Kanlı akıntı, çok korkuyorum başına gelen var mı?

benim de aklıma geldi ama belirtiler enfeksiyona daha çok benziyor gibi
Şuan tekrar korktum, Allah isteyene versin inşallah ama biz en son 1 Ay kadar önce beraber olduk ve hemen ardından regl oldum yine de hamilelik söz konusu olabiliyor mu? Kusura bakmayın sizi soru yağmuruna tuttum. Bu konuda bilinçli olduğunuzu düşünüyorum o yüzden❤

hpv denen virüs sebep oluyor rahim ağzı kanserine o da erkekten bulaşıyor.erkekte virüs yoksa temizse sıkıntı yok.am a varsa bulaşır bulaştı diye kanser yapacak diye bişey yok.hadi kanser yapacak diyelim arkadaştaki gibi 20 yalında pat diye kanser olmaz.aşamaları var çünkü kanser en ileri en son aşaması.o da zaman alır mutlaka.
Peki erkek nerden buluyor bu virüsü yani temizlik hijyenlemi alakası var yoksa her şekil bulunabiliyormu bu virüs erkekte? Bende biraz takıntılıyım bu konuda annem bir ara cok rahatsızdı rahminden bilincime yerleşti her karın agrısı küçük kanamada panik yaşıyorum. Teşekkür cevabınız icin.

1 aydır falan ilişkiye girmemiştik ama bunlar olmadan hemen önce prezervatif o an yoktu yanında ve oral seks yaptı böyle söyleyince çok utandım şuan ama ne olduysa ondan sonra oldu aslında. Bu belirtileri yazınca karşıma rahim ağzı kanseri çıktı haliyle çok korktum
Utanacak bir şey yok. Ama prezervatif olmadan hiç bir türlüsüne yanaşmam ben olsam. Hazırlıklı gezsin :KK70:

Gideceğim mutlaka bugün ilk işim randevu almak ama o kadar gerdi ki bu durum beni. Birşey daha sormak istiyorum bunları söylediğimde muayene nasıl oluyor
Alttan ultrason cihazı ile bakacak, Sonra smear alır büyük ihtimalle.

İlk önce inanılmaz bi kaşıntı, sonrası kahverengi akıntı şimdiyse kanlı akıntı ve yanma hissi. Googledan biraz baktım rahim ağzı kanseri vs. diyor. Bugün randevu alıp doktora gideceğim ama şuan çok korkuyorum. Hem muayeneden hem de ne olduğunu anlamıyorum, aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Benzeri başına gelen var mı? Başka neden olabilir
Büyük ihtimalle idrar yolları enfeksiyonu geçiriyorsunuz

Peki erkek nerden buluyor bu virüsü yani temizlik hijyenlemi alakası var yoksa her şekil bulunabiliyormu bu virüs erkekte? Bende biraz takıntılıyım bu konuda annem bir ara cok rahatsızdı rahminden bilincime yerleşti her karın agrısı küçük kanamada panik yaşıyorum. Teşekkür cevabınız icin.
Diğer birlikteliğinden kapiyor. Aslında kadın erkek birbirine bulastiriyor. Böyle bir döngü

rica ederim ya mesela siz bakiresiniz diyelim evlendiniz.kocanız sizden önce 7 kadınla beraber olmuş.o yedi kadında biri de çok fazla erkekle beraber olmuş.e noldu eşinizden size bulaştı.siz boşandınız diyelim.hiç ilişkisi olmamış bir erkekle evlendiniz.sizin de hayatınızda sadece ilk kocanız olmuştu.2. kez evlendiğiniz adama da sizden bulaşır.

Erkek ilk birlikteligini yaşıyorsa peki yinede ihtimal varmı ? Ay ne cok soru sordum konuyu dagitcam şimdi :)
Erkekten bulaşmaz o zaman. Ama bakire kadınlarda çok düşük ihtimal de olsa ortak kullanım alanlarından bulaşma ihtimali varmış.

Kahverengi, kanlı akıntı, kaşıntı... Tipik mantar enfeksiyonu belirtileri bunlar. Korkmayın kanser falan değilsinizdir ama tedavisine dikkat edilmesi gereken şeyler bunlar. İnternetten araştırmayın, doktora gidecekmişsiniz nasılsa. Geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim🙏🏻 Kesinlikle haklısınız baktıkça insan korktukça korkuyor. Demin neredeyse ağlayacak kıvama gelmiştim okuduklarımdan sonra
Zamanında saglik konularini internetten araştırma hatasini ben de yaptim kaygı donemlerimde.
Aman Allahim beyin tümöründen burun kanserine her seyin en kötüsü çıkıyor arastirinca. Tabi hicbirinin de teshisi konmadi bana :)
Sizin belirtileriniz mantara benziyor. Veya enfeksiyon. Kotuye odaklanmayin.
Sonucu bize de bildirin. Gecmis olsun 🙏

X