Hiç yaptırmadım. İnternetten biraz baktım hepsi ona uyuyordu bu saatte iyice korkmaya başladım. İlk kez başıma geliyorhemen kötüye yorma basit bir enfeksiyon da olabilir.Rahimağzı kanseri en son aşama.smer testi yaptırıyor muydun veya en son ne zaman yaptırdın?
internette her zaman en kötüsü yazar.İlişkiye girmediyseniz yani bakireyseniz rahim ağzı kanseri ihtimaliniz yok.Kaç yaşındasınız?Hiç yaptırmadım. İnternetten biraz baktım hepsi ona uyuyordu bu saatte iyice korkmaya başladım. İlk kez başıma geliyor
22 yaşıma yeni girdim, bakire değilim. Sevgilimle ilişkiye giriyoruzinternette her zaman en kötüsü yazar.İlişkiye girmediyseniz yani bakireyseniz rahim ağzı kanseri ihtimaliniz yok.Kaç yaşındasınız?
canım bu yaşta rahim ağzı kanseri bu yaşta olma ihtimali düşük.enfeksiyon olabilir.dr a git tahlil iste.22 yaşıma yeni girdim, bakire değilim. Sevgilimle ilişkiye giriyoruz
AminÇok geçmiş olsun. Allahım acil şifalar versin inşallah.
Çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız. İlk kez başıma böyle birşey geliyor, çok korktum anlam veremedim.canım bu yaşta rahim ağzı kanseri bu yaşta olma ihtimali düşük.enfeksiyon olabilir.dr a git tahlil iste.
ama dr a git mutlaka.Çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız. İlk kez başıma böyle birşey geliyor, çok korktum anlam veremedim.
Gideceğim mutlaka bugün ilk işim randevu almak ama o kadar gerdi ki bu durum beni. Birşey daha sormak istiyorum bunları söylediğimde muayene nasıl oluyorama dr a git mutlaka.
Umarım öyledir bi anda öyle şeyler okuyunca ve ilk kez basıma gelince iyice gerilmistim, teşekkür ederimBende enfeksiyon olduğunu düşünüyorum.
Çok teşekkür ederimKasıntı ve yanma enfeksiyon belirtisidir ama yinede doktora görünün, geçmiş olsun.
birsey i merak ediyorum rahin ağzı kanseri nedeni sebepleri nedir misal vajinismus olan bir kadın dahamı az risk tasiyor? Ve 30 yaşlarında bir kadın içindeki risk düsük?canım bu yaşta rahim ağzı kanseri bu yaşta olma ihtimali düşük.enfeksiyon olabilir.dr a git tahlil iste.
İlişkiye girme bir süre. Ve mutlaka prezervatif kullanın.Umarım öyledir bi anda öyle şeyler okuyunca ve ilk kez basıma gelince iyice gerilmistim, teşekkür ederim
1 aydır falan ilişkiye girmemiştik ama bunlar olmadan hemen önce prezervatif o an yoktu yanında ve oral seks yaptı böyle söyleyince çok utandım şuan ama ne olduysa ondan sonra oldu aslında. Bu belirtileri yazınca karşıma rahim ağzı kanseri çıktı haliyle çok korktumİlişkiye girme bir süre. Ve mutlaka prezervatif kullanın.
hpv denen virüs sebep oluyor rahim ağzı kanserine o da erkekten bulaşıyor.erkekte virüs yoksa temizse sıkıntı yok.am a varsa bulaşır bulaştı diye kanser yapacak diye bişey yok.hadi kanser yapacak diyelim arkadaştaki gibi 20 yalında pat diye kanser olmaz.aşamaları var çünkü kanser en ileri en son aşaması.o da zaman alır mutlaka.birsey i merak ediyorum rahin ağzı kanseri nedeni sebepleri nedir misal vajinismus olan bir kadın dahamı az risk tasiyor? Ve 30 yaşlarında bir kadın içindeki risk düsük?