• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalik hastaligim mi yoksa gercek mi

B12 ya da demir eksikliğiniz olabilir. Ben öyleydim son zamanlarda. Sürekli yanlış kelimeler, dikkat dağınıklığı ve duygusal olarak çok zayıf hissediyordum. Değerlerim çok düşük çıktı vitamin kullanıyorum kendime geldim. Vitamin eksikliği insanı bunalıma bile sokuyor resmen. Vesvese yapmayın korktuğunuz hastalık olsa çok ciddi semptomlarınız olurdu. Geçmiş olsun şimdiden.

Birşeyiniz yoktur içiniz rahat olsun. Bende hastalık hastasıyım, zordur biliyorum.
İnternet okumayın kesinlikle ve en kısa zamanda psikiyatriste görünün tekrar.
Allah yardımcımız olsun.

Bu hastalik hastasi olma durumu cok zor 2 senedir ben de yasiyorum onceleri tam tersiydim. Beynim yapma şunu bırak arastirma diyor qma bu sefer de ya hakliysam, bilgi sahibi olmak erken teshis saglarsa , ya ustune durmadigimda ilerde keşke dersem...dusunceleri istila ediyor. Insani bir seyler tetikliyor buna.Ama internette denk gelmk veya arastirmak gercekten sıkıntı.Fakat ben doktordan tahlilden kacinmiyorum ,kafama takilmasindansa doktora gidiyorum.Tabi tahlil vs varsa sonuc cikana dek kafam hep orda.Ah elimjzde olsq ah mantiga hukum gecse..

Kıdemli bir hastalık hastası olarak konuşuyorum. Eğer vücudunuzda farkettiğiniz bir takım değişikliklerin sebebiyle ilgili hastalık hastalığı ya da fiziksel bir rahatsızlık arasında kalıyorsanız sebep %99 hastalık hastalığıdır. Maalesef stres her türlü hastalığı taklit edebiliyor ve biz yaşadığımız psikolojik rahatsızlık sebebiyle bedenimizdeki en ufak değişime anormal bir hassasiyet gösteriyoruz. Kendinize bir iyilik yapın ve psikiyatra gidin. Klişe olacak ama internetten hastalık aramayın.

Buradaki tek risk; nasil olsa psikolojiktir deyip bazi fiziksel belirtileri göz ardi etmek.Durumu abartmadan ama doktor kontrolunu de ihmal etmeden davranmaliyiz bence.

Back