Kapalı paravanın ardında aile kurulmaz

Yasim tutuyor ortmenim. Tutmasa iyiydi. O programlar tutmadi. Yavas yavas alistirildik diyorum ya sana.

Aaa belgesel izleyipte IQ mu zedeleyemem.

neden ya ben izliyordum saklanbacı gençkene şimdi onu koysalar kimse yüzüne bile bakmaz yeterince sert değil

Yasim tutuyor ortmenim. Tutmasa iyiydi. O programlar tutmadi. Yavas yavas alistirildik diyorum ya sana.

Aaa belgesel izleyipte IQ mu zedeleyemem.
Dimi valla ben de.. Zaten uc kurusluk aklim var. Belgeseli takip etmesi zor oluyor. Hele bir adam var burda bir belgeselde, colde ormanda ne bulsa yiyor. Bortu bocek yemeye alisik da, gecenlerde colde bir yerlinin taze kestigi tekenin hayalarini yedi cig cig.. Kustu bir guzel.. Ohhh... dedim, iyi olmus.. Sen herseyi yer misin? Pis yaa..

neden ya ben izliyordum saklanbacı gençkene şimdi onu koysalar kimse yüzüne bile bakmaz yeterince sert değil

Charles is basinda filan da vardi. Guzeldi o zaman programlar ya. Simdikilerde o tad yok.

Bahsettigin programlarin iyi tarafi 10 hafta izlemesen de anliyorsun. Kopukluk olmuyor.

Simdi size manyak bir belgesel kanali tavsiyesi verecegim hazir misiniz discovery id.. hayatimda boyle psikopat bir kanal gormedim, bir bu kanal bir de twd olmasa tv yi acmam herhalde

o değilde bu tarz benim var ya o kaldırılmalı. genç kızların kötü etkilendiğini düşünüyorum

Bende karşıyık evlilik değil , eşya pazarlığı gibi ve çok iğrenç gittikçede yaş düşüyor milletin aklı fikri evlenmek bütün gün evlilik programı izlemek çok ilkel

Doğru geçm kp bugün kimseyi evlendiremedik diyordu
Bence de kaldırılmalı fakat Yaşlı teyze ve amcalar bu programlar kaldırılırsa bunalıma girebilir
Tek eğlenceleri bu programlar artık.

Bir de 18 yaşında kızları çıkarıyorlar delleniyorum. Kesinlikle 21 yaş altının katılması da yasak olmalı.

Başbakan seçim vaatlerinde gençleri evlendirme sözü vermişti
Sanırım o dandik programları kendine rakip gördü
Çünkü o vaatte bence dandik

Bende karşıyık evlilik değil , eşya pazarlığı gibi ve çok iğrenç gittikçede yaş düşüyor milletin aklı fikri evlenmek bütün gün evlilik programı izlemek çok ilkel
babam evlenemedi bu programlar yüzündendul kadınlar ev araba istiyor

seyirci düzeyi neyse ona göre program yapıyorlar , bir kaç tanıdıgım yapımcı var caner erdem gibi acun gibi bunlar turk halkının zevkini akıl düzeyini çözmüş adamlar , böyle seyirciye böyle gerizekalı programlar yapılır milyonlarıda götürüyorlar oh mis.. rtük hangi birini kaldırsın baş edemez ki.

yani belgesel ahlaki ders veren diziler filmler tartışma programları izlenirmi bu ülkede sayın başbakanı talep edilir arz gerçekleşir ülkenin profili izdivaç programıdan dahamı yüksek ülkedeki insan profili düzelirse izdivaç programları zaten kalkacaktır

Doğru söylüyorsun. O programların tek dayanağı kadın soruyor: ''Üzerime yapacakmısın?''
Adam tuvalete yapıyor neden senin üzerine yapsın???
gülay erkeklerde çok masum sayılmaz biliyorsun değilmi,devir kötü artık maalesef,insanlar birbirine güvenmiyor ne kötü insanlığı mızı yitiriyoruz yavaş yavaş

Bence de yasaklanmalı. Çok saçma çünkü. İnsanların begeni eşigini dibe çekiyor bu gibi saçmalıklar. Bu da işte sanatta aşırı sagcılıktır, sanat toplum için demenin aşırısıdır.

Aileyi zaten feministler çoktan dagıttı bile, bir de bunlar iyice mahvediyor oooh ne güzel... Aile kültürünü iyice mahvettiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…