Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elif safak denen insanin da cok saglikli olduguna ben inanmiyorum zaten. Bu kitabin malum sayfasina da internette denk geldim. Lanet olsun keske okumasaydim. Kizima bakip bakip agliyorum saatlerdir. Yavrumum tirnagini azicik derin kessem icim yaniyor benim saatlerce ona uzuluyorum. Su yazilanlar kanimi dondurdu. Nefret ediyorum bu dunyadan artik.. tiksiniyorumAslinda buna benzer bir olay Elif Şafak'ın Mahrem kitabında da geçiyor. Aynen okuyunca yumruk yemis gibi oluyorsunuz. Orda olaya maruz kalanın ağzından, burada ise yapan kişinin ağzından yazılmış.
Ey Allahim bu şaka mi bu ne bitane okuyan o.cocugu da mi sikayet etmemis bu nasıl bi kitap inanamiyorum ya yok inanamıyorum bu kadar kotu seref yoksunu nasıl olunur allahımO kitap 6 yıldır basıliyormuş bide onu savunanlar var kurguymuş bilmem ne
Evet tekmis. Cok kotu degil mi? 1.5 yasinda bir cocuk tek basina evin onunde oynuyormus. 1.5 yasinda ya... insan nasil birakir 1.5 yasinda cocugu tek basina. Nasil bu denli rahatlar hele boyle bir dunyada? anlamak mumkun degil...kızlar bu ecrin bebek nasıl kayboldu izlemedim bilen var mı? evin önünde oynarken yazıyo nette ama yanında kimse yok muymuş
onu alani da okuyani da savunani da iceri atacaksin. Bu pisligi okuyup igrenmeyen insan olamaz. Aklindan boyle pislikler gecen biri ancak beyin israfidir...O kitap 6 yıldır basıliyormuş bide onu savunanlar var kurguymuş bilmem ne
İnanamıyorum ne diyeceğimi şaşırdımO kitap 6 yıldır basıliyormuş bide onu savunanlar var kurguymuş bilmem ne