• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kanser!

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1958
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1958

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
19
2
38
:çok üzgünüm:
kanser ailemden bazılarını zaman içinde alıp götürdü, ne yazıkki şimdide 50 yaşındaki erkek kardeşim mesane kanseri, malesef belirti vermediğinden 3 cü evrede yakalandı, şoktayız, üzgünüz ve elimizden birşey gelmiyor, çaresiziz...

allah şifasını versn inş.
kanseri bilirim, çok acı bi hastalık gerçekten.
karşınızda eriyip bitiyor ama elden bişey gelmiyor.
allah düşmanıma vermesin diyorum.

seni çok iyi anlıyorum
Rabbim şifalar versin inşallah
bu hastalıkta elden bşi gelmiyor maleseff duadan başka

Evet, malesef rutin tedavi dışında dua etmekten başka çaremiz yok. 45 yıl önce aynı hastalıktan dedemi kaybettim bukadar yıl geçti tıp ilerledi, genlerle oynanabiliyor, kopyalama yapılabilyor vs. ama bu hastalığa bir çare bulunamadı , anlayamıyorum, gerçekten çare yokmu? yoksa büyük paralar dönen bu sektörde çaresizmi bırakılıyoruz???

Geçmiş olsun.ümidinizi kaybetmeyin.Alternatif destekleyici bir tedavi denedinizmi.Bazen duyuyoruz iyiye gittiğini.

dr. kemoterapiyle birlikte destekleyici tedavi önermiyorlar, kemo-radyo terapilerden sonra alternatif tedavileri deneyeceğiz, ama okonuda da seçenekler çok inşallah gerçekten yararlı olanını buluruz...

hastalığın ne zaman geleceğini bilmiyoruz.yarın ne olacağımızı da...
sanırım bu konuda güçlü olmak ve karşımızdakine güç vermemiz gerekiyor.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

Çok zor bir imtihan, Rabbim Şafi ismiyle Şifa versin inşalllah.
Ben bu hastalıktan kurtulmuş insanlar tanıyorum.
İlk şoku bir an önce atlatıp modern tıpla alternatif tıp çarelerini zorlamaktan başka çare yok.
Çok ümitsiz vakalarda bile doktorları şaşırtan iyileşmeler olduğunu biraz araştırırsanız, okursunuz.
Aile de kanser, kalp kirizi gibi hastalıklar olanlar için sık sık chek-up öneriyorlar ama bazen ne yapılsa da olacak oluyor.
Allah yardımcınız olsun. Tüm hastalara şifa versin.

O kadar arttı ki bu hastalık,
Allah bu hastalıkla uğraşan herkese şifalar versin inşallah..
güçlü olmak ve moralinizi yüksek tutmak ilk sırada geliyor,
Allah yardımcınız olsun.

Geçmiş olsun dedemi gırtlak kanserinden kaybettim
eniştemde hala akciğer kanseri tedavisi sürüyor
maalesef çoğaldı bu illet hastalık rabbim acil şifalar versin işallah :(

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Umarım bir an evvel tedaviye başlarsınız ve erkek kardeşiniz bu hastalıktan kurtulur...
Rabbim yardımcınız olsun...

Back
X