kansermiyim acaba ? cok korkuyorum

elifduru2101

en buyuk nimet evlat olsa gerek
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
425
354
53
32
Arkadaslar iki gundur cenemin altinda bi agri vardi dun yanagimin sis oldugunu ve biraz agridigini farkettim ve yanagimin ic kisminda bi beze olusmustu bugun doktora gittim hemen doktor bakti antibiyotik verdi 2 hafta sonra kontrole gitmemi eger beze gecmezse biyopsi yapilacagini soyledi ben cok pimpirikliyim kafamda deli sorular sizce kotu bisey varmidir basina boyle bisey gelen varmi lutfen icimi rahatlatacak biseyler soyleyin

Diş ya da diş eti problemlerinden de kaynaklanabilir. Diş hekimine de görünmenizi tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

Ağrılıysa korkma, ağrısızsa kork :) Sadece enfeksiyondan dolayı da şişlik olabilir.
Başka şeylerle ilgilenin, bu konuya pek takmayın derim. Kendinize zarar verirsiniz..
Geçmiş olsun bu arada...
Cok tesekkur ederim takmamaya calisiyorum ama surekli internettwn arastiriyorum daha cok takinti yapiyorun

Diş ya da diş eti problemlerinden de kaynaklanabilir. Diş hekimine de görünmenizi tavsiye ederim. Geçmiş olsun.
Evet disinde curuk var ama sag tarafta bugun biraz agriyo disimda ama sislik sol tarafta agriyan disin sag tarafta yarinda dis doktoruna gitcem insallah

Kardeşimde de çocukken aynı durum oluşmuştu. Yüzünün bir yerinde (hatırlamıyorum tam) beze vardı. Doktor bir hafta içinde geçmezse çeşitli testler yapacağız, kanser olabilir demişti.

Ay çocuk da daha 7 yaşında. Çocuğun yanında söylenir mi? Eve geldi abla ben ölmek istemiyorum diye ağlıyor. E dedim ölme o zaman neden ağlıyorsun Meğer doktor kanser olabilirsin demiş.

Sonrasında beze tamamen geçti. Genelde kanser çıkmıyor bu tür bezeler ama doktorlar her ihtimale hazır olmamız için baştan uyarıyor sanırım.

Umarım önemsiz bir şeydir geçer hemen Sonucu öğrenene kadar rahat edemezsiniz tabi anlıyorum sizi.

Evet bi an once antibiyotigi bitrmek istiyorum umarim abtibiyotikle gecer de biyopsiye falan gerek kalmaz ben biraz korktum sanirim

Evet bi an once antibiyotigi bitrmek istiyorum umarim abtibiyotikle gecer de biyopsiye falan gerek kalmaz ben biraz korktum sanirim

Korkmakta haklısınız şimdi size takmayın boş verin desem yalan olur. Başıma gelse ben de doktor kontrolüne tekrar gidene kadar rahat edemezdim. Kardeşimde aynı durumu yaşadığımızda bir hafta boyunca diken üstündeydik. Bir de ele gelen çok bariz bir bezeydi. Böyle olunca iyice korktuk. Ama önemsiz bir şeymiş meğer. Sizin de öyle olur umarım

Insallah benimkidw kardesinizinki gibi onemsiz biseydir benimkide ele geliyo antibiyotik bitene kadar icim icimi yer sanirim umarim tekrar doktora gitmeme gerek kalmadan kendiliginden gecer

Size kitabi bilgiyi söyleyeyim, eğer o kabarıklık ağrılı ise kanser değil. Bi anda çıktıysa yine kanser değil. Zaten yanağınızda da kanser görülmüş şey değil öyle bi kitle kötü huylu çıkmaz. Yüksek ihtimal kanser değilsiniz diş çürüğüne bağlı lenf büyümesi düşünmüştür doktor ve antibiyotik başlamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…