- 17 Aralık 2016
- 425
- 354
- 53
- 32
- Konu Sahibi elifduru2101
-
Insallah degildir ben sanirm cok takintiliyimHer beze kanser olsaydı ohoooo
Diş ya da diş eti problemlerinden de kaynaklanabilir. Diş hekimine de görünmenizi tavsiye ederim. Geçmiş olsun.Arkadaslar iki gundur cenemin altinda bi agri vardi dun yanagimin sis oldugunu ve biraz agridigini farkettim ve yanagimin ic kisminda bi beze olusmustu bugun doktora gittim hemen doktor bakti antibiyotik verdi 2 hafta sonra kontrole gitmemi eger beze gecmezse biyopsi yapilacagini soyledi ben cok pimpirikliyim kafamda deli sorular sizce kotu bisey varmidir basina boyle bisey gelen varmi lutfen icimi rahatlatacak biseyler soyleyin
Cok tesekkur ederim takmamaya calisiyorum ama surekli internettwn arastiriyorum daha cok takinti yapiyorunAğrılıysa korkma, ağrısızsa kork :) Sadece enfeksiyondan dolayı da şişlik olabilir.
Başka şeylerle ilgilenin, bu konuya pek takmayın derim. Kendinize zarar verirsiniz..
Geçmiş olsun bu arada...
Evet disinde curuk var ama sag tarafta bugun biraz agriyo disimda ama sislik sol tarafta agriyan disin sag tarafta yarinda dis doktoruna gitcem insallahDiş ya da diş eti problemlerinden de kaynaklanabilir. Diş hekimine de görünmenizi tavsiye ederim. Geçmiş olsun.
Hayir kulan burun bogaza gittim bugun yarinda disciye gitcem sag taraftaki ustte azi disim agriyo bugun ama sislik sol tarafta yanagimda biraz sis duruyodişçiye gittin mi?
Evet disinde curuk var ama sag tarafta bugun biraz agriyo disimda ama sislik sol tarafta agriyan disin sag tarafta yarinda dis doktoruna gitcem insallah
Hayir kulan burun bogaza gittim bugun yarinda disciye gitcem sag taraftaki ustte azi disim agriyo bugun ama sislik sol tarafta yanagimda biraz sis duruyo
Ama yanagimin icinde beze gbi bisey olusmus apseden dolayimi olduki acaba doktor antibiyotik verdi kullanmaya basladim umarm gecerdişin ağrıması gerekmiyor o şişlik için. içerden apse yapıyor şişiyor.
Evet bi an once antibiyotigi bitrmek istiyorum umarim abtibiyotikle gecer de biyopsiye falan gerek kalmaz ben biraz korktum sanirimKardeşimde de çocukken aynı durum oluşmuştu. Yüzünün bir yerinde (hatırlamıyorum tam) beze vardı. Doktor bir hafta içinde geçmezse çeşitli testler yapacağız, kanser olabilir demişti.
Ay çocuk da daha 7 yaşında. Çocuğun yanında söylenir mi? Eve geldi abla ben ölmek istemiyorum diye ağlıyor. E dedim ölme o zaman neden ağlıyorsunMeğer doktor kanser olabilirsin demiş.
Sonrasında beze tamamen geçti. Genelde kanser çıkmıyor bu tür bezeler ama doktorlar her ihtimale hazır olmamız için baştan uyarıyor sanırım.
Umarım önemsiz bir şeydir geçer hemenSonucu öğrenene kadar rahat edemezsiniz tabi anlıyorum sizi.
Tesekkur ederim icime su serptiniztamam o diş kökün apse yapmış röntgende çıkar. diş cerrahı halleder.
Evet bi an once antibiyotigi bitrmek istiyorum umarim abtibiyotikle gecer de biyopsiye falan gerek kalmaz ben biraz korktum sanirim
Insallah benimkidw kardesinizinki gibi onemsiz biseydir benimkide ele geliyo antibiyotik bitene kadar icim icimi yer sanirim umarim tekrar doktora gitmeme gerek kalmadan kendiliginden gecerKorkmakta haklısınız şimdi size takmayın boş verin desem yalan olur. Başıma gelse ben de doktor kontrolüne tekrar gidene kadar rahat edemezdim. Kardeşimde aynı durumu yaşadığımızda bir hafta boyunca diken üstündeydik. Bir de ele gelen çok bariz bir bezeydi. Böyle olunca iyice korktuk. Ama önemsiz bir şeymiş meğer. Sizin de öyle olur umarım
Ama yanagimin icinde beze gbi bisey olusmus apseden dolayimi olduki acaba doktor antibiyotik verdi kullanmaya basladim umarm gecer
Arkadaslar iki gundur cenemin altinda bi agri vardi dun yanagimin sis oldugunu ve biraz agridigini farkettim ve yanagimin ic kisminda bi beze olusmustu bugun doktora gittim hemen doktor bakti antibiyotik verdi 2 hafta sonra kontrole gitmemi eger beze gecmezse biyopsi yapilacagini soyledi ben cok pimpirikliyim kafamda deli sorular sizce kotu bisey varmidir basina boyle bisey gelen varmi lutfen icimi rahatlatacak biseyler soyleyin
Insallah.. cok tesekkur ederim icim biraz rahatladi umarim bi an once gecerevet apse dediğin şeyi bir çeper olarak düşün içi iltihap olmuş ve şişmiş. o çeperi tamamen çıkartacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?