- 10 Eylül 2017
- 1
- 1
- 38
- Konu Sahibi niloyaniloya
Sevgili arkadaşlar 38 haftalık hamileyim ikinci doğumum Aslında özelde muayene olmuyordum ama doğumu devlette yapmayı dusunuyorum. Her bir doğumda problem hissedilen anne ve bebeği araştırma hastanesi ve tam donanımlı olduğu için buraya gonderiyorlar. İlk kızım doğum sarılığı olduğu için bu hastanenin yenidoğan yoğun bakımında yaklaşık bir hafta kaldık. İyi ilgilendiler bebeğim ile beni de kadın doğumdaki rutin kontrollerim için yönlendirdiler. Bebeğim tahlillere göre iyileştiği halde iki gün daha kalmamiz gerektiğini hastane rutininin bu olduğunu söylediler ama biz imza ile çıktık hastaneden çünkü daha fazla hastanede kalmak istemedik.
Bu süredeki hastane görüşüm asistanlar ve yardımcılar vs tam bir seçmece soru sormak bilgi almak horlanma ve itilip kaykılma sebebi! Fakat tahlil araştırma tedavi ve sonuç gayet tatmin edici.
Sorum şu ki burada doğum nasil? Normal doğum yapacağım Allah nasip ederse. Döğumhanenin iç proseduru, ekip, muamele? Sonrasında bebeği hemen veriyorlar mi yoksa alıp bir yerlerde kafalarına göre şunu bunu mu yapıyorlar? Odaya hemen geçiliyor mu eşim yanıma gelebiliyor mu?
Bu hastanede doğum yapmış annelerden cevap bekliyorum?
SEVGİLER
Bu süredeki hastane görüşüm asistanlar ve yardımcılar vs tam bir seçmece soru sormak bilgi almak horlanma ve itilip kaykılma sebebi! Fakat tahlil araştırma tedavi ve sonuç gayet tatmin edici.
Sorum şu ki burada doğum nasil? Normal doğum yapacağım Allah nasip ederse. Döğumhanenin iç proseduru, ekip, muamele? Sonrasında bebeği hemen veriyorlar mi yoksa alıp bir yerlerde kafalarına göre şunu bunu mu yapıyorlar? Odaya hemen geçiliyor mu eşim yanıma gelebiliyor mu?
Bu hastanede doğum yapmış annelerden cevap bekliyorum?
SEVGİLER