Kanka gel konuşalım:)

yaa aybiğim muhteşemsin ne güzel bi topic olmuş
artık bizimde bir topiğimiz var[/B
hemmen optimum çıkarmamızı ekliyim aynı zamanda kk yılbaşı çekilişi hediyelerinide vermiş oldum sonunda
canım yaa nasılda heyecanlı açmıştı paketi önce alyanın pantolonunu verdim çokbeğendi daha sonra yapbozu verdim önce durgunlaştı çok hoşuna gittiği belliydi
daha sonra alya dualı bardağı görünce dahada çok sevindi ve mektubu okurken çok güzel bir duyguygu seni seviyorum
olumunekankayizsmile:naz

Son düzenleme:
hemen bgnü özet geçeyim
gece ikide uyudum alacakaranlık serisinin üçüncü kitabını bitirdim sonunda tutulmayı şimdi şafak vaktine geçtim aslında sıkıldım kitaptan bikere başladım yaa devam edem bari sabah 12de uyandım hala kahvaltı yapmadım ufak atıştırma yaptım bgn internetin maşşallahı var msnyi açabiliyom artık
epeydir kapuska yemiyom gideyimde kapuska yapayım
cokacimcoook

donduk eve almanyaya gittik
bide evin yakinlarinda basbasa geyintiye ciktik kocikle
cok garip en son evli bile degildim simdi bebikliyim burlarda hehe
bizde balik giycez ama kabuskayida pek severim
sen bzim optimum cikartmamizin resimlerni eklesene ben hala gormedim

hayırlı akşamlar arkadaşlar açmış olduğunuz konu evlilik hazırlığı bölumune uygun bir konu değildir geyik bölumune taşınmıştır opuyorumnanaktan​

Son düzenleme:
merhabaaaa phenomen hosgeldin
mehtabim o smile vardi kii ben hatirliyorum onu..
bugun baya gezdik kocikle 4 saat yuruduk makinenin kablosunu bulursam resimleri atarim ama kubrada kalmis olabilir..
cok guzel bi duygu benim icin hala tuhafima gidiyor huseyinle burda olmak:)

nereleri gezdiniz bakem (sanki desende bilecem yaaa )güzel günlerin tadını çıkarın kaldı 31
fotoları bekliyom kübranın gelmesine az kaldı o gelince atarsın tabi benim pc kafayı yemezse

KÜstÜm sana aybık :KK43: hanı benı arıyacaktın ınternete gırınce topıc bıle aÇmıŞsın kankanla konuŞuyosun ben neyınım senın kÜstÜm ....

vay vayyy vayy aybıkem yıne döktürmüşsün yaww ne güselde yazmışsın kibar hatunsun vesselam...

Canım benim..bende sana çok değer verıyorum sütaşım benim:))))))))))))

özledik seni çokkkkk

X