Kanım dondu midem bulandi.

Aslinda buna benzer bir olay Elif Şafak'ın Mahrem kitabında da geçiyor. Aynen okuyunca yumruk yemis gibi oluyorsunuz. Orda olaya maruz kalanın ağzından, burada ise yapan kişinin ağzından yazılmış.
Elif safak denen insanin da cok saglikli olduguna ben inanmiyorum zaten. Bu kitabin malum sayfasina da internette denk geldim. Lanet olsun keske okumasaydim. Kizima bakip bakip agliyorum saatlerdir. Yavrumum tirnagini azicik derin kessem icim yaniyor benim saatlerce ona uzuluyorum. Su yazilanlar kanimi dondurdu. Nefret ediyorum bu dunyadan artik.. tiksiniyorum 😔😔

kızlar bu ecrin bebek nasıl kayboldu izlemedim bilen var mı? evin önünde oynarken yazıyo nette ama yanında kimse yok muymuş

Allah hepsinin belasını versin demekten daha çok şey yapmak gerek artık.. Allah korkusu olan gercekte zaten yapmaz aklina dahi getirmez .. kendimizi sorgulamalıyız.neden el kadar çocuğa bunu yapabilirler ne gerekçelerle.. cezalar asla caydırıcı değil.once bunlar düzenlenmeli.boyle iğrenç bir suçun eşsiz bir cezası olmalı ki kimsenin aklına dahi gelmesin bu sapık düşünceler.6 yıldır farkedilmeyen veya farkedilse de hakkında bişey yapılmayan bu yazara da bu eşsiz cezalardan verilmeli..

O kitap 6 yıldır basıliyormuş bide onu savunanlar var kurguymuş bilmem ne :işsiz:
Ey Allahim bu şaka mi bu ne bitane okuyan o.cocugu da mi sikayet etmemis bu nasıl bi kitap inanamiyorum ya yok inanamıyorum bu kadar kotu seref yoksunu nasıl olunur allahım

Yok artık sapıklıgın kitabını yazmıslar. Ya sanki millet bosuna çocuk istismarına idam bagırıyor. Bız idam dıye bı tarafımızı yırtarken millet kıtabını basıp satıyormus ve bunu alanlar ne nıyetle alıyor allah kahretsin

Böyle pislikler çoğaldı artk. İnsanın cocuk getiresi gelmiyo bu dünyaya. Ne kadar cahil, sapik iğrenç bir devire denk gelmişiz. O kitabida ilk defa duydum. Duyan mi olmamis hic. Sikayet etmemisler. Yavrunun basina gelince akillaniyolar

allah onu yazani da basani da yayinlayani da hatta o igrenc yaziyi savunanlarin belasini versin.okudugumdan beri cumleler kafamda donup duruyor.bide kurgu diyorlar ne kurgusu resmen ozendirecek sekilde anlatmis allah kahretsin o adami.boyle sapik cani insan kilikli yaratiklarla ayni havayi soludugum icin lanet olsun bu dunyaya

Bunlar gibi yaratıklar bunlar gibi adiler çocuk kadın hayvan herhangi bir boşluk, duvar deliğine bile hallenen sümükler. Allah bunların da bunları savunanin da belasını versin. Yasayabilicekleri en ağır şeyleri yaşasınlar. Uyuyamasinlar, yemek yiyemesinler, akıllarından olsunlar. Ellerim titriyor. Allah belâlarını versin. Ya psikolojimizi bozdular. Yolda babasının kucağında ağlayan bir bebek bile görsem 'acaba babası değil mi neden ağlıyor yabancı biri mi acaba' diye uzun süre bebeği ve adamı izliyorum ya. Artık her adımda aklıma saçma şeyler geliyor. Isyerının önünde bir kedimiz var adamlar onu biraz uzun süre sevince bile tedirgin olup hemen kedinin yanına gidiyorum. Delirttiler bizi delirttiler. O 1.5 yaşındaki ecrin'in yaşadığı acıların kat kat fazlasını yaşasın bu lanet canlılar.

kızlar bu ecrin bebek nasıl kayboldu izlemedim bilen var mı? evin önünde oynarken yazıyo nette ama yanında kimse yok muymuş
Evet tekmis. Cok kotu degil mi? 1.5 yasinda bir cocuk tek basina evin onunde oynuyormus. 1.5 yasinda ya... insan nasil birakir 1.5 yasinda cocugu tek basina. Nasil bu denli rahatlar hele boyle bir dunyada? anlamak mumkun degil...

O kitap 6 yıldır basıliyormuş bide onu savunanlar var kurguymuş bilmem ne :işsiz:
onu alani da okuyani da savunani da iceri atacaksin. Bu pisligi okuyup igrenmeyen insan olamaz. Aklindan boyle pislikler gecen biri ancak beyin israfidir...

X