- 21 Eylül 2021
- 3.624
- 10.577
- 29
Endişelenmeyin.İlk önce inanılmaz bi kaşıntı, sonrası kahverengi akıntı şimdiyse kanlı akıntı ve yanma hissi. Googledan biraz baktım rahim ağzı kanseri vs. diyor. Bugün randevu alıp doktora gideceğim ama şuan çok korkuyorum. Hem muayeneden hem de ne olduğunu anlamıyorum, aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Benzeri başına gelen var mı? Başka neden olabilir
Enfeksiyon ya da mantar endişe etmeyinİlk önce inanılmaz bi kaşıntı, sonrası kahverengi akıntı şimdiyse kanlı akıntı ve yanma hissi. Googledan biraz baktım rahim ağzı kanseri vs. diyor. Bugün randevu alıp doktora gideceğim ama şuan çok korkuyorum. Hem muayeneden hem de ne olduğunu anlamıyorum, aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Benzeri başına gelen var mı? Başka neden olabilir
Dra git tabiki ama öyle internete bakıp olumsuz seyler de düşünme. Enfeksiyon da olabilir.İlk önce inanılmaz bi kaşıntı, sonrası kahverengi akıntı şimdiyse kanlı akıntı ve yanma hissi. Googledan biraz baktım rahim ağzı kanseri vs. diyor. Bugün randevu alıp doktora gideceğim ama şuan çok korkuyorum. Hem muayeneden hem de ne olduğunu anlamıyorum, aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Benzeri başına gelen var mı? Başka neden olabilir
Çok teşekkür ederim. Demin yarına randevu aldım bakalım. Şimdi de muayeneden korkuyorum hadi hayırlısıKahverengi, kanlı akıntı, kaşıntı... Tipik mantar enfeksiyonu belirtileri bunlar. Korkmayın kanser falan değilsinizdir ama tedavisine dikkat edilmesi gereken şeyler bunlar. İnternetten araştırmayın, doktora gidecekmişsiniz nasılsa. Geçmiş olsun.
Onu bende düşündüm ama bu kadar anormal bi kaşıntı ve yanma hissi hiç normal gelmedi. Ondan olduğunu sanmıyorumDöngünüzüb ortasındasındaysanız yumurtlama kanaması da olabilir
Çok haklısınız. Uzun bir süredir bakmamaya çalışıyordum ama bu konuda hiç bi fikrim olmadığından bakmış bulundumİnternete gözüm seyiriyor yazsan kanser çıkarıyor direk. Enfeksiyondur o şifalar dilerim.
Çok çok teşekkür ederim❤ Bende bi ara baka baka kendime her türlü teşhisi koyanlardandım. Tam bıraktım derken hayatımda ilk kez böyle bişey başıma gelince google'dan bakarken buldum kendimi.Zamanında saglik konularini internetten araştırma hatasini ben de yaptim kaygı donemlerimde.
Aman Allahim beyin tümöründen burun kanserine her seyin en kötüsü çıkıyor arastirinca. Tabi hicbirinin de teshisi konmadi bana :)
Sizin belirtileriniz mantara benziyor. Veya enfeksiyon. Kotuye odaklanmayin.
Sonucu bize de bildirin. Gecmis olsun
Aynı zamanda enfeksiyonda kapmıs olabilirsiniz . En iyi cevabı doktor verecektir. İliskiye giren bir kadınsanız smear testini yılda 1 kere yaptırmanızı öneririm.Onu bende düşündüm ama bu kadar anormal bi kaşıntı ve yanma hissi hiç normal gelmedi. Ondan olduğunu sanmıyorum
Google da herkes kanser çıkıyor. Muayene olun sizİlk önce inanılmaz bi kaşıntı, sonrası kahverengi akıntı şimdiyse kanlı akıntı ve yanma hissi. Googledan biraz baktım rahim ağzı kanseri vs. diyor. Bugün randevu alıp doktora gideceğim ama şuan çok korkuyorum. Hem muayeneden hem de ne olduğunu anlamıyorum, aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Benzeri başına gelen var mı? Başka neden olabilir
Yalnızca erkekten bulaşmaz hpv. Cinsel temasla bulaşır. Bu cinsel ilişkiyle de olabilir, enfekte yüzeye temasla (havuz, hamam, umumi tuvaletler, kuaförler) ile de olabilir. Kondomların da pek koruyuculuğu yoktur o yüzden hatta.Peki erkek nerden buluyor bu virüsü yani temizlik hijyenlemi alakası var yoksa her şekil bulunabiliyormu bu virüs erkekte? Bende biraz takıntılıyım bu konuda annem bir ara cok rahatsızdı rahminden bilincime yerleşti her karın agrısı küçük kanamada panik yaşıyorum. Teşekkür cevabınız icin.