Kanser annemi aldı bizden...

Geçmiş olsun çok üzüldüm.Bende kanserin başka bir türü yüzünden babamı kaybetmiştim 2 ay içinde.
Yaşadığınız o çaresizlik hissini çok iyi anlıyorum.
Hem acı çekmesine üzülüyor bazen Allaha acısı dinsin diye yanına alsın istiyorsunuz hemde mucizevi birşeyler olsun da sağlığına kavuşsun diye dua ediyorsunuz.Insan karma karışık oluyor
Ben kendimi teselli etmek için hep "nasıl olsa ahirette ruhlarımız buluşacak,bu bir son yada yok oluş değil"demiştim.
Allah sizlerede dayanma gücü versin.
Diyecek başka birşey bulamıyorum

Güçlü olun o da hisseder inşallah o gücü, kalkar bir an önce ayağa, rabbim sabır versin dualarımız sizinle, hayallerini gerçekleştirecek ömrü versin Allah annenize

Allah sifa versin insallah anneniz yerine kendim koydum ben de anneniz gibi isterdim soguk hastane odasi daha da uzer kocama sarilmak isterdim.. uzuldum hem belki bu son istegi olur bilemeyiz kocasina sarilip uyumak istegini yerine getirseniz keske keske keske

Geçmiş olsun... çok üzüldüm. Allah acil şifalar versin. İnşallah. Çok dua edeceğim sizin için. Allah boynunuzu bükük bırakmasın.

Biliyorum bu karari vermek cok zor ama benim size nacizane tavsiyem annenizi oradan cikartmaniz. O durumunu kabullenmis. Evinde esinin, evlatlarinin kollarinda huzurla versin son nefesini. Bir yogun bakim odasinda yalniz basina yuzlesmesin bu zor an ile.

Ben de babami kanserden kaybettim.
Evinde kelime-i sahadet getirerek dualar esliginde huzurlu bir sekilde vefat etti..
Son anlarinda hastaneye yatirmadik..
Cunku halam da babamdan 1 sene once yine ayni illet hastalik yuzunden yogun bakimda vefat etmisti.. Yaninda kimse yoktu, elini tutup guc alabilecegi hic kimse yoktu.. Vefat ettikten sonra ailesine haber verildi..

Allah sizlere dayanma gucu versin.. Annenizin yardimcisi olsun.

2 konu açmıştım... Ailem ile ilgili sorunlarım var diye... Hatta nasil nefret ettiğimi yazmıştım Annemden ama şu yazıyı okuyunca hıçkırıklara boğuldum........Benim de çok suçum var sanırsam... Vallahi dediğim laflara pişman oldum......ALLAH beni affetsin... ANNENE ÇOK DUÂ EDIYORUM, RABBIM SENI VE KARDEŞLERINI ANNESIZ BIRAKMASIN INŞALLAH! ONU SIZDEN ALMASIN! BIRAN ÖNCE ŞAFİ ISMI ILE SAĞLIĞINI GERI VERSIN INŞALLAH...

Başınız sagolsun
Sadece öksürük mü vardı belirti olarak

Allah yardımcınız olsun.

Allah şifasını verir umarım
Bende 53 yaşında kaybettim annemi kanserden tam 3 sene önce.
İnşallah allah anneciğinizi size bağışlar öyle çaresiz bir acıyla sınamaz..
sabırlar diliyorum

Rabbim şifa versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…