- 30 Ekim 2008
- 5.968
- 4
- 40
-
- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
vuuu sen benden de çalışkansınaklinialirimsmile
mac in allıkalrı pek pahalı da değilmiş 34 ya da 43 öyle demişlerdi sanki sormuştum makyaj bölümünde
ama nars 55 tl ve her gittiğimde sephoraya tükendi diyorlar yok satıyo
tamam götüreyim palladiuma gittin mi hiç?
bu arada indirim ney duyunca hemen bana haber ver haaaa
springsheen hariç hepsini beğendin yani kızz en çok springsheen i beğendim bene iymii:)
hehe arada bi gelio ama sanki
bende çatliycam ara ara kanal değiştirirken bakıveriyorum ne kıl bu adam kurtlar vadisini izlemek için ayak yaıpyo düpedüz reklam arasında absıyo çünkü ozaman ahlaklı mı oluyo sankim töbeee
ahada geldim bitti aşkı memnu
yaa neler kaynatılmış ben hiç allıktan anlamam yaaa teyzemin kızı bana verdi bitane ama daha hiç kullanmadım charmenin
ama varya tatildeyken kullandıydım allık teyze kızınınki fenada olmadıydı ama numarasını bilmiyom top toptu elitenin
ama varya tatildeyken kullandıydım allık teyze kızınınki fenada olmadıydı ama numarasını bilmiyom top toptu elitenin
gideriz beraber inş popeys a çıkar bide tayuk yerik demii karnım acıktı da :)
bu arada eminönünde de bii yer varmış okuduysan o tocikte bahsediliyor numune kapağı kırık ne bileym denemelik olan ürünleri satıyorlarmış epey bi ucuza gideriz belkim heh?süssüz püssüz leptabımı da çağırırz
bu arada abim erzurumdan ev aldı boşuna 1 aydır satılık ev aradım bana yine kiralık ev aramak düştü
aybik şu eminönündeki yeri öğrende bende gelem bari
kate34 nerelerdesin huhuhu