- 26 Aralık 2008
- 6.985
- 2
- 40
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
- #1.081
[QUOTE=ceyda_26;13119949]Dünyanın en mutlu insanı bendim seni kucağıma aldığımda ... :asigim: opuyorumnanaktan
Allah'a binlerce kez şükrediyorum seni bana verdiği için.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İsteyen herkesin bu duyguyu tatmasını dilerim.. :lepi:
Anne olan ve olmayan tüm arkadaşlarımın Anneler Gününü kutlarım :1hug:Şeniz[/QUOTE]
annelerin en güzeli anneler günün kutlu olsun seni çok seviyoruz:asigim:
anlık kararla yapılan bir buluşma oldu canım hem biz aybikle görüşmeyeli iki aydan fazla olmuştu sen şanslısın daha sık biraraya geliyosunuz buda benim ödülüm olsun yerimseniben
Allah'a binlerce kez şükrediyorum seni bana verdiği için.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İsteyen herkesin bu duyguyu tatmasını dilerim.. :lepi:
Anne olan ve olmayan tüm arkadaşlarımın Anneler Gününü kutlarım :1hug:Şeniz[/QUOTE]
annelerin en güzeli anneler günün kutlu olsun seni çok seviyoruz:asigim:
kanka hatunların buluşması haaa süpersin ya cancanım sıradaki buluşmada pendikte olcak inşortaköyden güzel mi geçmiş
hemen üstünüze alınmayın la behlüle dedim onukötükedihüso ay bunu bile dedim hay kendime:mymeka: hiç komik değilimsempatiksalakcinni
kanka hatunların buluşması sınamalarda
aman maşallah kuzularım her gününüz günlü güneşli geçsinopuyorumnanaktan çok güzel bir buluşma olduğuna eminimopuyorumnanaktan hele de kübi kankam da gelmiş
bilahare öpüyorum sizi fıstıklarım Şeniz
kızlar çantalarınızı çok beğendim
anneler günümü kutlayanlara ayrıcana teşekkürler benden de diyeyim:asigim:
canım benim yaa bizde seni çok seviyoz sen yeterki gel istanbula sana özel buluşma yaparız iki lafın belini kırarız minik meleğimizlede tanışmış oluruz inş :1hug:vay kankalar buluşmuşlar çok tatlısınız ya
valla sizinle tanışmak 2 lafın belini kırmak için can atıyorum aybik ve mehtap siz ayrısınız benim için bu sitede istanbula bi gelim hayırlısıyla bi buluşmada biz yaparmıyız belki 19 mayısta gelirim kociki kandırırsam
bu arada kıvançla sohbetler edilmiş resim çekinilmiş vay anasını sayın seyirciler huhuuuu
tşkler mehtap anne olanlarında kutlu olsun..
aşkolsun aybık keşke banada seslenseydin bende gelirdim kaynanamlara gtmezdım...bende istıyom ne eşarbı buu...
anlık kararla yapılan bir buluşma oldu canım hem biz aybikle görüşmeyeli iki aydan fazla olmuştu sen şanslısın daha sık biraraya geliyosunuz buda benim ödülüm olsun yerimseniben