• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanser annemi aldı bizden...

Allah acinizi dindirsin,annenizin mekani cennet olsun.
Ağlattiniz beni sabah sabah ,kimbilir sizin canlariniz nasil yaniyor.
Birde annenizin lafi bana çok dokundu,
"Özürdilerim....":KK42:

2 ay önce bende kanserden babamı kaybettim. Canım babam. Çok özlüyorum onu. Babam hiç ağırlaşmadı, dayanılmaz ağrılar çekmedi. 52 yaşındaydı. Bir gece aniden vefat etti. Onu çok özlüyorum. Sapasağlam olması, fazla ağrısının olmaması ölmeden önce bizi daha fazla şok etti
Aynı tedavileri aldı Benim babamda annenizle. Çok zor çok iyi anlıyorum. Acil şifalar diliyorum

Allahım acılarını hafifletsin inşallah annenizin, sizlere dayanma gücü versin. Çok zor bir durum ne yazacağımı bilemedim.

Insan nefes aldıkça umut vardır. Çokça dua edelim. Allahım bu mübarek cuma günü annenize Şafi ismiyle şifa versin

Çok üzüldüm burda yazanları okuyunca daha da üzüldüm herkesin ailesinde var artık bu illet Allahım kimseyi hastalıkla imtihan etmesin rabbim dayanma gücü versin merhametiyle muamele eylesin inşallah sabırlar diliyorum anne bambaşka

Allah yardımcınız olsun . Benim babam da akciğer kanseriydi . Beyine de sıçramıştı . Maalesef 9 ay kısa bir sürede vefat etti . Daha 50 yaşındaydı o da . Bi ara beyin ameliyatından baya iyi olmuştu . Yenicek galiba derken birden yine kötü oldu . Evde nerdeyse nefesi kesiliyordu . Bzimkilerde hastaneye kaldırdı . O yoğun bakı da bile savaştı . 28 gün kaldı ve vefat etti . Umarım siz yenebilirsibşz 🙁

Maalesef bizde evde huzurla ölmeye bile izin yok... Anneniz için üzüldüm kader neyse hepimiz onu yasayacağız. Bence ülkemizde de böyle çok acı çeken hastalar için ötenazi hakkı olmalı.
Ben de annemi çaresiz bir hastalıktan dolayı kaybettim şu an aynı çaresizliği hissettim :( aynı şeyleri yasasam ötenazi isterdim diye düşünüyorum

Sizin ve diğer yaşayan arkadaslarin acılarını ta cigerlerimde kalbimin en derinliklerinde hissettim. Ağlarken hickirmamak için ellerimi isiriyorum resmen o kadar uzuldum oyle icim parcalandi ki anlatamam. Biz buradan biyle etkilendiysek sen ne haldesin kimbilir. Allahim yardimcin olsun.
Bazı zaman çıkmaza girdik mi allahım canımı al da kurtulayim diyoruz. O kadar yanlış ki bu düşünce. Inan ki korktuğum hem evlatlarimi nasıl bırakır giderim onlar bensiz ne yapar nasıl yaşar bu acıya nasıl dayanır korkusu hem de allahimin karşısına bu günahlarla nasıl çıkarım korkusu. Çünkü biliyorum ki kusurlarimiz çok bu dünyada.
Allah herkese hayırlı bir ömür nasip etsin.
Hastanede yatan hastalarimiza şifa versin.

Çok üzüldüm :(
Allah acılarını hafifletsin, sizlere dayanma gücü versin..
Keşke anneler ölümsüz olsa..
Benim de en hassas noktam.. :(

Bende annemi 3-4 yaşında gözdeki bir urdan kaybettim.Arife günü gittim mezarına ama ağladım aradan 20 yıl geçmesine rağmen.Rüyalarıma da girmiyor artık onu öyle çok özlüyorum ki.Yine üvey annem var yokluğunu aratmıyor yine de.40'ında bile değilken onu kaybetmek çok koymuştu bana.Allah şifasını versin.

Back