- 17 Aralık 2016
- 425
- 354
- 53
- 32
- Konu Sahibi elifduru2101
-
Agrili ve birden cikti ama doktor antibiyotikle gecmezse biyopsi yapicaz dedi.. ayrica yanagimin ic kisminda ben internetten biraz arastirdim agiz kanserini falan ama bende o belirtilerin hicbiri yok sadece beze var bilmiyorum ama yinede takinti yaptimSize kitabi bilgiyi söyleyeyim, eğer o kabarıklık ağrılı ise kanser değil. Bi anda çıktıysa yine kanser değil. Zaten yanağınızda da kanser görülmüş şey değil öyle bi kitle kötü huylu çıkmaz. Yüksek ihtimal kanser değilsiniz diş çürüğüne bağlı lenf büyümesi düşünmüştür doktor ve antibiyotik başlamıştır.
Insqllah tesekkur ederimGeçmiş olsun. Önemli bir şey değildir inşallah.
Bence araştırıp üzmeyin kendinizi iyice kanser başlangıcı böyle olmaz çünkü.. boşuna dertlenirsiniz doktor biyopsi yapıcaz dedi kanser dedi mi peki? Başka şeylere bakmak için de yapılıyor biyopsiAgrili ve birden cikti ama doktor antibiyotikle gecmezse biyopsi yapicaz dedi.. ayrica yanagimin ic kisminda ben internetten biraz arastirdim agiz kanserini falan ama bende o belirtilerin hicbiri yok sadece beze var bilmiyorum ama yinede takinti yaptim
Agzinin icindemi var aslinda annemde olan butun genetik ozellikler bendede var sanirim anneminde disleri hic saglam degildir cocuklugmdan beridir bnde yasiyorum annem troid hastasi bu yil bende troid hastasi oldum annemin vucudunda kollarinda falanda yah bezesi var acaba oyle biseymi var bndede ama annemde agzinda hic cikmadi bilemiyorumYağ bezesidir. Amcamda da var.
ben internetten biraz arastirdim agiz kanserini falan ama bende o belirtilerin hicbiri yok sadece beze var bilmiyorum ama yinede takinti yaptim
Ağzının içinde değil yanağında var. Ama yağ bezesi ağzının içinde olur mu bilmiyorum. Ben yanağınızda şişlik var sandım.Agzinin icindemi var aslinda annemde olan butun genetik ozellikler bendede var sanirim anneminde disleri hic saglam degildir cocuklugmdan beridir bnde yasiyorum annem troid hastasi bu yil bende troid hastasi oldum annemin vucudunda kollarinda falanda yah bezesi var acaba oyle biseymi var bndede ama annemde agzinda hic cikmadi bilemiyorum
Bugun kulak burun bogaza gorundum yarinda dis doktoruna gitcktm bakalim ona da giderimDiş doktoru degilde cene cerrahina bi görünün
Cok tesekkur ederim hayir ultrason yapmadi doktorBüyük bir ihtimalle tükürük bezi iltahapi şişlik ve ağrıyla başlıyor,antibiyotik tedavisiyle geçiyor doktorunuz ultrason yaptımı?eksi ve tükürük artırıcı şeyler yemeye calisinki açılsın limon gibi
Önemli olduğunu sanmıyorum çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?