Kanserim, acılarım içinde yanımda olmayıp beni yarı yolda bırakan eş

Çok çok geçmiş olsun öncelikle,kurtulmuş dün üzülme hatta bana kalsa altınları da verme, benim görümcem 2 aylık evliyken kansere yakalandı beraber günlerce hastanede kaldık refakatciligini yaptım tam teşhis konulsjn diye ameliyat geldi doktor sadece bir yumurtulagini aldım belki hamile kalabilir diye dedi olsun dedik yasasında çocuğu olmasın,kemoterapiye başladık her anında yanındaydım doktora gorumcemin hala regli olabildiğini söyledim(kendisi utangaç bu konularda) doktor şok oldu imkansız nasıl oluyir dedi çünkü başta menopoza bile görebilirsin cocugun olmaz demişti gel zaman git zaman kemo bitti normal hayatına döndü bı kaç ay sonra ki sadece yumurtaligi alınmadı karnında biriken sıvı litrelerce idi karın zarı alındı,bir baktık hamile yani demem oki ondan başka şansım yok dme Allah isterse nasilda oluyor bir gör senin için hayırlı ne ise o olsun sadce tevekkül et ve savret

Çok geçmiş Allah acil şifalar versin Yaşadığınız bu hastalık sizin dönüm noktanız olmuş ve eş kişisinin gerçek yüzünü görmüşsünüz. Çocuk olup babalık yapmayan muhtemelen bu karakter ile ilerde aldatan bir adamla uğraşmaktansa yolunuza emin adımlarla devam edeceksiniz. Ailenizin size destek olması da büyük şans.

Haklısınız çok büyük bir darbe olmuş bu durum size bazı şeyler can acıtır ama gözümüzü açar unutmayın.Manevi hakkınızı elbet Allah soracaktır. Şuan morale ihtiyacınız var bunları düşünmemeye çalışın lütfen

Cok cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda sifanizi versin inanin baska diyecek soz bulamiyorum yaşadıklarınız cok acı gercekten
Cocuk konusunda baska sansiniz yoksa bile uzulmeyin nolur, yuvalarda cocuklar var koruyucu anne olursunuz bir sekilde anneliği ruhen tadarsiniz önemli olan sagliginiz
Bosanirken de lütfen maddi manevi ne varsa talep edin çünkü basta kandirilmissiniz sonrasinda da yarı yolda bırakılmışsınız

çok geçmiş olsun bence bu adamdan boşandıgınız için sevinin.bu arada engelli raporu almak kötü bir durum değil benimde var ve önüzmeki ay maluliyetten emekli olacagım inşallah
Bence adam onu ötv indirimli arac icin demistir erkekler maddi dusunuyor cogu zaman bu adamin da karakteri belli zaten. Konu sahibesi belki ileride o hakkini kullanır ama once bosanmasi lazim bir de şu an sagligina kavuşmak onun icin oncelikli olmali

Boşanmak tek ve en kesin çözüm tıp gelişti çocuk için yipratmayin kendinizi hayat nelere.gebe önce kendinizi iyileştirin pozitif olun dilerim tüm yasanacaklari unutturacak günleriniz olur...

Şimdi gördüm etiketi

Bütün gün hastanedeydim

Eğer konu sahibi dua için konu acın derse acayim canım toplu okuma yaparız inşallah

F Filimsi rahatsızlığınız için dua okunsun istiyorsanız özelden mesaj yazın konuyu acayim Ya ŞAFİ okuması yapalım ...

Olduğumuz yer o kadar çok küçük bir ilçeydi ki ben daha kanserli cümlesini kaldıramıyorken engelli diyişlerini asla kaldıramazdım. Daha öncede kredi çektirmeye çalışmalar, ev alalım demeler. İyi ki ailem beni paragöz yetiştirmemiş. Ben kanser tedavimi aktif bitirdim hamd olsun. Ama toparlanamadım bir türlü.. Eşimde hiç buna izin vermedi.

Allah razı olsun. Çokça mutlu olurum. Benim gerçek anlamda çokça duaya ihtiyacım var

Benim de en yakın arkadasım bu hastalıktan müzdaripti.Valla kimsenin yanina kalmaz,prenses gibi adam siz zaten bunu mutlu edemezdiniz.Bu zor zamaninizda sizden iki bilezik isteyen insana iki tukuruk ayin suratina

Rabbim şifa versin. İnşallah en tez zamanda şifa bulursunuz.

Verilmiş sadakanız varmış. Böyle bir insandan kurtulduğunuz için çok şanslısınız. Allah korumuş. Kelimeler ile söylenmesi çok kolay ama uygulaması bir hayli zor olan bir şey diyeceğim. “üzülmeyin” gerçekten hepsi geçecek.

bu adam gitmemiş olsa siz yine bunu koca diye yanınızda tutarmışsınız şiddete bile göz yumulmuş

bu adam gitmemiş olsa siz yine bunu koca diye yanınızda tutarmışsınız şiddete bile göz yumulmuş
Evet ben zaten nişanlılıkta bile ayrılmak istedim. Doktora gittim başka şekilde anne olma şansım var mı diye.. Olmadığını öğrenince hep yapıcı olmaya çalıştım. Beni dövmesi hakaretleri bile bi yerden sonra umrumda olmadı. Ben bile kendime uzun zaman kanserli yarım dedim.

en büyük kanser bu adam aslında. geçmiş olsun öncelikle umarım daha da iyi olursunuz. ama bu adam adam mı bilemedim. iğrenç birisi. anne önemliyse baba da önemli bu adamdan baba mı olur. keşke zamanında yumurta da dondurmuş olsaydınız. o embriyoları kullanamıyor musunuz

Ne yazık ki kendisi hayatında asla mutlu olacak biri değil. Hiç yapıcı değildi. Kendi bildiği tek şey o ve ailesi.. Embriyo işine gelince evli bir kadın sadece embriyo dondurabiliyor ne yazık ki.. Şu anda açıkçası hiçbir şekilde o insandan çocuk istemiyorum

aileden izin alıp embriyo dondurmadınız mı? bunu göre göre devam etmeniz ne olursa olsun çok yanlışmış. şiddet varmış. kendinize nasıl hak gördünüz bunu anlamıyorum. umarım o adamdan kurtulursunuz

Instagram fenomeni Ayşenur geldi aklıma,eşi son anına kadar yanındaydı,daha az yaşanması beklenirken beklenenden daha uzun süre hayatta kaldı.Moral,eşinin desteği ile..
eş var eş var.
Dizinde Allah yardımcınız olsun,lütfen bu adamı çıkarın hayatınızdan,iyileşmenize bakınm.Şifalar diliyorum

Ailemden izin alma olayı nikah için izin alma. Nikah kıydık 2 gün sonra ameliyat embriyo dondurma oldu. Bu işlemden 1,5 yıl sonra şiddet görmeye başladım.

Evet ben Ayşenur’un her anını gördüm. O ilk kanseri yendiğinde ağır kemolar alıyordum bana çok umut olmuştu. Savaş beyin onun hep yanında oluşu taktir edilesice.. Ne yazık ki bu konuda böyle bir şansım olmadı..

Rabbim şifa versin inşallah sen o güzel temiz kalbini ferah tut. Yaşattıklarını elbet onlarda bir gün yaşarlar. Rabbim seni böyle bir insandan korumuş ve kurtarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…