Kanguru..

tigerboxer

14 AĞUSTOS 2009
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
405
1
42
Merhaba arkadaşlar. Ortalama bebeklerimiz 2,5-3 aylık oldular..Kanguru konusundaki düşünceleriniz neler? Kanguruyla taşıyanlarımız varmı? Bu konuyu bir uzmanla görüşen varmı? Almıstım ama cesaret edemiyorum koymaya iyice araştırmadan..:uhm:

canim ben dogdugundan beri kullaniyorum..oglumu krese götürürken kizimida kanguruyla tasiyorum ve de cok rahat ediyorum..cok pratik ve rahat oluyor..kizimda cok seviyor böyle gezmeyi..sicacik gögsümde hemen uyuyor..ama uzun süre tasimiyorum..en fazla yarim saat yada bir saat..doktorumda tavsiye etti ve bir sakinca görmedi...zaten aldigim üründe test edilip onaylanmis bir ürün...yani ben kesinlikle tavsiye ederim..

Öylemi.. tamam dur deneyeyim canım iştaha geldim içimi rahatlattın:)

Kanguru sanırım büyük geldi dicem ilk doğduğundan beri kullanıldığını söylüyorsun demekki sorun orda değil. banamı büyük geldi acaba çok zayıf olduğum içinki.. DUHA ERıM içinde hiç rahat edemedi ya da sevmedi direkmen, bilmiyorum işime yaramadı bu da ya

Son düzenleme:

canim onun büyültüp kücültmek icin ayarlari olmasi lazim..mesela benimkinde bebegin boyuna göre tasidigin yerin, annenin kilosuna yada enine göre de takma yerlerini daraltip bollastirabiliyorsun..seninkinde de muhakkak vardir..ayrica ilk önce biraz rahatsiz oluyor ama disariya cikinca hemen susup bayiliyordu benimki..ayrica orada güzelde gaz cikariyor benimki..bilmiyorum senin kangurudami bir tuhaflik var acaba...

:) ayarladım ayarladım.ama olmadı annemdede denedik yine olmadı. benim oğlan pek huysuz benim boynumu emer hep bulamayınca rahatsız oldu galiba keyfimize çok düşkünüz:)kucağımdan inmek istemez bir an olsun kucaktan indirmek için başka aletler keşfetmem gerekçek sanırım yinede ara ara deneyeyim bari belkide alıştırabilirim zamanla.ama dediğin gibi inanılmaz rahatmış ne sırt ağrım oldu ne bel alışsa keşke

bende kullandım kanguru
cokta hoşuma giderdi hep başkalarında görünce
bana da nasip oldu

cok uzun süre olmamak kaydıyla bence kullanmada bi sakınca yok
doktorumda aynı şeyi söylemişti

bende kullandım kanguru çok da severdi kızım tabi şimdi 15 aylık oldu artık taşınmaz halde :))
hamilelikten kalma göbek fıtığı varmış bende biraz geç farkedildi tabi bu durum...Ağır taşımak da arttırmış biz farkedene kadar tabi .şimdi ameliyat olmam lazım ...sizlerde bende mecbur kalmayınca kanguruyu kendiniz takmayın eşiniz taksın birazda baba kokusu fena olmaz :)))hihoyyyt:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…