öncelikle hayırlısı olsun diyeyimben açığım ama kapanmayı düşünüyorum sevgilimin annesi ve teyzesi 2 haftaya kadar tanışmaya gelecekler bende uzun siyah beyaz pileli etek üstüne siyah bluz ve terlik giymeyi düşünüyorum. o zamana kadar kapanırsam yada kapalı olsaydım kesin eşarp örterdim. tanışma ve nişandan sonra hani normal misafir gibi geliyorlar ya o zaman yazma örtebilirsin evlenene kadar beklemene gerek kalmaz
canım kapanmayı düşünüosan hemen kapan karşılarına kapalı çık derim ben bende yeni kapandım
bende öle diyorum ama kıyafetlerim tesettürle giyilecek türden deil o yüzden biraz kıyafet alayım dedimevde taşıdık masrafta çok bu ara o yüzden bekledim aslında hani kapanmışken olması gerekn şekilde olsun istiyorum kayınvalide adayına da büyük süpriz olur o istiyor kapanmamı ama bişey diyemiyor canım ya
bence kapan canım şu 2 hafta içinde günlük ve tanışma için giyeceklerini al hemen hiç vakit kaybetme 2 haftada daha güzel oturur türbanın çünkü elin alışsın çok sevinir hem kaynaanan bak istiomuşta...ben onla ilk tanıştıımda başım açıktı yıllardır hiç görmedi beni istemeye gelince görcek kapandığımı da bilmio emişnim çok beğencek hoşuna gitcek isteme zamanları yaklaşıo baktımki hemen kapandım canım hiç vakit kabetme
canım çalıştığım için zorlanıyorum kıyafet konusun evde olsam sorun deil 2 etek eşarp yeterli
yazma biraz basit kaçar ya:26: şimdi samimi olayım derken onların karşısında özensiz imajı çizme bencegeçen hafta ablam için tanışmaya geldiler biz ikimizde tesettürlüyüz etek üzeri gömlek ve eşarp taktık.. bide topuklu ev terliklerimiz:82:
topuklu ev terliklerine bayılıyorum ya ama zaten ben boylu poslu biriyim hepten iri gösterirmi beni sence
boyum 165 kilom 60 boyum normal duruyor 165 deyince ama dahada uzun gibiyim bide türbanın topuzuyla 170 olurum heralde ay hiç sevmiom ya uzun durmayı hep minyon olmak istemişimdir
yazmadan geçtim artık canım eşarp takıcam
canım ben 174 ablam 178 biz ona rağmen giydik topuklularımızı salındık vallahem daha güzel gelin boylu poslu derler giy terlikleri salın sende
ayy öylemi canım yaa
ama ben bana boylu poslu demelerinden hoşlanmıyorum gelinde minyon demeleri çok hoşuma gider nebilim sence boylu poslu demek hoşa gidilcek bişemi sırf buyüzden düğünümde bile babet giymeyi düşünüyorum
ayyy alemsin valla bu işlere girdikçe anlarsın minyon ne ya boylu poslu desinler tabi
öğreneceksin sende daha yeni başlıyosun
erkek tarafı neleri beğenir
karşındakilere bişey beğendirip beğendirmeme zorunluluğun olmadığını
kendin ol ya karşındakileri o kadar gözünde büyütme seni sen olduğun için beğensinler karşındakilerde kusursuz görünme çaban olmasın sonuçta karşındakilerde insan seni hoşgörürler
amin canım amin darısı sana olsun
galiba eşarp olucak herkez yazmayı tuhaf buldu
ayy öylemi canım yaa
ama ben bana boylu poslu demelerinden hoşlanmıyorum gelinde minyon demeleri çok hoşuma gider nebilim sence boylu poslu demek hoşa gidilcek bişemi sırf buyüzden düğünümde bile babet giymeyi düşünüyorum
kızlar bizde tanışmayı sadece kadınlar yapar erkekler gelmez yani...sizdede böleyse ne giydiniz o gün...hani kadın kadına olunacağı için çok süslenmeye gerek yok..babalar olmadığı için ciddi bişeler giymeyede gerek yok die düşünüyorum...sevgilimin ailesi kapalı insanlar benim gibi...ben düşünüyorum ki ev eteği güzel bi bluz ve başıma da yazma takarım...tuhaf kaçarmı sizce yaa...ailesini de biliyıorum öle modern insanlar değiller bizim gibi.siz ne giydiniz tanışma günü...babaların gelmediği tanışmadan hasediyorum ama kimisine gelio da bizde gelmio ona göre soruyorum..teşekkürler
naptın geldiler mi? merakla bekliyom bu arada eşarp aldım geçen uzun bir etek ve tunik ama yine cesaret edemedim ya ben bir an önce tesettürün o güzel havasına bürünmek Rabbimin rızasını kazanmaya çalışmak hiç değilse bu yönde dinimi yerine getirmek istiyorum nie yapamıyorum ya :84:
benim boyum 163, kısayım diye ağlıcam nerdeyse
boylu poslu olmak tabiki güzel bişey, sen hiç manken görmüyo musun tv'de falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?