kansermiyim acaba ? cok korkuyorum

Ben yaşadım. Diş iltihabı bazen yanağa geçebiliyo. Ki benimkini antibiyotikte çözememişti. En son o diş çekildi yanağımdaki bezenin geçmeside sonrasında bir ayı geçti. Kötü düşünmeyin ve antibiyotikten sonra diş hekimine görünün. Aslında şimdiden görünseniz röntgen çekilse fena olmaz

Cok tesekkur ederim yarin dis doktorunada gidecegim insallah

O bahsettgin agri ve beze ben kendimi bildim bili bende vardir. Hic de doktora gitmedim. Cunku iki gun agriyor, bezeler bir hafta belirginlesiyor sonra her sey normale donuyor. Tabiki doktorun biyopsi istemesi normal. Sinucta ne olur ne olmaz. Ama sanmiorum ciddi bir sey ilacagini. Bence o bahsettigin cok siradan bir sey. Baskna ilk kez geldigi icin endiselenmis ilabilirsin. Korkma.

Hakikaten çok pimpiriklisin.

Velev ki kanser, dünyanın sonu mu?
Milyonlarca başarı hikayesi var, hepsinin de ortak noktası motivasyon, iyi moral.

Burayı kanser hastaları da okuyor, ayyy ıyyy korkuyorum dediğiniz hastalığı şu an yaşayan ve savaşanlar var.

Teşhis konmaz, hayır değilsin sus ve uyu denmez. Ne denilsin? Her ihtimali düşün.

Ben kesinlikle ayyy yada iyy demiyorum bence siz benim yazdiklarimi okusaniz ne soyledigimi anlardiniz eger olacagi varsa zaten buna hic bisey engel olamaz cok sukur inancimda saglam Allahtan gelen herseye raziyim ama kim kanser olmak ister ki ? Evet bu hastaligj yasayan sevasan insalanlar var Rabbim yardimcilari olsun ama bu hastalik var diye yasaniyo diye konusulmasin mi bence tam tersi konusulmali herkes erkes teshisle tedbirini almali sizin icin benim durumum basit gelebilir ama bu da benim derdim Allah daha buyuk dertler vermesin Ben sadece burda kndimce derdim olan konuyu paylasmak istedim...

Te
Tesekkur ederim yorumunuz icin evet basima ilk defa geldigi icin ister istemez korktum

Yo ben okumadım yazdıklarını, vahiy geldi bana
......

Umarım derinden empati duyacak kadar yaklaşmazsınız kansere.

Umarim kimse yasamaz
Bak hala son gibi düşünüyorsun

Kimse yaşamaz inş ne demek? Yaşayanlar lanetli mi?

Bu tür konularda çok hassas konuşmak faydalı, niyetim o değildi savunmaları yetersiz kalıyor sonra.

Yaşayana burdan bir milyon öpücük, bol şifa :)

Arkadaşım kız sıkıntısını korkusunu paylaşmis.bazı insanlar daha bir hassas oluyor sağlık konusunda benim ablamda öyle mesela Dr bana kist var dedi misal ablam ordan acaba bendede diye basliyor.arkadaş olabilirim de tabi diyor Hersey Allah'tan diyor daha ne desin umarım herkes olurmu desin neden yanlış algılıyorsunuz.

Siz cenenizin altindaki bezeden degil ama kansermiyim dusuncesinden olebilirsiniz . Biraz pozitif olmaya calisin. Olum korkusu hemen sarmasin sizi bir arkadasimda boylede ordan biliyorum. Basinda sivilce ciksa ben olucem galiba diyor ve psikolojim bozuldugu icin arama mesafe koydum.. siz de cok takilmayin. Cok onemli birsey olsaydi antibiyotik verip gondermezdi doktor

Benim yanağımda şişmişti bi ara ama beze yoktu. Aynı şekilde antibiyotik kullandım düzeldi. İnşallah sizin de bir şeyiniz yoktur ben sanmıyorum yanı kötü bir şey olduğunu. Sonuçta doktor şüphelense antibiyotik verip göndermez herhalde. Çok geçmiş olsun

oha annemden beterleride varmis... gerci annem yasadiklarindan dolayi böyle pimpirikli...

ins bisi yoktur iyi düsün iyi ol

Yok artık Turk fılmı mı bu? korkma bende oldu aynısı hem bende ıkı taneydı bırı de kulagımın arkasında enseme dogruydu onlar lenf bezıymıs ekım ayının basında fark ettım ve kulagımda bır cınlamada var hıc gecmeyen antıbytık ıctım gecmedı hala duruyorlar gecmesı 6 ayı bulabılırmıs sakın ol bıseycık olmaz

Hayır kanser değildir etli ben mi vardı ? O bir şekilde mikrop kapmış apse yapmış olabilir . Eğer öyleyse beni alırlar . Korkma onda bşy yok bende de vardı aldılar izi bile kalmadı .

Geçmiş olsun

Arkadasim cok afedersin ama sen gıt misin ben ne diyorum sen ne diyosun neden konuyu farkli yerlere cekiyosun anlamadim herkes yasasinmi diyim ne diyim cok zor bi hastalik Rabbim kimseye vermesin diyorum lanetlimi diyorum ? Tovbe yarabbim... Yasayanlara acil sifalar diliyorum

Hayır kanser değildir etli ben mi vardı ? O bir şekilde mikrop kapmış apse yapmış olabilir . Eğer öyleyse beni alırlar . Korkma onda bşy yok bende de vardı aldılar izi bile kalmadı .

Geçmiş olsun
Yanagin ic kisminda yani agzimda o sekilde bisey olabilirmiki... cok tesekkur ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…