Yasim tutuyor ortmenim. Tutmasa iyiydi.O programlar tutmadi. Yavas yavas alistirildik diyorum ya sana.
Aaa belgesel izleyipte IQ mu zedeleyemem.
Dimi valla ben de.. Zaten uc kurusluk aklim var. Belgeseli takip etmesi zor oluyor. Hele bir adam var burda bir belgeselde, colde ormanda ne bulsa yiyor. Bortu bocek yemeye alisik da, gecenlerde colde bir yerlinin taze kestigi tekenin hayalarini yedi cig cig.. Kustu bir guzel.. Ohhh... dedim, iyi olmus.. Sen herseyi yer misin?Yasim tutuyor ortmenim. Tutmasa iyiydi.O programlar tutmadi. Yavas yavas alistirildik diyorum ya sana.
Aaa belgesel izleyipte IQ mu zedeleyemem.
neden ya ben izliyordum saklanbacı gençkeneşimdi onu koysalar kimse yüzüne bile bakmaz yeterince sert değil
Dimi valla ben de.. Zaten uc kurusluk aklim var. Belgeseli takip etmesi zor oluyor. Hele bir adam var burda bir belgeselde, colde ormanda ne bulsa yiyor. Bortu bocek yemeye alisik da, gecenlerde colde bir yerlinin taze kestigi tekenin hayalarini yedi cig cig.. Kustu bir guzel.. Ohhh... dedim, iyi olmus.. Sen herseyi yer misin?Pis yaa..
neye temizlik hastalarına mı katılmış
Yok o vahsi doga yarismasina bear gyliss kendi idrarini icirmeye calistiydi da icmediydi
üç kağıtçı o adam ya, geçen ölü ahtapotu yakalamış gibi yapıp vura vura tekrar öldürdü(!)sonrada kolunu yedi
ayneno değilde bu tarz benim var ya o kaldırılmalı. genç kızların kötü etkilendiğini düşünüyorum
Bence de kaldırılmalı fakat Yaşlı teyze ve amcalar bu programlar kaldırılırsa bunalıma girebilir
Tek eğlenceleri bu programlar artık.
babam evlenemedi bu programlar yüzündenBende karşıyık evlilik değil , eşya pazarlığı gibi ve çok iğrenç gittikçede yaş düşüyor milletin aklı fikri evlenmek bütün gün evlilik programı izlemek çok ilkel
babam evlenemedi bu programlar yüzündendul kadınlar ev araba istiyor
Doğru söylüyorsun. O programların tek dayanağı kadın soruyor: ''Üzerime yapacakmısın?''
Adam tuvalete yapıyor neden senin üzerine yapsın???
gülay erkeklerde çok masum sayılmaz biliyorsun değilmi,devir kötü artık maalesef,insanlar birbirine güvenmiyor ne kötü insanlığı mızı yitiriyoruz yavaş yavaşDoğru söylüyorsun. O programların tek dayanağı kadın soruyor: ''Üzerime yapacakmısın?''
Adam tuvalete yapıyor neden senin üzerine yapsın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?