Kanka gel konuşalım:)

sLMLARR NIKONUM GÖRÜYONMU FACEDEKİ CHP PAYLAŞIMLARIMI BAK PAYLAŞA PAYLAŞA ADAMI ISTIFA ETTİTDİM HEHEHEHEHEH..

Doğum gününe gelionuzmuuu mehtap nikon

sLMLARR NIKONUM GÖRÜYONMU FACEDEKİ CHP PAYLAŞIMLARIMI BAK PAYLAŞA PAYLAŞA ADAMI ISTIFA ETTİTDİM HEHEHEHEHEH..

Doğum gününe gelionuzmuuu mehtap nikon
:kedi: kaynanamlar geldi pek ağız tadıyla nete giremiyorum girince de burda kafa dağıtmaya çalışıyorum
ama var ya haberi ilk duydum aklıma sen gelmediysen ne olim:roflol::roflol:
hatta facede şeyma neler yazmıştır diye düşündüm:lepi:
kız yazık bari başbknla tilivizyonda canlı yayında düello yapmadan istifa ettirmeseydin adamı:roflol::roflol::roflol:

bu topik çok sessiz...geliyorum kimse olmuyor.
kız biz özelden görüşüyoruz ondan buraya bişi kalmıyo
ortaköy, ikea, optimum, tilifon, msn, face ne varsa tüketiyoruzkaydirigubbakcemile3
anam Mehtap geçengün kaç saat konuştukakannehir 1 saati geçmiştir vallaopuyorumnanaktan

Aybik sen recep konusunda ciddisin hımmm

Kelebek senle tilifon msn görüşemiyoruz diye ben sana özel bir mesaj döşicem bekle beni hele bir yoğurt olayı oldu tam şenlikdelikafadulden

şeyma kaynanam ayın 20sine burda mı gidicek mi bilmiyorum
ay ben ayın kaçı onu bile bilmiyorumohaoldumsmile

hoyaaaaa yalancıııöldüm yav
gitti misafirler
bi de arkadaşımı çağırdım eşiyle o geldi bebesi var 40ı yeni çıktı bıraktığı yerde kalıp gibi duruyo ağlamadı bile garibime gitti
nur da kıpır kıpır bağırdı çığırdı ayağına da çıngıraklı çorabını giydirmiştim hem bizim hem eşimin arkadaşlarının kafasını şişirdi
bi de eşimin yaşlı bi arkadaşı var onun üstüne 2 defa şaaaar diye bi kustu adam şok oldu
bi limonlu kek yaptım ıslak kurabiye bi de makarna salatası nur dursaydı bi çeşit daha yapacaktım ama ne edem yeter yav
kurabiyeye bayıldı arkadaşım tarif verdim oyy çok mutlu oldum
bunları kim uazdı topige kim yedi bukadar şeyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…