Kanser belirtisi mi ?

kimliksizkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
627
806
53
Merhaba kk üyeleri, benim annemin senelerdir kilosu sabittir 57-58 civarındadır hep ben kendimi bildim bileli ama bu bir ay içerisinde 49 kiloya kadar düştü, yemek yemeyi çok sever zaten kendisi aşçı spor falan da yapmaz sadece iş hayatında aktiftir ancak her zaman böyleydi ne olduysa bu bir ay içerisinde oldu vücudunun herhangi bir yerinde şişlik yok ama yine de beni korkuttu. Özellikle yüzü, bacakları resmen çocuk gibi kaldı Tam olarak ne olduğunu bilmediğimden nerede muayene olması gerektiğinide bilmiyorum bu durumda nereye gitmek gerekir?

İnternette yaptığım araştırmalar neticesinde kanser belirtisi olabilir diyor inşAllah böyle bir şey yoktur
Allah korusun canım hemen aklına kötü şeyler getirme. Başka bir şikayeti yok, havalar çok sıcak, pandemi stresi vs her şey etkiler. Yaşlandıkça da vücut dengesi değişir. Yine de için rahat etsin bir dahiliye randevusu alın isterseniz. Google ne yazsan “kanser” diyor zaten, doktora görünün Allah’ın izniyle güzel haberler alacağınıza inanıyorum.

çok teşekkür ederim dahiliyeden hemen bir randevu alayım çocuk gibi kalınca çok korktum ya hiç böyle olmamıştı

çok teşekkür ederim dahiliyeden hemen bir randevu alayım çocuk gibi kalınca çok korktum ya hiç böyle olmamıştı
Ona hissettirme stres olup daha çok kilo vermesin. “Toparladın bak iyisin, gençleştin iyi de oldu” gibi moral ver. Korkacak bir şey yok, basit rahatsızlıklar da ya da bazı organların görevini tam yapmaması kilo değişikliğine neden oluyor. O kadar çok nedeni olabilir ki kansere gelene kadar ohooo… Mutlaka buraya da yaz doktordan çıkınca merakta bırakma kuzum, Allah bizlere de senin gibi düşünceli hayırlı evlat versin inşallah

İntenette her şey yazıyor zaten, küçücük bir belirtiden bile kötü teşhisler koyabilirsiniz kendinize veya çevrenize, bu yüzden hastalık aratmak gereksiz paniğe sebebiyet verebilir. En doğrusu bir doktorla görüşmek olacaktır, bunun için Alo 182’yi aradıktan sonra çağrı görevlisine de sorabilirsiniz hangi bölüme randevu alacağınızı, genellikle çok kibarlar ve yardımcı oluyorlar kafanızda ki sorulara

Hematoloji bölümüne giderek kan tahlili yaptırmanızı tavsiye ediyorum..herşey ayrıntısiyla bir tek orda bakılıyor. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…