• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kapalı kızlar tanışmada ne giydiniz

teşekkür ederim canım tamamına erdirdi ewlendim :))
bu siteyi keşke evlenmeden farketseydim fikir almak gerçekten çok iyi oluyor.
evet bolerayı ayrı aldım eşarpla boneyide uydurdum eşarbın arkasınada elbisenin önünde çiçek vardı hoşuma gitmedi orda iğneli olduğu için çıkardım eşarba taktım

ayy negüzel darısı başıma inşallah ev nişanımıydı bu canım
valla tesettür abiye giyince herşey senin zevkine bağlı güzel düşünebişlirsen uydurma ve kombin işini çok şık olursun sanırım ben yandım yaa b konuda neyse allah yardım etsin

bence prova yap hem eşarplı hem yazmalı hangisiyle rahatsan onu tercih et

yapim dimi
hatta resimde ekleyebilirim hangisi daha ii die
ama oyalı yazma çoook seviyorum da işte tuhaf kaçabilr sanırım
ama benim bi akadaşta yazmayla çıkmıştı karşılarına
yeşil etek yeşil yazma siyah bluz
çok beğenmişler hatta negzl giyinmiş negüzel udyurmuş demişler

Bence sadece kadinlar gelse bile sik giyinmelisin. Bizde karisikti. Ben puantiyeli bir bluz, siyah bir etek ve siyah beyaz bir ipek esarp takmistim. Hafif de makyaj. Gayet sikti ve goz doldurmustu.

canım bence bayanlarda gelse sen gelin adayısın ne olursa olsun düzenli tertipli ol ev eteği yanlış bi seçim olur bak ben giydiklerimi akliyim sana
$DSCF3075.jpg
$DSCF3077.jpg
$DSCF3078.jpg altına da babet giymiştim ne olursa olsun kim olursa olsun bakımlı görün sen okiş:34: sormak istediğin varsa sorabilirsin ha bu arada mavi de makyaj yapmıştım:1:

ayy negüzel darısı başıma inşallah ev nişanımıydı bu canım
valla tesettür abiye giyince herşey senin zevkine bağlı güzel düşünebişlirsen uydurma ve kombin işini çok şık olursun sanırım ben yandım yaa b konuda neyse allah yardım etsin

darısı başına inş sende çok mutlu olursun
ev nişanıydı canım ondan öncede söz olmuştu gömlek ceket giymiştim
çok takma canım ya oluyo bitiyo gidiyo ne güzel fikir verenlerde var burda sıkma canını

canım bence bayanlarda gelse sen gelin adayısın ne olursa olsun düzenli tertipli ol ev eteği yanlış bi seçim olur bak ben giydiklerimi akliyim sana
Eki Görüntüle 208779
Eki Görüntüle 208780
Eki Görüntüle 208781 altına da babet giymiştim ne olursa olsun kim olursa olsun bakımlı görün sen okiş:34: sormak istediğin varsa sorabilirsin ha bu arada mavi de makyaj yapmıştım:1:

bayağa günlük giyim gibi yani canım
tamam yaa bencede böle giyinmeliyim ama
babet hala kafama yatmıo kuzum yaa hani sözde istemede giyilir de nebilim tanışma için:37:ama sizin bi bildiğiniz vsar galiba peki böle gi,yinsem terlik olmazmı ev terliği şık bişe şöle
makyaj zaten kaçınılmaz:1:

darısı başına inş sende çok mutlu olursun
ev nişanıydı canım ondan öncede söz olmuştu gömlek ceket giymiştim
çok takma canım ya oluyo bitiyo gidiyo ne güzel fikir verenlerde var burda sıkma canını

amin canım inşallah
yo canımı sıkmıyorum canım fikir veriyosunuz çok saolun yaa

şal diyosun galiba canım bilmiomki hiç takmadım onu
köylü kızı gibi mi olurum hakkten yaa aslında o görüntüyüde çok seviyorum da yinede olmayabilir sanırım galiba eşarp en doğrusu terlik giymesem olmazmı cnm yaa tül çorpa yetmezmi..bide babet tanışma için biraz tuhaf kaçmazmı ki

cnm sonuna kadar okuyamadım ve yazmaya karar verdim..tatlımm mutlaka eşarp tak ve kıyafetine göre ev ayakkabısınıda ihmal etme bence..babet olur hafif topuklu olur o sana kalmış..ben kumaş etek,gömlek ve babet giymiştim..sonuçta sen gelinsin ve k.validenler geliyo komşuların geliyomuş gibi giyinme bence..daha ilk tanışma ve bence çok önemli biraz resmi olmalı..

cnm sonuna kadar okuyamadım ve yazmaya karar verdim..tatlımm mutlaka eşarp tak ve kıyafetine göre ev ayakkabısınıda ihmal etme bence..babet olur hafif topuklu olur o sana kalmış..ben kumaş etek,gömlek ve babet giymiştim..sonuçta sen gelinsin ve k.validenler geliyo komşuların geliyomuş gibi giyinme bence..daha ilk tanışma ve bence çok önemli biraz resmi olmalı..

aaaaa sen de babet giymişsin alla alla yaaa bende bi gariplik varmış galiba iikide açmışım konuy
peki terlik olmazmı yaa
valla şuan bayağa bi caydım yazma falan takmaktan
şimdide babete takıldım

valla kızlar ben hep düşünüyodum ki hani çok şık bi şekilde ev giyimi halinde çıkmayı ama olmaz sanırım ya zaten sonuçta onlar giyinip gelicekler başrolde benim ama içlerinde ev giyimi olan bi ben mi olucam bide gelin olucam yani valla olmaz sanırım :1:yazma aşığıyım ama artık evlendikten sonra takaım onu da

aaaaa sen de babet giymişsin alla alla yaaa bende bi gariplik varmış galiba iikide açmışım konuy
peki terlik olmazmı yaa
valla şuan bayağa bi caydım yazma falan takmaktan
şimdide babete takıldım

şekercimm terlikte olur ama şık güzel bi terlik olmalı..

canim benim bence nasil rahat hissedeceksen ole giyin ama bence disarida giydigin bi etek ve bluz ve esarp bagla senin basrol gelin olacagin belli olsun derim benim karisikti ama ben tasarladiklarimi giyemedim hersey aniden gelisti ustumde o gun ne varsa onla cikmak zorunda kaldim ama yinede disarida giydigim kiyafetlerdi...:40::40::40:

canim benim bence nasil rahat hissedeceksen ole giyin ama bence disarida giydigin bi etek ve bluz ve esarp bagla senin basrol gelin olacagin belli olsun derim benim karisikti ama ben tasarladiklarimi giyemedim hersey aniden gelisti ustumde o gun ne varsa onla cikmak zorunda kaldim ama yinede disarida giydigim kiyafetlerdi...:40::40::40:

bencede belliolsun canım
ama annesi makyaj falan sevmio bildiğim kadarıyla benimki hele hiç sevmio
o yüzdenben olabildince doğal olmak istiyorum
giyim konusunda da ne diyebilirlerki doğal değil diek halleri yoktur heralde:1:
valla bakalım ne giymek nasip olucak
böle konuşuoz ama olup geçio işte o günler

madem vazgeçtin yazmadan o zaman babet giy herşeyin uyumlu olsun hem daha rahat ayakkabı babet hem daha şık

niye kuzum terlik olmaz mı:18:
valla babet hala yatmıo aklıma yaa
mesela şey gibi hissediyorum
komşularımız gelicek oturmaya ben onların içinde babet giymişim
hep böle gelio aklıma çünkü oturma yani bu anam valla kafam karıştı:9:

bencede belliolsun canım
ama annesi makyaj falan sevmio bildiğim kadarıyla benimki hele hiç sevmio
o yüzdenben olabildince doğal olmak istiyorum
giyim konusunda da ne diyebilirlerki doğal değil diek halleri yoktur heralde:1:
valla bakalım ne giymek nasip olucak
böle konuşuoz ama olup geçio işte o günler

evet canim bende cok dusunmustum sunu giyim bunu giyim die ama dedigin nasiip iste cokta kasma kendini canim benim sni old. gibi nasilsan ole gorsunler sonra demesinler aa sen bolemiydin solemiydin die tabi buda espiriside Allah hakkinda hayirlisini versin ins.

evet canim bende cok dusunmustum sunu giyim bunu giyim die ama dedigin nasiip iste cokta kasma kendini canim benim sni old. gibi nasilsan ole gorsunler sonra demesinler aa sen bolemiydin solemiydin die tabi buda espiriside Allah hakkinda hayirlisini versin ins.

amin canım inşalah
evet nasılsam öle görünmek istiyorum
kasıncada bambaşka insan oluyom neyse hayırlısı olsun inşalah

niye kuzum terlik olmaz mı:18:
valla babet hala yatmıo aklıma yaa
mesela şey gibi hissediyorum
komşularımız gelicek oturmaya ben onların içinde babet giymişim
hep böle gelio aklıma çünkü oturma yani bu anam valla kafam karıştı:9:

terlikle ince çorap giyince kayıyo :1::1:
yani ben pek rahat edemiyorum öyle ondan öyle didim di kuzum :66::66:

Back