• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanser teşhisi

melek170114

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
4
0
1
32
Geçen gun de yazmıştım anneme kanser teshisi konuldu. İlik kanseri şuan :( çapaya götürüyoruz 1 haftadır kemoterapi verecekler hala sıra gelmedi :( İstanbulda bildiğiniz onkoloji doktoru var ise bana ulaşırmısınız Allah rızası için

Allah Ya Şafi ile şifa versin canım, annenizin moralini sürekli yüksek tutun, destekle aşılır bu da.

Ama maalesef bildiğim bir hastane yok :(

Geçen gun de yazmıştım anneme kanser teshisi konuldu. İlik kanseri şuan :KK43: çapaya götürüyoruz 1 haftadır kemoterapi verecekler hala sıra gelmedi :KK43: İstanbulda bildiğiniz onkoloji doktoru var ise bana ulaşırmısınız Allah rızası için
ALLAH şifa versn ilik kanerinn hang türü durumu nasıl şuan

Geçen gun de yazmıştım anneme kanser teshisi konuldu. İlik kanseri şuan :KK43: çapaya götürüyoruz 1 haftadır kemoterapi verecekler hala sıra gelmedi :KK43: İstanbulda bildiğiniz onkoloji doktoru var ise bana ulaşırmısınız Allah rızası için

merhaba
Öncelikle Allah herkese şifa versin Ben bir bilgiyi paylaşmak istedim. Gürcistanda bir merkez (Türk firması) Kanser hastalarını 15 günde tedavi ediyormuş 15 gün sonunda kan değerleri temiz bir şekilde merkezden ayrılıyorlar. Detaylı bilgi
için mesajlarınızı bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Back