kanka mı? acilll

eti pufudik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
66
26
Kızlar öncelikle merhaba :) canım biraz sıkkın ve sizden bilgi almak sanırım bana iyi gelicek çünkü ben aptalım yada bu erkekler dengesiz universite 3 öğrencisi kendi halinde bir kızım son bi ay falan olucak bir erkek ile tanıstım aynı sınıftayız benimle konusmaya basladı işte mesajlasmalar basladı okulda yanıma gelen ve benımle konusan da kendisi ancak son bir ayda tanıstık ve su anda da tatile girdik her neyse mesajlasmalar güzeldi egleniyorduk kendi yalnız biraz böyle ifade kullanmayan biri ve mesajlasırken ben rahat edemiyorum bu yüzden hatta dile getirdim kendi de evet dedı düzeltmeye calıstı falan birçok iltifat etmeleri güzelliğimle alakalı vs seylerı var kraliçem falan bile dedi her neyse ben yine cok atlamadım kibarca tesekkür modundayım sonra bazen mesaj atmamaya basladı bir kez ben attım ''nasıl oldu da attın canın mı sıkıldı gereksizim ben''moduna girdi neyse yine hallettık onun kadar atmasam da atıyorum çünkü sonra bir kopukluk oldu sanki ilgisi var mı yok mu muallak bende geri çekildi diye bende kestım sonra uc gun falan durdu gece mesaj atmıs ''güzel hanımefendı uyudunuz mu ''falan sabah gördüm biraz konustuk dün de ben yazdım napıyosn vs konusuyorduk yemek yicekti dısardaydı ve arkadasları vardı ''dur karnımı doyuruyorum'' dedi konusma ortasında bende o sürekli iltifat edıyor dıye bir kez de ben yaklasayım dedım ''kıyamam afiyet olsun'' dedım bir anda on dk sonra falan bana ''kıyamam ne lan ben kedi miyim ben al eve besle büyüt bari'' falan dedi ve hiç gülme ifadesi bile yok kızlar sok oldum kırıldım cok ve tepki verdım kızmak değildi kırılmamla alakalı iste sen biraz dengesizsin garipsin gb konustum sonra vay sakaydı suydu buydu yalvarmaya basladı zaten agzında sürekli ben kimseyi takmam lafları vardı falan önceden de neyse ben eskiden buna bir saka yapmıstım bir anda onu demeye basladı ben ''sen kimseyi takmazsın kırılmamı da takma'' demiştim oda işte ''ilk defa seni taktım su yaptıgın sakayı unutmadım beni kızdırmayı beceren insansın'' falan dedı o konuya getirdi sonra yalvar yakar basladı bana kanka demezdi bir anda ''knk nolur işte ben seni kırmak istemedim hep ifade yazmadım ondan oldu'' vs diye kanka demelerle yalvarmalar havada ucustu bende gayet ciddi sekilde ''kırıldım ve kırılmamıs gb yapamam ben seni daha yeni tanıyordum demek ki tanıyamadım vs gb özrünü kabul ediyorum ama kimse bana lan diyemez ben sevmem öyle kanka ne ara olduk onu da bilmiyorum özrünü kabul ediyorum ama bi daha konusmazsak sen beni kırmamıs olursun'' dedım aramak istedı'' hayır'' dedım yalvarmaları baya sürdü işte sonra ''ben senin gb bulamam arkadas'' yaptı ( ki kızlar aramızda daha henüz kanka modluk bir durum asla yok gayet) daha bir ay olmus ne kankası bir anda kanka demesi cok üzdü beni ilgisi oldugunu zannettiğimi düşündüm aptal gb hissettim iltafat ediyordun ne kankası ne ara olduk ) neyse işte sonra o yine ''yarın konusalım aklı sakin''dedi falan konuları değiştirmeye foto çeküp atmaya basladı işte baya yalvardı ''allah beni dilimi kahretsn'' dedi ki cidden kimseyi takmam laflarını da cok duydum ondan yalvarması da garip geldi sabah son attıgı foto mesjlarına baktım konu değiştirmeler falann cevap atmadım bile simdi kızlar o ne yapmaya calıstı ben mi yanlıs yorumladım ben mi aptalım bu mu dengesiz (ortak arkadslarımız da var ve sürekli beraberler dün bu hareketi yapınca onlar mı yazdırıyor diye bile düşündüm eskiden asık oldugum ve bana su anda hoslanıp reddettiğim bir erkekle de kanka) bi insan kıza yanaşıp ilgili gb davranıp nasıl olurda bir anda kanka der erkeklerin dilinde kanka nedir ? bundan sonrasında nasıl davranmalıyım yardımcı olun ne olur mesajlarına cevap atmadım böyle sürdürmek var aklımda şu an ama bir yandan abartıyor muyum diyorum ama çok soğudum profili bir anda bambaska oldu dengesiz erkeklerden bıkmıs biri olarak hic haz etmedim

Ben anlamadim acikcasi, bence yuz yuze konusuun.. Bu ara bende bisey sorucam. : paylasim yapmak istiyorum, nerde soru sormam lazim9

Bence size kankali yalvardığı sirada yaninda baska biri varmış. Yoksa neden once kralice diyen bi adam sonra knk desin?
Lan ne? Cok kaba.

Kanka dediyse kanka gibi davran farklı bir niyeti varsa belli eder zaten.Gözünde çok büyütmüşsün sanki..1 aylık adamı bu kadar takmaya gerek yok ki birazda dengesiz gibi

Aman bana çok dengesiz geldi lan nedir? kanka nedir? Hele yalvarmak... Bana hiç üniversite öğrencisi gibi bile gelmedi sanki 15-16 yaşındaki erkek çocuğu.. tripler, yalvarmalar. 1 ay olmuş zaten canım, bana kalırsa bırak gitsin

Valla süper dengesiz bir adam bu.Silin falan demiyorum ama sokaktan geçen bir insanla ne kadar yakın konuşursanız onla da o kadar yakın konuşun bence. Böyle meşgulmüş falan imajı verin.Takmayın,sallamayın.İyice pişman olur zaten .Ama sonradan konuşmaya gerek yok tabi ki.
Hatta siz de ona böyle soğuk konuşurken arada kanka deyiverin.Bakalım ne yapacak?

Eşim de kanka diye seslenir bana ama bukadar dengesiz değil bence yol ver

Ben anlayamadim evet gayet yakin davranmis iyi güzel ama sonra kanka demesi ve dengesizlikleri? Bu sene benim de öyle bi arkadasim olmuştu basta ayni boyle güzel mesajlasirken konuşurken birden kanka demeye başladı. Ben ona basta yakin davraniyordum ama sonraları cikmak falan istemedim o yüzden normal arkadaş gibi davrandim o da kanka demeye başladı. Belki sizden öyle bi sinyal alamadi ve kotu duruma düşmemek için kanla ayagina yatti olabilir mi?

Kusura bakmayin ama biraz ilkokul lise askina dönmus sizinkisi kralice demis de sonra kanka demisde falan :)
Size karsi bi ilgisi olan bi insan kanka demez zaten bence siz cok buyutmussunuz gozunuzde bana cok cocuksu geldi cocugun davranislari bana kalirsa kes konusmayi kanka ayagi :) yapamaz bidaha

Kizlar öncelikle teşekkür ediyorum cevaplarınız için çok uzun yazmışım Özür dilerim kızlar kesinlikle ben hemen atlayan biri değilim ki hiç birşey yapmadım kendi yazdı kendi iltifat etti kendi kaba davrandı benim asıl soru sorma amacım ne yapmaya çalıştığını saptayamamk karşıma bu tur çok erkek çıkıyor ilk baş hersey güzel bir anda sapitan hareketler hoşlantim vardı normal davrandim yazdi yazdim o sekil pesinden kosma yok ama asla ama asla kanka gb bi durum yok dün bir anda yalvarirken böyle demeye başladı bir de tanıştığım zamandan beri ben hiç birşeyi takmam ki lafı var onu zaten şu saatten sonra ben istemem ama dedigim gb kafam karıştı belli başlı arkadaşlar da var oturup böyle acaba birlikte mi yazdı diye birşey de oluştu hatta kendisine de ima ettim ve Hayır dedi burada arkadaşlar ile konuşurken bir yandan sana yazıyordum gerçekten lan kelimesine kirilacagini düşünmedim benim için cümle eki gb dedi kanka demesi beni zaten tuhaflastirdi ne alaka oldum yalnız dün yanında kim vardı bilmiyorum bugün henüz yazmadı yazarsa ne yapmaliyim

Karmakarışık yazmışsınız Başta şunu belirteyim sizinki biraz msj aşkına dönüşmüş. Bence yüzyüze ya da arayarak konuşun. Msjlasma biraz liselilerde olur. Ayrıca daha ve henüz eşanlamlıdır.İkisini birlikte kullanmanıza lüzum yok.

Yazarsa sen cevap falan yazma

teşekkürler kızlar cevap veren herkese teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…