- 1 Ekim 2013
- 107
- 125
75 yaş üstü İçin ameliyat sonrası iyileşme çok zor. Bu cümleyi kullanmak istemem ama babama söylediklerinde çok üzülmüştüm, masada kalma ihtimali var. Tavsiyem o yaş üzerine ameliyat değil kesinlikle. Akciğer kanseri olup ameliyat olduktan sonra yayılma devam eden hastaları da gördüm. Babam akciğer kanseriydi. 51 yaşında kaybettik. Onun İçin çok geçti..Anneanneme kanser teshisi kondu, ameliyat diyor doktorlar... abim ameliyat olmasina gerek yok,beslenmene dikkat et, doktorlar soyledir boyledir diye konusuyor.bicak parasi icin ameliyat etmek istiyorlar diyor. Su kadar ömrü kalmis dediyse ameliyat olmasi gerekir diyor. (Doktorun soyledigi ameliyat olmazsa diger organlara yayilir). zaten corona var ozenli ameliyat yapmazlar diyor. Bu yasta ameliyati kaldiramaz diyor.diyor da diyor. Daha cok sey soyledi de toparlayamadim simdi.. Bu gidisle yine savsaklayacaklar..benim merak ettigim; 75 yas ustu yakını, kemoterapi alan, ameliyat olan var mi? Varsa bu sureci nasil atlattiniz?
Hiç unutmam. Bir haber okumuştum aynı zamanda haber kanallarınada cikti. Bir kadın var hasta o da kanser. Bakıyorlar falan kemoterapi derken kadın bırakıyor tedaviyi. Biyoenerji alanında tedavi görmek istiyor. Ve görüyor da. Ama bu ona o kadar zarar veriyor ki, o zamana kadar ki tüm ilerlemeyi durdurup çöküşü hızlandırıyor ve kadın vefat ediyor. Düşünün eğer nineniz ameliyat yada başka tedavi şansını denesin mi yoksa evde acılar içinde mi vefat etsin? Hangisinde keşke demezsiniz? AYRICA Bunun ameliyat yada tedavi yöntemi de ne sana ne abine ne annene düşmez. Buna hasta ile doktorlar birlikte karar verirAnneanneme kanser teshisi kondu, ameliyat diyor doktorlar... abim ameliyat olmasina gerek yok,beslenmene dikkat et, doktorlar soyledir boyledir diye konusuyor.bicak parasi icin ameliyat etmek istiyorlar diyor. Su kadar ömrü kalmis dediyse ameliyat olmasi gerekir diyor. (Doktorun soyledigi ameliyat olmazsa diger organlara yayilir). zaten corona var ozenli ameliyat yapmazlar diyor. Bu yasta ameliyati kaldiramaz diyor.diyor da diyor. Daha cok sey soyledi de toparlayamadim simdi.. Bu gidisle yine savsaklayacaklar..benim merak ettigim; 75 yas ustu yakını, kemoterapi alan, ameliyat olan var mi? Varsa bu sureci nasil atlattiniz?