TE="bal_hatun, post: 42442616, member: 437988"]Mrb, bilenler vardir ocak ayinda kimyasal gebelik gecirdim.o zamandan beride korunmadik ama olmadi bebisimiz. Gittigim her dr baska bise dedi. Kimi pco var diyor kimi ne munasebet yok pco dedi. Son gittigim dr da yumurtlaman olmuyor dedi. E yumurtlama olmuyorsa her ay nasil adet oluyorum dedim. Ses yok! Seni arastirmaya sevk ediyorum dedi ve 1 kere gebelik gecirmis beni inferlite midir nedir kisirlik poliklinigine yolladi.vardir bildigi dedim gittim bugun. Dr hanimin asistani yaninda iki hasta bakici ile gayette lakayt sekilde tum cinsel hayatimi sorguladi sonra ultrasona alalim dedi. Neyse vajinal ultrasonla bakti sanki pco gibisin dedi. Pardon ama sankisi mi var dedim. Ay bilemiyorum sanki kistler var dedi. Neyse sabir dedim sustum.sonra elime yiginla kagit verdi.HSG yani rahim filmi, hormon testleri, progesteron testi,esim icin de sperm testi istedi. Pardon ama dr hanimla gorussem dedim napicaksin yaptir bunlari gel diyor!yahu gittim her dr tuplerde sorun olsa gebe kalamazdin diyor biri bana akil versin napsam sizce cektirsem mi rahim filmi
ayrica esim ben sperm testi falan yaptirmam diyor nasil oldugunu ogrenince
ayrica 11 aylik evliyim