Kanım dondu midem bulandi.

kızlar bu ecrin bebek nasıl kayboldu izlemedim bilen var mı? evin önünde oynarken yazıyo nette ama yanında kimse yok muymuş
Ecrin bebek hakkında cinsel istismar bulgusu yok deniyor. Bir buçuk yaşındaki çocuk evin önünde oynarken kayboluyor.sonra cesedinin parçaları bulunuyor bir hayvanın yapabileceği düşünülüyor. Benim bildiğim bu çok utanıyorum bunu yazarken ama öyle alıştırdılarki bizi. Dün bir aileyi ihbar ettim iki küçük çocuk biri altı biri üç yaşında bu çocuklar hep başı boş geziyor anne yok dün sordum yatıyor dedi kardeşinin alnındaki yaralar ne dedim araba çarptı diyor çocuk. Ben bunların yanında bir hafta önce üç dört çocuk daha gördüm hepsi perişan hatta iki tanesini anlatmak bile istemiyorum . Dün polis geldi evlerine çocukları götürdüler ama polis bile öyle alışmış ki illaki ölmesi lazım bu çocukların yani devletin bişeylere el koyması için

Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda gündem de olan ecrin bebek melek oldu hepiniz görmüşsünüzdür öyle içim acıyor ki bu kaçıncı masum yavruya yapılan işkence, istismar, pislik öyle şüpheli olduk ki herkesden herşeyden. RABBIM yavrularımızı korusun bu pisliklerden. Az önce sosyal medya da zümrüt apartmani isimli iğrenç bir kitapdan bir kaç sayfa paylaşılmış gördüm kanım dondu şerefsiz yazarı resmen pedofili düşünceleri yazdıklarına yansımış hakkında yasal işlem baslatiliyormus ama o iğrenç kitabın satışı devam ediyormuş lütfen çok dikkatli olun ortalık çok kötü ):
Evet o lanet olası kitabı gördüm ,görmez olaydım allahın belası küçük çocuğum olduğu için kaldıramıyorum dun o ksdsr çok ağladım ki bu bebek için kendime gelmiyorum...turkiyede güzeli saklı kslmıs bence çok olay var boyle ,nasıl insan bunlar mahlukat bunlarıda bir snne doğurdu bebektıler nasıl canavar oluyor bu erkekler

Bu sapıklığın dışa vurumu.. Sonuçta bu sapıklığı hayal ediyor ve hayal ettiği şeyleri yazıyor. İnsan niye böyle bir şeyi hayal eder pedofili değilse? Kendini tecavüze uğrarken hayal etsin onu yazsın o zaman, minicik bir beden üzerinden böyle ahlaksızca hayallerini kaleme alacağına!

kızlar bu ecrin bebek nasıl kayboldu izlemedim bilen var mı? evin önünde oynarken yazıyo nette ama yanında kimse yok muymuş
22 gündür Müge Anlı soruşturuyor bu olayı. Amcasi disari cikacakken pesine ağliyor evin önüne çıkıyor, her zaman olduğu gibi orda odunlarla oynadığını düşünüp bakmiyor babaannesi. Bu sebeple amcasi süpheli , götürmüş olabilir diyorlar. Programda da amca ve babaanne celiskili ifadeler veriyor. Ecrini en son gören ikisi. Ecrin evine 6 km uzaklikta bulunuyor ki oraya tek gitmesi mümkün değil. Amca programda dalga geçer gibi seytan kaçırmıştır, kurt kapmıştır diyor. Babaanne ayakkabısını tanımıyor! ki 1.5 yasinda bebeğin ayakkabisi nasil taninmaz. 3 yeğenim var hepsinin ayakkabsini da bilirim... boyle aci bi durum yasamis ecrin .. daha basina ne gelmis bilmiyoruz yani ..acikca soylerler mi ondan da süpheliyim..insanliğimiz yitiyor.

Geberesice köpekler bitirdiniz kadınları çocuklara geçtiniz doymadınız dişi çıkmamış bebeklere geçtiniz bu nasıl bişey ya bu kadar nasıl vahşileşebilir bi insan ya gün yüzü görmesinler inşallah ne bu dünyada ne öbür dünyada

Ecrin bebek hakkında cinsel istismar bulgusu yok deniyor. Bir buçuk yaşındaki çocuk evin önünde oynarken kayboluyor.sonra cesedinin parçaları bulunuyor bir hayvanın yapabileceği düşünülüyor. Benim bildiğim bu çok utanıyorum bunu yazarken ama öyle alıştırdılarki bizi. Dün bir aileyi ihbar ettim iki küçük çocuk biri altı biri üç yaşında bu çocuklar hep başı boş geziyor anne yok dün sordum yatıyor dedi kardeşinin alnındaki yaralar ne dedim araba çarptı diyor çocuk. Ben bunların yanında bir hafta önce üç dört çocuk daha gördüm hepsi perişan hatta iki tanesini anlatmak bile istemiyorum . Dün polis geldi evlerine çocukları götürdüler ama polis bile öyle alışmış ki illaki ölmesi lazım bu çocukların yani devletin bişeylere el koyması için
Her doğuran anne olamıyor işte çok yazık o çocukların günahı ne keşke sadece gerçekten hakeden kişilerin olsa çocuğu

Bende az önce gördüm. Kitabi yazan şerefsiz o..çocuğu kurgu filan desede bildiğin hayallerini yazıya dökmüş..belkide yazdığı anlarda eli o kökünden kopasuca şeyindeydi:kusmuk:
Bu kadar cesaretle 6 yıldır yayınlanan ve hala daha yayınevi tarafından savunulan bu iğrenç kitap yüzünden ceza alacaklarını hiç sanmadigim için!onları Allaha havale ediyorum.!

Evet tekmis. Cok kotu degil mi? 1.5 yasinda bir cocuk tek basina evin onunde oynuyormus. 1.5 yasinda ya... insan nasil birakir 1.5 yasinda cocugu tek basina. Nasil bu denli rahatlar hele boyle bir dunyada? anlamak mumkun degil...
22 gündür Müge Anlı soruşturuyor bu olayı. Amcasi disari cikacakken pesine ağliyor evin önüne çıkıyor, her zaman olduğu gibi orda odunlarla oynadığını düşünüp bakmiyor babaannesi. Bu sebeple amcasi süpheli , götürmüş olabilir diyorlar. Programda da amca ve babaanne celiskili ifadeler veriyor. Ecrini en son gören ikisi. Ecrin evine 6 km uzaklikta bulunuyor ki oraya tek gitmesi mümkün değil. Amca programda dalga geçer gibi seytan kaçırmıştır, kurt kapmıştır diyor. Babaanne ayakkabısını tanımıyor! ki 1.5 yasinda bebeğin ayakkabisi nasil taninmaz. 3 yeğenim var hepsinin ayakkabsini da bilirim... boyle aci bi durum yasamis ecrin .. daha basina ne gelmis bilmiyoruz yani ..acikca soylerler mi ondan da süpheliyim..insanliğimiz yitiyor.

aile aile değil ki 1 buçuk yaşındaki bebeğin ne işi var evin önünde tek başına? benim de oğlum aynı yaşta diğer odaya tek göndermiyorum herkes anne baba olmasın cidden ya

Pislik, şerefsiz ben de okudum o haberi hangi insan bir bebeğe yapılan istismarı hikayeleştirir yazar anlamıyorum. Pisliğin içinde var demek ki. Ya o kadar çoğaldı ki çocuğumuzu dışarı çıkarmaya kafamızı başka tarafa çevirmeye korkuyoruz. Tacizcileri, tecavüzcüleri idam edip toplumdan temizlemek gerek. Yoksa birkaç yıl yatıp, dışarı çıkarlarsa yine yaparlar.

aile aile değil ki 1 buçuk yaşındaki bebeğin ne işi var evin önünde tek başına? benim de oğlum aynı yaşta diğer odaya tek göndermiyorum herkes anne baba olmasın cidden ya
Aynen babaannede suçlu ben yazamadım bunu. Hadi aklına kötü bişey getirmese bile ayağı takılıp düşer biyeri kanar diyede mi düşünmez bir insan. Odunlarda oynuyor sanmışmış. Daha bir buçuk yaşında ya

Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda gündem de olan ecrin bebek melek oldu hepiniz görmüşsünüzdür öyle içim acıyor ki bu kaçıncı masum yavruya yapılan işkence, istismar, pislik öyle şüpheli olduk ki herkesden herşeyden. RABBIM yavrularımızı korusun bu pisliklerden. Az önce sosyal medya da zümrüt apartmani isimli iğrenç bir kitapdan bir kaç sayfa paylaşılmış gördüm kanım dondu şerefsiz yazarı resmen pedofili düşünceleri yazdıklarına yansımış hakkında yasal işlem baslatiliyormus ama o iğrenç kitabın satışı devam ediyormuş lütfen çok dikkatli olun ortalık çok kötü ):
İğrenç..nasıl bu kadar ahlaksızca düşüncelere sahip olabiliyorlar bende şimdi okudum kanım dondu ve bu kitap 2013’ten beri satılıyormuş yazık..

Keske ah keske .... sadece tek basina gonderilse iyi burada okudum altini uvey amcasina aldiriyorlarmis 😔 Daha fazla delirmemek icin zor duruyorum.

1.5 yasindaki cocugu tek basina disarida birakan ailede suclu ceza almali o cocuga biri birsey yapmasa kendi kendine zarar verecek birseyler yapar yazik gunah ya biz evde oda da tek biraksak surekli konteol ediyoruz millet disari birakiyor :KK43:

X