Kapalı paravanın ardında aile kurulmaz

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
RTÜK üyelerine Çankaya Köşkü’nde buluşan Başbakan Davutoğlu, TV’lerde yayımlanan izdivaç programlarıyla ilgili hassasiyetini anlatarak "Bunlar bizim aile kültürümüze uygun değil. Kapalı paravanın ardında aile kurulmaz" dedi
Sitene Ekle

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Prof. Dr. İlhan Yerlikaya başkanlığındaki Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyelerini önceki gün kabul etti. Çankaya Köşkü'nde basına kapalı gerçekleşen görüşme, yaklaşık 1 saat sürdü.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre Davutoğlu, izdivaç programlarından duyduğu rahatsızlığı dile getirirken, "Bunlara izdivaç da dememek lazım, bunlar aile kültürüne zarar veriyor. Kapalı bir paravanın ardından yapılan pazarlıkla aile kurulmaz. Bunlar Bizim Ailekültürümüze uygun değil" dedi.

RTÜK ÇOK SESLİLİĞİ SAĞLAMALI

Davutoğlu'nun, RTÜK'ten en temel beklentisini de şöyle anlattığı öğrenildi: "Benim RTÜK'ten en temel beklentim çok sesliliğin sağlanması konusunda duyarlı olması. Herkesin görüşünü medeni ölçüler içerisinde ifade edebilmesi için özgürlükçü ortamın korunması önemli." Davutoğlu'nun, RTÜK üyelerinin görevine işaret ederken, "RTÜK üyeleri seçilene kadar bir siyasi partinin aday göstermesiyle o siyasi partinin görüşleri doğrultusunda hareket edebilir. Bu da Meclis'in siyasi iradesinin yansıması olduğu için gayet doğru; ama seçildikten sonra kamu adına görev yapıldığının da unutulmaması gerekir" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Kültürümüzle uyuşmuyor!

Gündüz kuşağında her kanalda yer alan izdivaç programlarının aile kültürüne uymadığını belirten Davutoğlu RTÜK'ü bu konuda uyardı.
http://www.milliyet.com.tr/kapali-paravanin-ardinda-aile-gundem-2193735/

tüm yetkili ağızlar şikayetçi ama kimse birşey yapmıyor, bence bu programlar çocuklar için çok zararlı en çokta kız çocukları için, anası bilinçli olmayan milyonlarca kız çocuğu olduğunu düşünürsek bence bu programlar kaldırılmalı

Biz de diyoruz bir el atın şu televizyon programlarına ya. Diziler kadını aşağılıyor kadın programları aşağılıyor hepsinde iğrenç mesajlar yükleniyor bilinçaltlarına. Şu disneyin çizgi filmlerinin tartışıldığı kadar tartışılmıyor bu programlar. Hayır bir de troller falan koyuyorlar programa. İlgi çekici hale getiriyolar artık herkes izliyo.

Artık rtük bütün kanallara el atsın. Eskisi gibi yasaklar artsın bu konuda ya. Öyle her haltı yayınlayamasınlar. Çocuklara iyi geceler dileriz alt yazısı geçirmekle olmuyo.

Ben trt belgesel trt hd kanallarını çok beğeniyorum çok güzel programlar yayınlıyorlar. Zaten tvyi de laptoptan izliyorum benimki tv aldırtmıyo. Çocuğum olsa onu bile izlemem.

Ben trt belgesel trt hd kanallarını çok beğeniyorum çok güzel programlar yayınlıyorlar.

Kesinlikle katılıyorum. O kanallar ben de çok beğeniyorum. Bunun dışında bir de Gündem Ötesi ve Öteki Gündemi izliyoruz eşimle.

Ayrıca bu programlar olsun survivor tarzı programlar olsun tamamen reyting amaçlı, gündemi unutturmak amaçlı insanı saatlerce televizyon başına kilitleyen, beyni zehirleyen programlar.

trt hd yi ben de çok izliyordum ama kapandı malesef 4 g ye mi ne geçmiş çıkmıyor bizim tvde

Trt belgeselde gerçek survivor programı vardı geçenlerde o daha güzel iki adam zorlu doğa koşullarında karın doyurmaya çalışıyodu çok daha gerçekçiydi. Acunun programını izleyeceğinize bunu izleyin ya. Bir de kadınları güzelleştirme estetik vs amaçlı yayınlananlar vardı bi ara. Bir de sonunda kadınlar sayenizde evliliğim kurtuldu bıdı bıdısı yapıyo. banu avarın programı olurdu eskiden trtde şimdi nerde bilmiyorum. O kadını da çok seviyorum.

Kalkmasin ya ben tumunu izlemesem de bes dakika izlesem anlamam icin yetiyor.

Simdi evlenmeye degil eglendirmeye yonelik oldu bu tur programlar.

Alternatif yok , olsa da halkimizin big bang theory'i tercih edecegini sanmiyorum.

O programlarda 18 yaşındaki insanlar var ya ben onları gördükçe evde kalmış hissi yaşıyorum

0
Bence de kaldırılmalı fakat Yaşlı teyze ve amcalar bu programlar kaldırılırsa bunalıma girebilir
Tek eğlenceleri bu programlar artık.
94 yaşında dedem var yanlız yaşıyor. Ne zaman gitsek Zuhal Topal ya da esra Erol. Kafam şişiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…