• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kapalı kızlar tanışmada ne giydiniz

canım bizim yörelerde de önce bayanlar tanışır ama ben görücü usulü nişanlamdığım için önce kendim tanıştım senin konuna gelince şık misafirliğe giyebileceğin güzel bir etek ve bluz kombini yapabilirsin ve mutlaka eşarp yapmanı tavsiye ederim çok abartmamak şartıyla özenerek ginirsen onlara ne kadaar önem veriğini göstereceğini hatırlatmak isterim

canım bizim yörelerde de önce bayanlar tanışır ama ben görücü usulü nişanlamdığım için önce kendim tanıştım senin konuna gelince şık misafirliğe giyebileceğin güzel bir etek ve bluz kombini yapabilirsin ve mutlaka eşarp yapmanı tavsiye ederim çok abartmamak şartıyla özenerek ginirsen onlara ne kadaar önem veriğini göstereceğini hatırlatmak isterim

eşarba karar verdim cnm çk saoll

Ben etek, blüz giymiştim canım
saçlarımı da açmıştım
makyaj falan yapmamıştım tamamen doğal halimle tanıştık
ama tabi üzerimdekiler şıktı

bayağa günlük giyim gibi yani canım
tamam yaa bencede böle giyinmeliyim ama
babet hala kafama yatmıo kuzum yaa hani sözde istemede giyilir de nebilim tanışma için:37:ama sizin bi bildiğiniz vsar galiba peki böle gi,yinsem terlik olmazmı ev terliği şık bişe şöle
makyaj zaten kaçınılmaz:1:

bence babet daha uygun olur ama şık ev terliğin varsa tercih senin tabi sen bilirsin:31:

bencede belliolsun canım
ama annesi makyaj falan sevmio bildiğim kadarıyla benimki hele hiç sevmio
o yüzdenben olabildince doğal olmak istiyorum
giyim konusunda da ne diyebilirlerki doğal değil diek halleri yoktur heralde:1:
valla bakalım ne giymek nasip olucak
böle konuşuoz ama olup geçio işte o günler

canım bak o böyle seviyo bu böyle seviyo diye düşünme herkes seni yönlendirmeye kalkar bu işlerin içine giridkçe anlarsın demek istediğmi sevdiğin yaptığın şeyde kararlı ol kimsenin zevkine fikrine göre davranma sen sen ol herzaman ki saygı göresin sen değil onlar seni öyle kabul etsin

cnm bence eşarp ört.çünkü ilk izlenimler önemlidir.dışarı çıkar gibi deil de işte rahat olacak şekilde ört.sonuçta hizmet filan da edeceksin rahat olman lazım.erkek olmayacaksa da yaka içine filan alabilirsin

arkadaş'a katılıyorum çok abartı olmadan misafirliğe gider gibi giyin ilk izlenim önemlidir birde senin için özel bir gün çok süslenmiş demezler hayırlısı olsun......

sedoş ve dilber öerilirniz aklımda çok teşekkür ederim
dün prova yaptım kıyafet kombinleyemedim hoşuma gitmedi pek neyse ozaman gelince şöle kombin yapar yenileini alırım artık :25:

Ben dün sıcağı sıcağına yaşadım bu tanışma olayını, ben sevgilimle 3 yıldır görüşüyordum ama annesiyle ilk kez tanıştım, annesiyle sevgilim geldi bize,ben şık bi gömlek, şık bi etek ve eşarp taktım, hafifte makyaj yaptım, ayağımada terlik giydim, rahatta ettim, bence sende böyle bi kombin düşünebilirsin..:1:

ben kapalı değilim, öyle kapalıda giyinmiyorum, eşimin tarafıda benim gibi :) ama yinede düşüncemi söylemek istiyorum. bizdede ilk önce sadece kadınlar bir tanışmaya gelir.
öyle günlük kıyafetle karşılamadık onlarda zaten günlük kıyafetleriyle gelmemişti. bence sende güzel giyin. düğüne gider gibi giyinme ama dışarı çıkarken ne kadar özeniyorsan bence aynı özenide göster başınıda yazma ile örtme çok basit kalır. sen nekadar özenli giyinirsen bu karşı tarafı aslında o kadar önemsediğini gösterir.
sonuçta gelecek misafirler eşarplı gelecek sen onları normal bir tülbentle karşılarsan kötü gözükür. karşıla onlar eve girdikten sonra açılırlarsa da sende ondan sonra eşarbı değiştirebilirsin.

ne şekilde kapandığını bilmiyorum ama bu şal gibi örtülerle başı kapatma şekilleri var hem sprotif bir görüntü sağlıyorlar hemde yazma kadar rahat diye düşünüyorum.. inşallah yardımcı olabilmişimdir:71:

Ben dün sıcağı sıcağına yaşadım bu tanışma olayını, ben sevgilimle 3 yıldır görüşüyordum ama annesiyle ilk kez tanıştım, annesiyle sevgilim geldi bize,ben şık bi gömlek, şık bi etek ve eşarp taktım, hafifte makyaj yaptım, ayağımada terlik giydim, rahatta ettim, bence sende böyle bi kombin düşünebilirsin..:1:

canım yaa öylemii terlik şık durdu dimi o kıyafetin altına ya rica etsem resmini çekermsin canım aynı kıyafetlerinle ve terliğinle....
makyaj tuhaf kaçmadı dimi evde
bende artık böle düşünüyorumçünkü herkez böle giymşş
allah tamamına erdirsin cnm isteme günümü konuşuldu

ben kapalı değilim, öyle kapalıda giyinmiyorum, eşimin tarafıda benim gibi :) ama yinede düşüncemi söylemek istiyorum. bizdede ilk önce sadece kadınlar bir tanışmaya gelir.
öyle günlük kıyafetle karşılamadık onlarda zaten günlük kıyafetleriyle gelmemişti. bence sende güzel giyin. düğüne gider gibi giyinme ama dışarı çıkarken ne kadar özeniyorsan bence aynı özenide göster başınıda yazma ile örtme çok basit kalır. sen nekadar özenli giyinirsen bu karşı tarafı aslında o kadar önemsediğini gösterir.
sonuçta gelecek misafirler eşarplı gelecek sen onları normal bir tülbentle karşılarsan kötü gözükür. karşıla onlar eve girdikten sonra açılırlarsa da sende ondan sonra eşarbı değiştirebilirsin.

ne şekilde kapandığını bilmiyorum ama bu şal gibi örtülerle başı kapatma şekilleri var hem sprotif bir görüntü sağlıyorlar hemde yazma kadar rahat diye düşünüyorum.. inşallah yardımcı olabilmişimdir:71:

canım günlük dedim ama çok şık oluyor aslında yazmayla ama neyse diyorum artık eşarp takarım
şal bağlamayı hiç bilmiom canım düşünmüyrm onu çok teşekkürler güzel yorumların için:69:

bencede yemeni bağlama eşarp örtün.özenli,gösterişsiz ve şıl olmaya çalış.

Allah tamamına erdirsin inş. güzel geçer veya geçmiştir tanışma günün.

canım yaa öylemii terlik şık durdu dimi o kıyafetin altına ya rica etsem resmini çekermsin canım aynı kıyafetlerinle ve terliğinle....
makyaj tuhaf kaçmadı dimi evde
bende artık böle düşünüyorumçünkü herkez böle giymşş
allah tamamına erdirsin cnm isteme günümü konuşuldu

bence şıktı, terlik, tabi öyle günlük giyilen bi terlik değildi, siyah renkte önü kapalı çok hafifi topuklu şık bi misafir terliği idi, resmim yok ama tarif edebilirimn, üzerime sütlü kahve önü dantelli dik yaka bi gömlek giydim , dantelleri çok sade idi, altıma yine toprak tonlarında A pile bi etek başımada o renk tonlarında çiçekli bi eşarp taktım , eşarbımın önünü gömleğin içine soktum, makyajım bence sırıtmadı çünkü fazla değildi, kalem çektim, rimel sürdüm, çok hafifte allık, gerçi yanaklarım heyecandan zaten kızardı:) bizde isteme günü konuşulmadı, çünkü henüz sevgilimin işi yok, şimdilik sadece tanışmaydı,, güzelde geçti elhamdülillah, darısı başıma:)

bence şıktı, terlik, tabi öyle günlük giyilen bi terlik değildi, siyah renkte önü kapalı çok hafifi topuklu şık bi misafir terliği idi, resmim yok ama tarif edebilirimn, üzerime sütlü kahve önü dantelli dik yaka bi gömlek giydim , dantelleri çok sade idi, altıma yine toprak tonlarında A pile bi etek başımada o renk tonlarında çiçekli bi eşarp taktım , eşarbımın önünü gömleğin içine soktum, makyajım bence sırıtmadı çünkü fazla değildi, kalem çektim, rimel sürdüm, çok hafifte allık, gerçi yanaklarım heyecandan zaten kızardı:) bizde isteme günü konuşulmadı, çünkü henüz sevgilimin işi yok, şimdilik sadece tanışmaydı,, güzelde geçti elhamdülillah, darısı başıma:)

amin canım
tamam teşekkürler

bendede sadece bayanlar geldi kayınvelidem eltiler felan.... normalde türbanlıyım ama ben cok özedim sacımı yaptırdım guzel yarım elbise giydim. bence çok özen nasıl alışırlarsa öle gider. hem erkek olmayacağı için sakıncası olmuyor. onlarda bakımlı diye düşünüyor...

öncelikle hayırlısı olsun diyeyim :34: ben açığım ama kapanmayı düşünüyorum sevgilimin annesi ve teyzesi 2 haftaya kadar tanışmaya gelecekler :17: bende uzun siyah beyaz pileli etek üstüne siyah bluz ve terlik giymeyi düşünüyorum. o zamana kadar kapanırsam yada kapalı olsaydım kesin eşarp örterdim. tanışma ve nişandan sonra hani normal misafir gibi geliyorlar ya o zaman yazma örtebilirsin evlenene kadar beklemene gerek kalmaz :34:

Back