Kanser

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dedem 3 sene önce 70 yaşında ağrılarla hastaneye gitti direkt acil ameliyata alındı biz sonradan 4.evre kanser oldugunu öğrendik doktorlar durumu cok kötü fazla yaşamaz dedi çok iyi baktık bi süre de kemoterapi gördü şimdi daha iyi evet hala kanseri bitiremedi ama ara ara kontrole gidiyoruz hiçbir sorunu yok rabbim şifa versin ınşallah

ilk evreyse ameliyat doğru secim ama metastazları varsa ilk kemoterapi verirler. Abinizi dinlemeyin tabiki bu beslenmeyle alakalı birsey değil yaptıgı yorum cahilce..

Benim yakinim 80 yasinda kansere yakalandi bir sure amiyat etyirmedik kemotetapiye ragmen 3 organa daha yayildi. Sonra ameliyat edildi sorunlu bolgeler alindi kemoterapi isin tedavisi gordu beslenmeye ozman dikkat etti. Cok sukur kurtuldu suan 87 yasinda ama eski toprak yasini gsotermez bile. Ve 3 ameliyat gecirdi bu donemde.yani abinin o havadan beslenmeye dikkat etsin olayi oyle olmuyo.siz dr dinleyin.isine baksin

Eniştem mide kanseri için ameliyat oldu. Kanser ileri seviyedeydi ve doktor da bunun farkındaydı. Düzelmeyeceğini bilmesine rağmen ameliyat etti. Ameliyata kadar durumu çok da kötü değildi ama ameliyattan sonra işler değişti. Çok kısa bir süre sonra da vefat etti. Keşke ameliyat olmasaydım en azından kendi işimi yapabiliyordum gibisinden bir şeyler dediğini hatırlıyorum.
Siz başka bir doktora daha gidin bence. Her doktor artık "doktorluk" mesleğini can kurtarmak için yapmıyor.
Herkeste aynı olacak diye de bir şey yok sonuçta. İyileşen çok fazla insan var. Ben sadece örnek olması için yazmak istedim.

Ananem 85 yaşında kansere yakalandı,ameliyat oldu ve temizlendi. Allah uzun ömürler versin. Özellikle yaşlılarda tedavi daha çok ise yarıyormuş.

Başka bir şehirdeki onkoloji doktoruna görünmesine karar verdik.. dayım yurtdışından geldi maalesef 2 hafta sonra götürebilecek 😕 iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah iyileşir🙏:dua:tüm hastalara Allah şifa versin 🙏

Anneanneme kanser teshisi kondu, ameliyat diyor doktorlar... abim ameliyat olmasina gerek yok,beslenmene dikkat et, doktorlar soyledir boyledir diye konusuyor.bicak parasi icin ameliyat etmek istiyorlar diyor. Su kadar ömrü kalmis dediyse ameliyat olmasi gerekir diyor. (Doktorun soyledigi ameliyat olmazsa diger organlara yayilir). zaten corona var ozenli ameliyat yapmazlar diyor. Bu yasta ameliyati kaldiramaz diyor.diyor da diyor. Daha cok sey soyledi de toparlayamadim simdi.. Bu gidisle yine savsaklayacaklar..benim merak ettigim; 75 yas ustu yakını, kemoterapi alan, ameliyat olan var mi? Varsa bu sureci nasil atlattiniz?
75 yaş üstü İçin ameliyat sonrası iyileşme çok zor. Bu cümleyi kullanmak istemem ama babama söylediklerinde çok üzülmüştüm, masada kalma ihtimali var. Tavsiyem o yaş üzerine ameliyat değil kesinlikle. Akciğer kanseri olup ameliyat olduktan sonra yayılma devam eden hastaları da gördüm. Babam akciğer kanseriydi. 51 yaşında kaybettik. Onun İçin çok geçti..

Anneanneme kanser teshisi kondu, ameliyat diyor doktorlar... abim ameliyat olmasina gerek yok,beslenmene dikkat et, doktorlar soyledir boyledir diye konusuyor.bicak parasi icin ameliyat etmek istiyorlar diyor. Su kadar ömrü kalmis dediyse ameliyat olmasi gerekir diyor. (Doktorun soyledigi ameliyat olmazsa diger organlara yayilir). zaten corona var ozenli ameliyat yapmazlar diyor. Bu yasta ameliyati kaldiramaz diyor.diyor da diyor. Daha cok sey soyledi de toparlayamadim simdi.. Bu gidisle yine savsaklayacaklar..benim merak ettigim; 75 yas ustu yakını, kemoterapi alan, ameliyat olan var mi? Varsa bu sureci nasil atlattiniz?
Hiç unutmam. Bir haber okumuştum aynı zamanda haber kanallarınada cikti. Bir kadın var hasta o da kanser. Bakıyorlar falan kemoterapi derken kadın bırakıyor tedaviyi. Biyoenerji alanında tedavi görmek istiyor. Ve görüyor da. Ama bu ona o kadar zarar veriyor ki, o zamana kadar ki tüm ilerlemeyi durdurup çöküşü hızlandırıyor ve kadın vefat ediyor. Düşünün eğer nineniz ameliyat yada başka tedavi şansını denesin mi yoksa evde acılar içinde mi vefat etsin? Hangisinde keşke demezsiniz? AYRICA Bunun ameliyat yada tedavi yöntemi de ne sana ne abine ne annene düşmez. Buna hasta ile doktorlar birlikte karar verir

Maşallah abiniz de tıp eğitimi almış gibi. Ama 75 yaşında kolay kolay ameliyata almıyorlar. Başka bir doktora daha götürün sonra karar verin bence

Nasıl sinirlendim... Abinize bırakın anne annenizin durumunda akıl danışmayı, ben market alışverişinde bile fikrini sormazdım. Konuşmaları hiç zeka kırıntısı gelmedi... Sizin de buraya sormanıza gerek yok, gidin başka bir doktora ikinci görüş için, ne derlerse yapın. Bu sağlık...

Pardon da bu ne cehalet abinizdeki? meme kanseri olmuş insan yemesine içmesine dikkat etsin ne demek? Kadınlarda kanserden ölümlerde ilk sıra hangi kansermiş baksın bakalım

Meme kanseri ise corona dolayısıyla bile ertelemeyin uygun bi hastane ile cerrahiyi hemen planlayın derim, önümüz belli değil. Beklerseniz yayılabilir vücuduna, işte o zaman tedavisi çok zor. Yine doktorun önerdiği zamanda yapın tabi çok çok başıysa eğer belki 6 ay falan daha vakti vardır bilemeyeceğim ama bu işin şakası yok

Bu arada bi laf dönüyor ortalıkta “bıçak parası” bilmemne ama bizim devlet hastanesinde yakınımız büyük bi kalp ameliyatına girdi çıktı ödemedik bir şey.. çok eskilerde kalmadı mı bu mevzu yoksa hala alan doktorlar var mı devlette?

Kanser bu süreçte çok riskli. Asla dışarı vs. çıkmasın. Bir de yaşlı. Çok zor. Allah şifa versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X