor ama bence siz huzurunuz için eşinizi tutmayın adam gibi sokakta başka insanlar varken bir köşeye çeksin konuşsun, evine falan gitmesin derim.

Böyle ruh hastası tipler senin sessiz kalmanı edebine değil ama "gönlünün olduğu " sonucuna bağlar bunu biliyor musun? Tepki vermekde geç kalmışsın bence

yarın tatil gezinir yine akbabalar gibi etrafta... bakarsa yine sıcağı sıcağına eşime konuşmasını söyleyecem. inşallah olay büyümezde kavga çıkmaz. bu insanlar neden kendi annelerini, kız kardeşlerini düşünüp hareket etmezki anlayamıyorum.. yüzde vermedim, bakmadım bile. hep ciddiyimdir dışarıda nasıl bir psikopatlıktır bu ya...

geçen yıllarda balçova sapığı çıkmıştı. iki günde iki cinayet işlemişti, biri üniv. li genç bir kız biri de travesti.
ortak nokta bulamadı pek polisler. adam bir cinayeti balçovada birini konakta işlediği için herkes tedirgindi.

sonra yakalandı ve öğrendik ki adam o insanları parfüm kokularını beğendiği için öldürmüş.

yani bunda bir mantık var mı?

bence yok. travesti de olsa o da bir insan diğeri de gencecik bir kız, bu insanların hayatına mal oldu.

yani adamın ne mantıkla davranacağını düşünmek ancak seni yorar. böyle tiplerin mantığı yoktur, takıntısı vardır.

allah seni ve eşini korusun ve bir an önce eşin müdahale etsin bu duruma, gerekirse şikayet edin. kiradasınız diye şikayette bulunamayacağınıza dair bir kural yok. ev sahibiniz de eğer dediğiniz kadar iyiyse bu konuda hak verip destek olacaktır.
olmazsa da zaten bu olay devam etse yapacağınız şey evden çıkmak olacaktı muhtemelen, yine çıkarsınız.

hiçbir şey sizin güvenliğiniz ve sağlığınızdan önemli değil...

Aman arkadaşım, senamm'ın da dediği gibi: Gönlü var ses etmiyor demesin sakın..

amin canım cümlemizi korusun Rabbim... inşallah yaza çıkma ihtimalimiz var ev satılırsa. anlattığın olay çok ilginç tırstım bir an. çok değişken yapılı insanlar var hayatta, kimin ne olduğu belli değil.. yarın ola hayrola görecez bakalım. ama sanmıyorum düzeleceğini, bu seferde kinle bakar en iyisi çıkmak burdan yaa evimde rahat oturamayacaksam ne anladım ben bu işten. rahat rahat havalandırmak istiyorum artık evimi, mutfağımda iyi vakit geçirmek istiyorum

Aman arkadaşım, senamm'ın da dediği gibi: Gönlü var ses etmiyor demesin sakın..
bilmiyorum ki insanların yapısı çok farklı iftira bile atar... ama Allahtan eşime söylüyorum her baktığı gün.. bir kaç kez eşimde görmüş.. her yeri süzüyormuş adam ayaklı dürbün mübarek... valla nereye bakarsa baksın ama bana bakmasın konduramıyorum kendime sinir oluyorum midem bulanıyor. laf atsa vallahi dalarım o biçim ayar oldum adama tiksinçç ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…