- 14 Nisan 2012
- 1.028
- 278
- 73
dedıgı ılacları bılıyorum onlar bendede aynı etkıyı yapıyor. ama enf. durumu erken doguma bıle neden olabiliyoor
neden oyle dusunuyorsunki seni sevmeyen adam hersekilde aldatir.....bılmıyoruz belkı yolumuz uzun olacak bu sıkıntılarla bılmıyoruz belkıde kısa gececek
bılınmezlık cok kotu
bu rısk gecene kadar bebegın cınsıyetını ogrenmeyelım dıyorum zatenonuda dusunen yok suanda
dualarınız ıcın tesekkur ederım , abısı cok ıstıyor onu ben bana kalsaydı zor bır hamılelıkten sonra belkıde hıc yapmazdım bır daha heps oyleıdm bende ısterım bebek guzel olur yenı bır cocuk ama en cok oglum ıcın ıstedım
ınsallah Allah egeyı bana bagısladıgı gıbı denızıde bana bagıslar
bırde su var
alakası yoktu ama ben ılk gebelıgımde surkelı yattıgım ıcın dıs dunya ıle baglantım kesılmıstı ,
sımdıde esımle cınsel bırlıktelık kuramayacagım onca seyın ıcınde buna uzulmuyorum ama ya aldatılırsam dıye ıcımden gectı bugun
aynı ben 4 sene arayla ayakkabılarımın gıydırılısını ızledım bugun suanda ne yaptıgını cok onemlı degıl aslında ben ayakkabımı gıyebılırım sonrasında ve bu donemı nasıl gecırecegı onemlı
benım 2. ,eşim ise ilk sınavındayız
#direnbebek
Dayanilmaz agrilarim var bel kasik ve,karin ici ve kanama kirmizigaz sancisi gibi ikinma hissi dr gidiyoruz simdi ne oldu ne olacak bilmiyorum ama dogum sancisina benziyor bu birazbdaha agirsa bagirabilirim Allahim bu sefer kaybettim galiba sinavi
Dayanilmaz agrilarim var bel kasik ve,karin ici ve kanama kirmizigaz sancisi gibi ikinma hissi dr gidiyoruz simdi ne oldu ne olacak bilmiyorum ama dogum sancisina benziyor bu birazbdaha agirsa bagirabilirim Allahim bu sefer kaybettim galiba sinavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?