Kanka gel konuşalım:)

valla ya bi geliyim hayırlısıyla inş. fokur fokur olar hemde
ya hiç sorma gezginci ee ben doğuma girceğim güne kadar sokaklarda olursam kızımda anasına çeker tabi :ecrin_bebek:

valla ya bi geliyim hayırlısıyla inş. fokur fokur olar hemde
ya hiç sorma gezginci ee ben doğuma girceğim güne kadar sokaklarda olursam kızımda anasına çeker tabi :ecrin_bebek:
inşaallah canım hayırlısıylaa.s
annesinden ne eksiği var çiçeğimin tabi ki gezecekaklinialirimsmile
şaka bi yana gezmeye alışan bebek iyi oluyo böyle şeylerde hiç sorun çıkartmıyozemuszemus

ecrincim maşallah kızına
anladım taytı anneme söyledim bulursa alıcak ama 6 aydan önce yoktu 6 aydan başlıyor bedenler ben 6 aylık al demiştim :) 1 yaşına kadar giyebiliyormuş
fatom hamişken geze geze minnoşu gezenti yapmıştın şimdi sen evde oturmak istesende o kabul etmez hehe

inşaallah canım hayırlısıylaa.s
annesinden ne eksiği var çiçeğimin tabi ki gezecekaklinialirimsmile
şaka bi yana gezmeye alışan bebek iyi oluyo böyle şeylerde hiç sorun çıkartmıyozemuszemus
evet canım çok şükür bi kaç vukuat atlattık tabi onların dışında pek üzmedi beni dışarda

istemiyo zaten canım ya 2gün evde dursun huysuzlanıyo hanfendi
geçen parka götürdüm çığlık attı resmen hihoyyyt
hiç unutmicim o günüü

aybike teşekkür ederim zahmet etmeseydin ya üzüldüm şimdi ugraştırdım seni.bursada nerede benim kuzenlerimde var orda belki onlarda bakabilir sen bana yerin adını ver istersen.

nikonum doğru valla bu senede misafir sezonunu açtım geçen seneki gibi olursa yandımki ne yandım
ya ben misafiri çok seviyom demekki seviliyomda ist her gelen bana geliyo aslında çok hoş
bu akşamda misafirim vardı ondan nete giremedim

aaa bu arada misafiri seviyom dedim yaaa topiğimizin gizli hayranı olan misafiride seviyom:1ninca: biz yokken topiğe göz kulak oluyo:jeyyar:
sırnaşık şeydelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…