Kanlı akıntı neden olur , nelere yol acar?

dedıgı ılacları bılıyorum onlar bendede aynı etkıyı yapıyor. ama enf. durumu erken doguma bıle neden olabiliyoor

benim en yakın arkadasım iki kez gecirdi.aynı uyarı onada yapıldı.antibiyotik kullandı ve istirahat etti.

oğlu şu an 11 yaşında...iyi düşün iyi olsun...salma kendini haydiii...

izin aldın mı okumadım yenileri...evde yat dinlen...hiçbir iş senden ve bebişten önemli degil.

Rabbim acil şifalar versin
morel bozmak yok bunlar sınav hepsi geçecek tutunacak yavrucuk hayata
benim arkadaşımda hamileliği boyunca lekelenmesi oldu kahverengi
kızı doğdu şimdi 3 yaşında
annesi sen iyi olki denizcikte iyi olsun

cute çok geçmiş olsun canım yeni gördüm
iyi düşünelim iyi olsun.. İnş. iyi olacaksınız sen de denizcik de
Rab' bim acil şifa versin...

neden oyle dusunuyorsunki seni sevmeyen adam hersekilde aldatir.....
benimde basimdan gecti....cok riskli bir hamilelik gecirdim...22 haftalik bebegimi kaybettikten sonra....
kanamam oldu kesede ayrilma ve etrafinda kanama.....
dr iliskiyi yasakladi esim elini dahi surmedi....birgun sorun bile etmedi....
18.haftada dusuk riskim bitti...28.haftada enfeksiyon gecirdim sivi bosalmasi oluyordu yine iliskiye kestik.....
34+4 te dogum ettim....arti bunun lohusaligi....
esimde bende sorun etmedik esim hep sarilmayla yetindi....
birgun boyle birseyi aklima bile getirmedim ya aldatirsa diye.....
birgun bir akrabamla konusuyordum bu konuyu kadinin ilk dedigi sey esin kesin baska kadinlara gitmistir....
sonucta esim ciddiyetin farkindaydi keyfi degildi hicbirsey bebegimden kiymetli degildi.....
esim vijdan sahibiyse zaten yapmazdi....cok sukur yillardir daha guvenimi hic sarsmadi.....
ama yuzde yuz guvenli birileride var diyemem.....
simdi soyledigim bayan 14 yilda,n sonra ilk kez hamile.....
onunda dusuk riski var acaba kendi esi icinde dusunuyormudur yoksa bebegini umursamayip iliskiye devam ediyormudur....
hayatta hicbirsey kendi evladindan canindan onemli degil.....
simdi kucuk oglum 3 yasina yakin.....
esine guveniyorsan bu tur seyleri kafana takma
esin edepsizse her gece senin koynundan cikip baskasinin koynuna yine girer....
ustelik bu onunda cani sana daha cok destek verip guven vermesi lazim.....
ayakkabida esim cok giydirdi ayakkabilarimi.....
sancilandim isini birakip kosa kosa eve gelip yamek yapip ilacimi icirmi....
yeri geldi banyoya goturup banyo yaptirdi....
ustumu giydirdi....
ben agladigim zamanlar agladi uyuyamadigim zamanlar sabaha kadar basimda bekledi....
evi silip supurdu hali sirkeledi....
bayram temizligi yapti....
cok sukur iki oglumda bugun saglikli yanimdalar....
biri ilk okula basladi digeri ana okuluna....
ama benim hatalarim dikkatsizligim yuzunden 22 haftalik kizimi kaybettim hamileligimde....
sen mucizene dikkat et bu tur seyleri kafana takipta kendini strese sokma....
altatmaya niyetlenen adam bir sekilde yapar....
seni seven adam hersekilde bekler...

canım çok duygulandım ağlamak üzereyim.Rabbim yardımcın olsun.bir süre okuyamayacağım yazdıklarını bu yüzden.ama sana dua edeceğim.....

Bugun 3.gunun baslangici dusuk tehlikesiyle umut yesertmrye calistigimzaman toplulugu
Sunu soyliyimki suanda agliyorum carsamba aksami persembe aksami cok az cuma sabahi ve 45 dk once gordugum lekelenmelerim o anda beni caresizlige surukluyo
Egedeyken cok okumustum 8 ay yattigim icin cokca vaktim vardi ama dusuk riski filan hic bisey bilmiyormusum bunu anladim
Suanda sadece progestan 200 mg sabah aksam hap iciyorum ama iyi gelmiyormu acaba? Bilmiyorum bence kesilmesi gerekmiyormuydu lekenin veya kanamanin

Dun morelim iyiydi oturdugum yerden camasirlari katladim kendim yerlestirdim sabah oglen aksam oglumu ben yedirdim dus aldim hatta vucuduma bakim bile yaptim bolca uyudum bi ara egeyle yalniz kalinca evde onuda alip hemen alt kattaki aile isyerine indik ege oynarken be yengemle oturup sohbet ettim
Dedimki dun aksamdir bisey olmadi yarim ben dugune gideyim kiz sacmalama dedi banada iyi gelir dedim o hevesle eve gelip ne giyecegime baktimBu ssabaha kadae giderim diyodum da
Olmaz tabi

Oglum bisey oldugunun farkinda ama ne dun bi ara kardesim seni uzuyo dedi kizgin kizgin hic bisey demedim halbuki ne aglamistim egeye hamileyken kac defalar onu kaybettim dusuncesiyle kendimi dr bulmustum agirmayan sezeryan yerim kendisi kuveze girince agrimis o halimle daha bi gun dolmamisken onu yogun bakim unitesinde bekliyodum yuzune hic bakamiyodum

Aslinda simdiye kadarki en buyuk mucadelem egeydi tabi o bunlari bilmiyo

Neyse yanima gelen giden oluyo bir cogu 9 ay yatabda var diyo biliyorum kanamayla olmasada erken dogum riskinden ben yatmistim
Arkafaslarim bu dusince beni cok uzuyo sanki tahammulum yok gibi cildiririm yatarsam gibi
Bu hamileligimi adetime 5 gun var iken ogrenmistim dedimki insallah hersey guzel gececek bende hem hamile hem guzel ve bakimli olacagim
Egedeki gibi dr gunlerinde banyo olmayaraktan
Simdi cocukmu onemli diye sormayin bu soru ilk hamileligini 3.tup bebek denemesiyle elde edmis bir bayan icin gereksiz ve acimasiz.oluyo ama indanin hayalleri var yahu bu sefer hersey sorunsuz gidicek diye tabiki dusundum
Ben ne zaman iyilesirim kizlar NE ZAMAN kanama alanim kapanir ? Ornek teskil eden yorumlar istiyorum
Haftalik igneyi dr hatirlatayim diyorum
Sadece hapla olcak ismi bu ?

Bugun adete gore 10+3 doktora gore 11+3

Geçmiş olsun umarım bebeğine sağ salim kavuşursun.Ben de hamileliğimde kanama ve düşük tehlikesi yaşamıştım dr rahim ağzı açılmış demişti.Bir hafta yattım ilaç kullandım, iğne oldum ve tuvalete gitmek dışında hiç kalkmadım.Çok şükür oğlum sağlıkla doğdu.

Dayanilmaz agrilarim var bel kasik ve,karin ici ve kanama kirmizi gaz sancisi gibi ikinma hissi dr gidiyoruz simdi ne oldu ne olacak bilmiyorum ama dogum sancisina benziyor bu birazbdaha agirsa bagirabilirim Allahim bu sefer kaybettim galiba sinavi

Dayanilmaz agrilarim var bel kasik ve,karin ici ve kanama kirmizi gaz sancisi gibi ikinma hissi dr gidiyoruz simdi ne oldu ne olacak bilmiyorum ama dogum sancisina benziyor bu birazbdaha agirsa bagirabilirim Allahim bu sefer kaybettim galiba sinavi

cute Allah yardmcınız olsun İnşallah güzel haberlerle dönersin..çok üzüldüm..

Cute güzel düşün güzel olsun
İnşallah birşey yoktur
Dualarım seninle

bitanem canım benım ya cokkk gecmıs olsun kuzum benım çok üzüldüm çok canım sıkıldı bak şimdi aklım sende dualarımda sende cnm allah yardımcın olsun

cute dualarım senin ve bebeğinle allahım inşallah sagsalim gelirler

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
dualarım seninle

Biraz acilde yatirildiktan sonra evdeyim tv karsisindaki koltukta
persembe gununden beri uc acil bi kontrol birde cagrilma sonucu dr gittim anladimki personel sik gelen hastayi sevmiyo

Neyse bunu geciyorum gazli bezle kanama takip edildi kasik karin ici agrilarim var prigesteron igne yazdi sabah aksam agrilarin biter dedi

Carsamba gunu gozuken kanama alananim yok ancak nerden geldigi belirsiz bildiginiz sarul surul kanamam var ve agri surekli hareketsiz yatacaksin drdi
Tuvalrt harici kalkmadan ve idrar yollari icon antibiyotik ve tek kullanimlik ilaclar verdi maximum duzeude hersey dedi

Adet kani gibi kan kirmuzi kan desem komik olurmu ve yogunlasirsa gel dedi
Bugun yogunlasmisti ve agrim vardi gittim kemdi dr henuz olmadigi icin baska bir dr beni dovmekten beter etti her gun usg geliyosun diyr
Acile yatirilinca hickira hickira agladim hemen sikayet ettik neyse

Aklimin bi ucunda bastir parayi egedeki dr gitmek var

Birde raporuda on is gunu yazaxak sanirim bizim is yeri rapor odemiyor hem gunum kesilmesin iki iki hemde iki kere raporum uzadi diyr is yerindekilerle yuzgoz olmak istemiyorum

Acilde yine yalniz kaldihim bi an kendimi caresiz hissettim oturdum agladim yasli bi amca geldi noldu kizim filan tabi o duymus olan biteni 6.tane cocugum var bir kisi bakmiyor ama herkez cocuklari icin ugrasiyor dedi gitti
Oyle iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…