Evv kendi yetmedi bir de kayinvalde ikramiyeli..Saraylim yokum diyor. Hamdi den bir teklif daha geldi. Mustafa'yi alana kayinvalidesiyle yasamak bedava.
Kanal 7 de Elif diye bir dizi var.. Sakin seyretmeye kalkmayin.. Her gun oynaya oynaya zaten 260inci bolumlere filan gelmis.. Hayatimda gordugum en aptal dizi.. Dizideki herkesler de aptallari oynuyor zaten.. Endonezyalilara satiyorlarmis, o kadar sacma birsey ki onlar bile bikmis. Bildigin abzurt drama. Ama seyrediyorum iste arada.. Kahvaltida iyi gidiyor..Demek ki bende de bir sapiklik var..
Evv kendi yetmedi bir de kayinvalde ikramiyeli..boylesi meraklisina anca.. Ben kimsenin kismetine mani olmayayim..
Hahaha mazosist olmussun artik yapma kendine bu eziyeti
evlilik programları bizim halkın ahlakını bozuyor bence,koca yaşlı başlı insanlar evlilik pazarlığı yapıyor ayen beyan iğrenç bana ne vaad ediyorsun diyor teyze adama çirkin ötesivalla tüm güzel kanallar kapandı yakında sadece acunun programlarıyla evlilik programları kalcak
Son bir kac gundur benim kiz burda esra Erol mu ne oyle bir program aciyor.. Biraz bakiyorum, sonra kafama biri takiliyor.. Bir bakiyorum programda ben... Konusuyorum seyircilere..Senin evlenmeye niyetin yokmus. Hamdi teklif i daha fazla arttirmadi. Daha cok program var gezecegin, exponentially cogaliyorlar.
Bu arada, Hamdi kim?Senin evlenmeye niyetin yokmus. Hamdi teklif i daha fazla arttirmadi. Daha cok program var gezecegin, exponentially cogaliyorlar.
Kanal 7 de Elif diye bir dizi var.. Sakin seyretmeye kalkmayin.. Her gun oynaya oynaya zaten 260inci bolumlere filan gelmis.. Hayatimda gordugum en aptal dizi.. Dizideki herkesler de aptallari oynuyor zaten.. Endonezyalilara satiyorlarmis, o kadar sacma birsey ki onlar bile bikmis. Bildigin abzurt drama. Ama seyrediyorum iste arada.. Kahvaltida iyi gidiyor..Demek ki bende de bir sapiklik var..
Bizim bakkalin ciragi.
evlilik programları bizim halkın ahlakını bozuyor bence,koca yaşlı başlı insanlar evlilik pazarlığı yapıyor ayen beyan iğrenç bana ne vaad ediyorsun diyor teyze adama çirkin ötesi
Yok kiz, ben aslinda boyle biriyim, bu benim gercek yuzum..şuan gözümdeki bütün saraylım imajını yıktın
şuan gözümdeki bütün saraylım imajını yıktın
Sizin bakkalin ciragini milleti acik arttirmaya cikartsin diye mi tutuyorlar orada? Cok ilginc bir programmis, onu da seyredeyim ben dur..
geçende haberlere çıkan kadın aklıma geldi, "senin maaşın benim mazot parama yetmez" diyen, ne dalga geçtilerdi, istanbul van tır şoförü herhalde diye
Saraylim Kanal 7 den , Flash a ordan Samanyoluna dogru yol aliyormus.
Samanyolu nda bakkalin ciragi.
Cigdem o .Ben baya baya izliyormusum ya.
evlilik programları bizim halkın ahlakını bozuyor bence,koca yaşlı başlı insanlar evlilik pazarlığı yapıyor ayen beyan iğrenç bana ne vaad ediyorsun diyor teyze adama çirkin ötesi
bunlar hep nurseli idiz yüzünden
eskiden saklanbaç vardı yaşı tutanlar bilir
ama o daha show eğlence gibiydi, böyle eş bulma değilde....
litfen daha fazla konuşmayın
neyse en azından bu itiraflar belgesel severlerden çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?