• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kapalı kızlar tanışmada ne giydiniz

Öncelikle teşekkür ederim canım, sağolasın o senin güzelliğin :71:

Tanışmaya geldiklerinde ben ve eşim henüz üniversitede okuyorduk canım, yani 19 yaşlarındaydım :61: önce bayanlar arasında tanışma oldu, sonra o dönem okul bitti ve eşim askere gitti. Askerden döndükten 5 ay sonra sözlendim, (eşim askere gitmeden söz istiyordu ama babam izin vermedi :1: ) sözlendikten 3 ay sonra nişanlandık 1 yıl nişanlı kaldım 2008 haziran'da da evlendik.. evlendiğimde 21 yaşındaydım tatlım :34:

albümünede baktım çok hoş canım kırmızı abiyene bayıldım yaa böle tesettüre çevirince bu abiyeleri o eşrapları sen uyduruyosun dimi ya aynı renk bulunmassa yaa
erken davranmışın canım ama en iyisini yapmışın
o pembe yada kırmızı abiyen tam nişan için valla inşallah bende öle şık olurum :32:

canım bende kapalıyım tanışma gibi birsey daha yasamadım ama yazmak istedim ben olsam çok abartıya kaçmadan şık bi etek üstüne gömlek yada bluz ve uygun bi eşarp örter hafif bi makyaj yapardım yani ne çok abartılı olurdum nede çok günlük bi kıyafet giymezdim..Allah tamamına erdirsin bu arada

amin canım amin darısı sana olsun
galiba eşarp olucak herkez yazmayı tuhaf buldu:37:

ceyda sen nezaman kapandın canım
sözlenmeden önce mi
buarada albümünde gördüm eşinin memlektini yazmışın bende oralıyım orda yaşıyorum bacım valla bizim memlekete senin gibi güzel hatun almışız gerçi istanbuldasın sanırım maşallah sana canım:nazar:

kapalımısın canım
herkez eşarp diyo bakalım
amam ben illede kendimi yazmayla hayal ediyorum:1::1:
da saçma mı olur diye açtım konuyu yinede bekliorum yazma taktım diyeni:1:

ewet kapalıyım bende
beni eşimin ailesi görmeye gelmişti halasıyla birlikte bende o zaman anneannemdeydim ordan geldim eve normalde pantalon giydiğim için giydiğimi görsünler bilsinler diye pantolon ve tunik giydim eşarp taktım evde olsaydım büyük bir ihtimal bende yazma takardım çünkü gelmeden 1 saat önce haber vermişlerdi geleceklerini.

albümünede baktım çok hoş canım kırmızı abiyene bayıldım yaa böle tesettüre çevirince bu abiyeleri o eşrapları sen uyduruyosun dimi ya aynı renk bulunmassa yaa
erken davranmışın canım ama en iyisini yapmışın
o pembe yada kırmızı abiyen tam nişan için valla inşallah bende öle şık olurum :32:

Teşekkür ederim sağolasın :69:

Nişan kıyafetimi ve kına elbisemin üzerine taktığım eşarplarımı ben ayrıca almıştım canım. Biraz uğraştırsa da bulunuyor bir şekilde ona uygun renkler :61: Bir de benim nişan gününden önceki akşam ütü yaparken nişanlığımın üzerine takacağım eşarbım yanmıştı düşünsene :53: ertesi gün kuaföre gitmeden mağaza mağaza nişanlığımın üzerine takacağım eşarbı aramıştım. Sonra onu ütületecek br yer buldum ve kuaföre gittimm. Böyle böyle oldu dedim başımı yapan kıza; o da şaşırdı eşarbını çok güzel bulmuşsun ama dedi :1:

ceyda sen nezaman kapandın canım
sözlenmeden önce mi
buarada albümünde gördüm eşinin memlektini yazmışın bende oralıyım orda yaşıyorum bacım valla bizim memlekete senin gibi güzel hatun almışız gerçi istanbuldasın sanırım maşallah sana canım:nazar:

Eşimle hemşeri çıktın desene :64::64::64: benim görümcem de Samsun'a gelin gitti. Zaten Samsun'lular ama İstanbul'da oturuyor kayınvalidemler, görümcemin eşi de tesadüf Samsun'lu çıkınca oraya gelin gitti :61:

Ben sözlenmeden önce eşim askerdeyken kapandım canım. Eşimin haberi olmadı askerden izne gelinceye dek ona sürpriz yaptım. Beni öyle görünce şok olmuştu resmen :60:

ewet kapalıyım bende
beni eşimin ailesi görmeye gelmişti halasıyla birlikte bende o zaman anneannemdeydim ordan geldim eve normalde pantalon giydiğim için giydiğimi görsünler bilsinler diye pantolon ve tunik giydim eşarp taktım evde olsaydım büyük bir ihtimal bende yazma takardım çünkü gelmeden 1 saat önce haber vermişlerdi geleceklerini.

görücü usulü oldu sanırım
yani sen şimdi benim yerimde olsan yazma mı takardın

Eşimle hemşeri çıktın desene :64::64::64: benim görümcem de Samsun'a gelin gitti. Zaten Samsun'lular ama İstanbul'da oturuyor kayınvalidemler, görümcemin eşi de tesadüf Samsun'lu çıkınca oraya gelin gitti :61:

Ben sözlenmeden önce eşim askerdeyken kapandım canım. Eşimin haberi olmadı askerden izne gelinceye dek ona sürpriz yaptım. Beni öyle görünce şok olmuştu resmen :60:

bizde samsunluyuz da o ilçede yaşıyoz babamın işi gereği ama tşıncaz seneye canım görümcende samsun da he ....
demek aniden kapandın kızz ne csaret peki ilk görünce ne dedi kızz önceden diyomuydu sana kapan diye...bende benimkiyle beraber karar verdik yanına gidince heyecandan ölmüştüm gördü çk beğendi atlattım şüküğr...

bizde samsunluyuz da o ilçede yaşıyoz babamın işi gereği ama tşıncaz seneye canım görümcende samsun da he ....
demek aniden kapandın kızz ne csaret peki ilk görünce ne dedi kızz önceden diyomuydu sana kapan diye...bende benimkiyle beraber karar verdik yanına gidince heyecandan ölmüştüm gördü çk beğendi atlattım şüküğr...

Aslında aniden sayılmaz canım çünkü ben namaz kılıyordum kapanmadan önce, sonra kapanmayı da çok istemeye başladım tabii. Eşimin de o zamanlar benim kapanmamı istediğini anlıyordum ama o bana hiçbir zaman kapan ya da kapanmalısın vs diye birşey dayatmadı. Allah içime o sıcalığı verdi, kapandım tabi eşim de istiyormuş ve çok çok sevindi, duygulanmıştı :69:

Aslında aniden sayılmaz canım çünkü ben namaz kılıyordum kapanmadan önce, sonra kapanmayı da çok istemeye başladım tabii. Eşimin de o zamanlar benim kapanmamı istediğini anlıyordum ama o bana hiçbir zaman kapan ya da kapanmalısın vs diye birşey dayatmadı. Allah içime o sıcalığı verdi, kapandım tabi eşim de istiyormuş ve çok çok sevindi, duygulanmıştı :69:

negüzel olmuş cnm maşallah
ama kapalılık çok yakışmış sana keşke banada okadar yakılsa yaa:27:

şal diyosun galiba canım bilmiomki hiç takmadım onu
köylü kızı gibi mi olurum hakkten yaa aslında o görüntüyüde çok seviyorum da yinede olmayabilir sanırım galiba eşarp en doğrusu terlik giymesem olmazmı cnm yaa tül çorpa yetmezmi..bide babet tanışma için biraz tuhaf kaçmazmı ki

dedım gıbı bence ama ıkısı arasındaysan hıc olmazsa esarbı tercıh et terlıksız olmazzzzzzzzz kız şibidik şibidik dolasman lazım
ev ıcınde babetler terlıkden daha hos oluo bence

$40511_424236508619_710898619_4677787_2485604_n.jpg $40511_424236508619_710898619_4677787_2485604_n.jpg

buda nişanda giydiğim elbise canım
ilk defa ekledim resim inş çıkar

dedım gıbı bence ama ıkısı arasındaysan hıc olmazsa esarbı tercıh et terlıksız olmazzzzzzzzz kız şibidik şibidik dolasman lazım
ev ıcınde babetler terlıkden daha hos oluo bence

şibidk şibik dolaşmammı lazım:1:
havalı oluyo sanırım cilveli mi görünüo insan terlikle tabi tül çorap da olsun altına dimi....babet hiç düşünemiom canım yaa tanışma için nebilim ama terlik süper tabiki çok şık siyah rugan taşı bi te relik alırım ozaman

canım çokk güzel ollmuşsunnn allah tamamına erdirsin
evde mi oldun nişanın benimde öle oluck sanırım

bolerouyu ayrıca aldın dimi

teşekkür ederim canım tamamına erdirdi ewlendim :))
bu siteyi keşke evlenmeden farketseydim fikir almak gerçekten çok iyi oluyor.
evet bolerayı ayrı aldım eşarpla boneyide uydurdum eşarbın arkasınada elbisenin önünde çiçek vardı hoşuma gitmedi orda iğneli olduğu için çıkardım eşarba taktım

Back