Yaklaşık bir buçuk aydir capaya git gel git gel kizlar1.5 ay oldu ve ben psikolojik olarak o kadar coktumki anne karninda ameliyat demişlerdi.bu ameliyatla bebegin mesanesine sant takacaklardi ama bu ameliyatta kurtulma olasiligi çok düşük olacakti dusukte olsa girecektim dediki basari orani parmaklarla gosterilecek kadar az dedi.bende rabbime dua ettim rabbim bu ameliyat benim ve bebegim icin hayirsizsa bunu bana nasip.etme diye hep dua ettim.Bunu ameliyati yapabilmek için 3 kez bebegin mesanesini bosalttilar kasiklarimdan agrilar çektim birkezde biyopsi yaptılar bende bebiste agrilar cektik
sonra tahlilleri.gosterdigimde orta seviyede olduğunu soyledi ama.ameliyatin.basarisiz olacagini.girsen bile deney yapariz dedi.bana umut vermeyince ve bebegim ve bende deney yapmasına musade etmedim dediki tibben hiçbirşey yapilmiyor ya alalim yada ya kaderine Birak.ama.ölür diyorlar Rabbim büyük o mesane işlemlerinde düşük ihtimali vardi ve kimse sivi.aldirmaya yanasmiyor biz oglumla 4 kez girdik şükür elhamdülillah 2 gündür kipirti hissemedim dedim birşey oldu Dr.a gittim diyor hemen aldir bunun yasama ihtimali yok 3-5 güne yaşamaz sanada riski var kadin aldirmam.için elinden geleni yaptı herkes öyle diyor ya dini acidan hiç düşünen yokmu Rabbim verdi bu cani o alir.ya ne kolay diyorlar Rabbim iyi insanlari.cikartsin. karsimiza.bugün ehli sünnet bir Dr.a gittim evet dedi durumu iyi değil ben Allahtan korkarim 120 günü geçmiş bir ruhu var dedi.ha beni oldurmusun ha bu bebeği.ben vebal alamam dedi.benim böyle hastam vardi biz hic ümit vermedik ve sapasağlam.bir çocuk doğdu.sağlam.doğup da hastalikli.olanlarda var dedi.buda sizin sinaviniz dedi.aldirmayin bebek büyüdükçe mesanesi kuculenlerde var dedi.benim icinde hayati riski yok dedi.beklememi söyledi ya içimi.rahatlatti Rabbim Allah korkusu olanlari.cikartsin karsimiza hepinizden Allah razi olsun bizi dualarinizdan eksik etmeyin çok ihtiyacimiz var.