How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

kansermiyim acaba ? cok korkuyorum

Size kitabi bilgiyi söyleyeyim, eğer o kabarıklık ağrılı ise kanser değil. Bi anda çıktıysa yine kanser değil. Zaten yanağınızda da kanser görülmüş şey değil öyle bi kitle kötü huylu çıkmaz. Yüksek ihtimal kanser değilsiniz diş çürüğüne bağlı lenf büyümesi düşünmüştür doktor ve antibiyotik başlamıştır.
Agrili ve birden cikti ama doktor antibiyotikle gecmezse biyopsi yapicaz dedi.. ayrica yanagimin ic kisminda ben internetten biraz arastirdim agiz kanserini falan ama bende o belirtilerin hicbiri yok sadece beze var bilmiyorum ama yinede takinti yaptim

Agrili ve birden cikti ama doktor antibiyotikle gecmezse biyopsi yapicaz dedi.. ayrica yanagimin ic kisminda ben internetten biraz arastirdim agiz kanserini falan ama bende o belirtilerin hicbiri yok sadece beze var bilmiyorum ama yinede takinti yaptim
Bence araştırıp üzmeyin kendinizi iyice kanser başlangıcı böyle olmaz çünkü.. boşuna dertlenirsiniz doktor biyopsi yapıcaz dedi kanser dedi mi peki? Başka şeylere bakmak için de yapılıyor biyopsi

Hayir herhangi bisey sylemedi ama ben internettn arastirdikca kacamda kurup durdm en iyisi dediginjz gibi daha fazla intertten bisey arastirmayim ilaci kullanip bekleyim hic bi sekilde olacaga engel olamayiz varsa kaderde yasayip goruruz

Yağ bezesidir. Amcamda da var.
Agzinin icindemi var aslinda annemde olan butun genetik ozellikler bendede var sanirim anneminde disleri hic saglam degildir cocuklugmdan beridir bnde yasiyorum annem troid hastasi bu yil bende troid hastasi oldum annemin vucudunda kollarinda falanda yah bezesi var acaba oyle biseymi var bndede ama annemde agzinda hic cikmadi bilemiyorum

ben internetten biraz arastirdim agiz kanserini falan ama bende o belirtilerin hicbiri yok sadece beze var bilmiyorum ama yinede takinti yaptim

Bu msjını tekrar tekrar oku. Sana bizim faydamız olmaz. Kendi kendine hastalık uydurup korkuyla dolmuşsun bende panikledim ciddi birşey sandım boşuna vesveseye kapılma ya .

Agzinin icindemi var aslinda annemde olan butun genetik ozellikler bendede var sanirim anneminde disleri hic saglam degildir cocuklugmdan beridir bnde yasiyorum annem troid hastasi bu yil bende troid hastasi oldum annemin vucudunda kollarinda falanda yah bezesi var acaba oyle biseymi var bndede ama annemde agzinda hic cikmadi bilemiyorum
Ağzının içinde değil yanağında var. Ama yağ bezesi ağzının içinde olur mu bilmiyorum. Ben yanağınızda şişlik var sandım.

Büyük bir ihtimalle tükürük bezi iltahapi şişlik ve ağrıyla başlıyor,antibiyotik tedavisiyle geçiyor doktorunuz ultrason yaptımı?eksi ve tükürük artırıcı şeyler yemeye calisinki açılsın limon gibi
Önemli olduğunu sanmıyorum çok geçmiş olsun.

Büyük bir ihtimalle tükürük bezi iltahapi şişlik ve ağrıyla başlıyor,antibiyotik tedavisiyle geçiyor doktorunuz ultrason yaptımı?eksi ve tükürük artırıcı şeyler yemeye calisinki açılsın limon gibi
Önemli olduğunu sanmıyorum çok geçmiş olsun.
Cok tesekkur ederim hayir ultrason yapmadi doktor

O çeneniZin altındakiler lenf beZleriniz. Vücüdunuzun herhangi bir yerinde enfeksiyon olduğunda şişer ve ağrır. Hatta dikkatli incelerseniz çift taraflı olduğunu görürsünüz. Antibiyotikle geçecektir.

Evet iki taraftada var onlari biliyorum ama bi kac gundur sol taraftakiler agriyordu snra yuzum sisti ve baktm yanagimin icindede lenf bezlerine benzeyen bi sislik vardi

Benimde bir ara cenemin altında şişlik ağrılı bi sekilde sürekli agrimiyodu ama şiş ve baskı yapıyordu fındıktan büyük bi şişlik sonra sivilce ama nasıl bi sivilce çıban gibi Dr a sordum antipyotik vermişti.onla geçti hatta aynı yerde iki üç kere aynı şeyi yaşadim yer etti sanki orda önce sanki boğazım desem deil bariz çene kemiğinin yani şişince anlıyodum.sonra çok şükür geçmişti ve benimde o yıl dis curugumde vardı denize gitmistim belki enfeksiyondu.cook şükür geçti sonra panik yapmayın Rabbim şifa versin oda gecer

Back