- 26 Aralık 2008
- 6.985
- 2
- 40
-
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
- #1.421
kimse el atmamış ben silim bari
ehu ehu iyi ki demişsin fatom sen demesen tozdan boğulcakmışız ne gada da tozluymuş pufff ehu ehu
merhaba;
size mesaj henüz yeni üye olduğumdan gönderemedim....
bahsettiğiniz temizlik yapan bayanın detaylarını rica edecektim...
şimdiden teşekkür ederim
öyle mi dersin kuzucummkaydirigubbakcemile3 Şeniznikonum cancanım yine fırtınalar estiriyon:lepi:
hoşgeldin ve güle güle hoyakaydirigubbakcemile3 nassın kız sen de kafa birine benziyorsunsempatiksalakcinni olumunekankayizsmilea.s.iyi geceler ben geldim hoşgeldim gidiyom güle güle a.s.
kimse ne lakaydirigubbakcemile3 kimse yesin seni, sen kaç yaşındasın bakimzemuszemuskimse varmııııı:)
ne gezentisin sen fırsat buldu mu gezeyonkaydirigubbakcemile ne dışarı ne KK bırakmıyonsempatiksalakcinnigeziyorum ben topik topik
boshayallersmilesizede merhaba;
temizlik yapan bayanın bilgilerini istemişsiniz ama sizin hakkınızda hiç bir bilgim yok sizi tanımıyorum
aybur arkadaşımızı tanıdığım için tavsiye ettim
temizlik yapan bayan arkadaşım da tanıdık vasıyasıtasıyla gidiyor
şimdi sizi tanımadığım için ne temizlik yapan bayan arkadaşımı gönderebilirim ne de bilgilerini verebilirim
umarım anlayışla karşılarsınıza.s.
geçen eşimin ağzını aradım, zaten senle görüşmüştük biliyor komşum olan ve 2 çocuğu olan arkadaşımkaydirigubbakcemile5 kaynanam yola çıkmaya hazırlanıyor galiba, hassas bir konu olduğu için yüklenemiyorum kızmasın diye :jeyyar: doğum günü anası yorma kendini kuzum tadını çıkar olumunekankayizsmiletşk ederim mehtap üzüldüm doğrusu...neyse kısmet..
nikonum sen gel bari...