kankam sevgilimle konusuyor

Çok acil bir durum yoksa kimsenin ne kocasının ne de sevgilisini ararım. Niye alındın ki erkek arkadaşım rahatsız olmuş falan de aramasın.

Sevgiline söyle o zaman o açmasın,arkadaşınla aranı bozma bence. Kötü bir niyeti olmayadabilir

Size ulasamayinca sevgilinizi aramasi sacma degil. Ayrica kendisi de soylemis zaten. Bu kadar guvenmediginiz bir insanla arkadas olmazniz da garip...

Size ulasamayinca sevgilinizi aramasi sacma degil. Ayrica kendisi de soylemis zaten.

Eger arladas olsalar tamam derim biz esimle sevgiliyken arkadasimin eşimi aradigi olmustur ama onlar tanisiyorlar benim araciligimla yillardir. Ustelik beni arayip acmayinca dakikasina aradiysa da ciddi bir mesele vardir. Bu tavirlar sacma. Hos degil. En son saniyesinde onu aramasi mantikli degil. Ustelik sevgilinle arkadas degilken. Sen gedekeni soylemissin takma kafana

arkadşınızın yaptığı çok ayıp bir kere,çok acil bir durum yoksa arayıp ulaşılamayan bir kişinin yanında olabilecek muhtemel kişiler aranmaz ,dedektif gibi ne bu ,bu kankayı sevgiliden kıskanma olayı da değil ayrıca,bana ulaşamayan yakın arkadaşım da olsa acil bir durum yoksa annemi babamı bile araması saçmalık,acil bir durum varsa o zaman aranır ama buluşalım mı demek içinde aranmaz.belki o an açmak istemiyorum,sevgilimle olduğumu tahmin edebiliyorsan belki özel bir andayız bunu da akıl edemiyormusun niye rahatsız ediyorsun ki .düşüncesizlik bence.

Niye israrla ariyor? Ne gicik insan tipi, acmiyorsan musait degilsindir, musait olunca ararsin. Sanki hakkaten ölum kalim meselesi de israrla ariyor. :KK70:

3 senedir tanıdığım çok yakın bir arkadaşım var. Geçen gün sevgilimin yanındaydım beni aradı açmayınca sevgilimi aradı ben açıp konuştum birlikteyiz vs. buluşalımmı dedi bende şuan olmaz başka zaman dedim. Bugün de yine beni aradı duymadım geri döndüğümde meşgul çalıyodu. Meğersem sevgilimi aramış. Arkadaşım yanında mı diye sormuş sevgilim de hayır demiş. O da inanmamış yalan söyleme falan demiş saçmalamış yani... Şimdi beni aradı sen açmayınca sevgilini aradım dedi bende BİRAZ BEKLE HİÇ ULAŞAMAZSAN SEVGİLİMİ ARA DEDİM BEN SENİ HEMEN GERİ ARADIM DEDİM. O da alındı birdaha aramam sevgilini asla dedi.. Çok saçma değil mi ben açmayınca anında sevgilimi araması ?

bir insan güvenmediği bir insanla neden arkadaş olur? hani yüzeysel arkadaşlıksa tamam ama o zaman neden "kankam" der?
bir insan, kankasını neden sevgilisiyle tanıştırmaz?
bir insan kankasıyla konuşmasından bile kıllandığı biriyle neden sevgili olur?

eşim daha sevgilimken, ben ona ulaşamazsam yakın arkadaşını arardım
o bana ulaşamazsa yakın arkadaşımı arardı
birbirimizi sorarken hal hatır da sorardık
ne ben onu üzecek birşey, ne o beni üzecek birşey, ne de arkadaşlarımız bizi üzecek birşey yapmadı
böyle birşey olabileceği aklımızdan bile geçmedi
kafamızda en küçük soru işareti oluşmadı

ayrıca kimi kimden nereye kadar koruyacaksınız?
yahu kankanız sevgilinize sarkacaksa bırakın sarksın da gerçek yüzünü görün
sevgiliniz kankanızdan hoşlanacaksa bırakın da hoşlansın, gerçek yüzünü görün
ne yapacaksınız? bir fanusa mı koyacaksınız sevgilinizi ileride?

bu mantaliteyi sanırım hiçbir zaman anlayamayacağım

Son düzenleme:
Ne mâna sevgilini arıyor?
Mesafe koy arana arkadaşsa arkadaş tepeye çıkmaya gerek yok. Gereksiz sinir bozucu hemde

Başlığı görünce arkanizdan iş çeviriyorlar sandım. Belki tamamen safça arıyordu, sevgilinizle arkadaş olma niyetinde belki. Cebinizde taşıyın barı sevgilinizi. O sevgiliden kazık yiyince arkadaşınıza aglarsiniz.

önemli birseyse normal değilse sacma tabı bekleyebılır ama numarası onda olduguna göre arkadaslar sanırım onun dısında ıcınize suphe dustuyse dostlugunuzu gözden geçirin istersenız bende en yakın arkadasımın sevgilisi ile en az dostum kadar konusurum ve aramız bozulsa kızla dırek o devreye girer ıkımizle konusup ne var bunda ki.

Tabi ki saçma ne o kontrol eder gibi aramalar hem bir kere telefondan aramayla numara mı kaydedilir fırsatçı gibi.
Önemli bir şey olur,sana sürpriz yapılacak olur falan arar konuşurlar ama o da çok çok nadir olmalı.

X