• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanser annemi aldı bizden...

Ayni illetle basimiz dertte
7,5 yildir mucadelemiz bitmedi annemde hizla annezin durumuna yaklasiyor ne yazikki burda ne yazsak bos kelimelerle acimizi duygularimizi ifade edemiyoruz suna emin olunki sizi cok iyi anliyorum Rabbim bizlere sabir dayanma gucu versin agrilari en kisa zamanda diner insaallah

3.5 ay önce akciğer kanserinden babamı kaybettim 58 yaşında idi kanser teşhisi konduktan 3.5 ay sonra vefat etti benim babam da asla hastanede yatmak istemedi son bir haftamız hep hastanede geçti eve geldiğinin sabahı gözümün önün de öldü babacım okurken o anları tekrar yaşadım benim babamın hiç agrısı olmadı çok şükür rabbim anneciğinizi size bağışlasın

50 yaşındaydı annem. Daha çook gençti. Hayalleri vardı; emekli olacaktı, bizi evlendirecekti, torunlarını sevecekti, Afrika’da kabilelere katılacaktı, dünyayı gezecekti... Olmadı hiç biri. 9 ay önce teşhisi konmuştu “ağız içi kanseri” diye... 3 ameliyat, kemoterapi, radyoterapi, immünoterapi, bitkisel takviyeler hiç biri işe yaramadı lanet mikrobu durdurmaya. Bir adım bile atamadık iyileşme yolunda. Kemoterapi alırken o yan etkileri yaşarken gerilemek bir yana kanser akciğerlerine sıçradı. Ne büyük ağrılar yaşadı hiç bir ağrı kesicinin dindiremediği. Hiç vazgeçmedi savaşmaktan ama en sonunda “özür dilerim çocuğum, Allah tedavi olmamı istemiyor hiç bir tedavi bana yaramıyor başka bir ilaç almayacağım” demişti. Doktorlar bile şaşırdı hastalığın 9 ayda bu kadar nasıl ilerleyebileceğine. Son anına kadar evde olmak istedi ancak nefes alamamaya, bilinci bulanıklaşmaya, ağrıları dayanılmaz bir hal almaya başlayınca mecburen hastaneye götürdük, bize çok kızdı :( Şimdi yoğun bakımda uyutuluyor. Doktorlar her an her şeye hazırlıklı olmamız gerektiğini söylediler. Yoğun bakıma girmek istemiyordu “ben evimde çocuklarımı yıkayıp kocama sarılıp uyumak istiyorum beni yatırmayın” diyerek girdi oraya. İçimiz yanıyor bu acı nasıl geçecek bilmiyorum :( Paylaşmak istedim... Allah yardımcımız olsun...

Rabbim acil şifalar versin benim annem de kanser ben de sürekli bu korkuyla yaşıyorum.
Tüm hastalara rabbim şifa versin inş

Nefes alamıyordu evde :( nefes alabilmek için boncuk boncuk terliyordu uyuyamıyordu. Bir yudum su içebilmek için 15dk nefesini hazırlayıp suyu yuttuğunda tıkanıyordu. Oturmaya yatmaya bile hali yoktu. Hiç beslenemiyordu. Sabahlara kadar inliyordu. Kafası da biraz gitti son günlerde. Biz yine de oksijen tüpü alıp eve getirme taraftarıydık ama akciğerine pıhtı atmış makinesiz nefes alması imkansız artık, o yüzden mecbur kaldık :(

Bu konuda hiç üzülmeyin . Mecburdunuz götürmeye hastaneye. Hiçbir evlat, kişi o şekilde evde acı çekmesine seyirci olamaz.
En azından ağrıları dinmistir :(

Ne söylesek kar etmez biliyorum , çok zor çok . Dua etmek gelir elimizden. .

Allah sabır versin ,başınız sağolsun ,hastalık beklemek yaşaman süreçler çok zor biliyorum,ne güzel bahsediyorsunuz annenizden nur içinde yatsın ...

Sakın hastaneye niye götürdük diye kendinizi üzmeyin.1 ay önce kayınvalidem vefat etti.Alzaymır hastasıydı. Blr sabah nefes alması zorlaştı öğlene kadar bekledik düzelir diye.Ama düzeltmeyince ambulansla hastaneye götürdük. 3 gün yoğun bakımda kaldı ve vefat etti.iyiki götürmüşüz hiç değilse makinayla nefesi daha rahat aldı. Evde o şekil dursaydı çok üzülürdüm asıl o zaman vicdan azabı çekerdim . Sizde en güzelini yapıp hastaneye götürmüşsünüz Allahım şifasını versin

Rabbim mucizelerinden birini göstersin size Allah şifa versin
Ümitvar olun nasibi varsa tutunacaktır

Gozumden yaslar aka aka okudum cok degil az zaman once az beklemedim ypgun bakim kapilarinda. Aldigini vermiuor. O acilar dinmiyor. Doktor herseye hazilrikli olun diyorya girin elini opun ayagini opun sarilin. Ama bol bol sarilin bol bol. Agzimdan suan kelimeler cikmiyor yazamiyorum. Allahim artik dedimki bir emanetin var bizde cok agri cekiyor agliyo dinmiyodu. Bir gun sonra vefat etti. Bol bol kuran okuyun basinda acilari dinsin.cok opun cok sarilin.cok cok cok....

Yengem 3 ay önce vefat etti. Çok ani ve genç bir ölümdü. Ölüm gerçeğini yengemi kaybettikten sonra daha iyi anladım. Başımıza hic gelmezmiş gibi yaşıyoruz. O kadar hayat dolu ve güzel bir kadındı ki. Hala bile inanmakta zorlaniyorum onu kaybettigimize. Ama Allah onu yerinde rahat ettirsin. Hepimizin sonu belli. Güzel hayat yasayarak, acısız ağrısız korkusuz kayboluslar nasip olsun hepimize, sevdiklerimize. Allah annenize şifa versin, mucize gerçekleşsin ve iyi olsun inşallah. Umarım bu günler geride kalır. Dua edeceğim. Mucizelere inanın.

Yengem 3 ay önce vefat etti. Çok ani ve genç bir ölümdü. Ölüm gerçeğini yengemi kaybettikten sonra daha iyi anladım. Başımıza hic gelmezmiş gibi yaşıyoruz. O kadar hayat dolu ve güzel bir kadındı ki. Hala bile inanmakta zorlaniyorum onu kaybettigimize. Ama Allah onu yerinde rahat ettirsin. Hepimizin sonu belli. Güzel hayat yasayarak, acısız ağrısız korkusuz kayboluslar nasip olsun hepimize, sevdiklerimize. Allah annenize şifa versin, mucize gerçekleşsin ve iyi olsun inşallah. Umarım bu günler geride kalır. Dua edeceğim. Mucizelere inanın.

Aynisni yasamisiz hayat dolu yengem gecen yil vefat etti nedr ya grip gibi cogaldi bu hastalik... Basn sagolsun kardes ölüm haktır.

Okurken yüreğim öyle cız etti ki Rabbim şifa versin ama çıkmayan Candan umut kesilmez çok dua edin nolur bende edeceğim anneniz için Allah şafi ismi ile şifa versin mucize gibi bir güzel haber duyacağız İnsAllah ama nolur umudunuzu yitirmeyin Rabbim sabırlar versin bu süreçte size 😣

Allah yardımcınız olsun Allah acılarını duyurmasın annenize çok üzüldüm çok geçmiş olsun

Back