Kesinlile katılıyorum arkadaşlar bugün yüce rabbim dualarımızı kabul edecektir.Ben on ay bebek için uğraştım artık namaz kılıyor dua okuyordum.Tam bir ay sonra yüce rabbim dualarımı kabul etti ama bebeğimi kaybettim.İnşallah yine o güzel duyguyu tatmak nasip olur.İnşallah isteyen herkeze allahım sağlıklı bebekler nasip eder.İki aydır bende bekliyorum bakalım umarım bu ay olur.Çok zor insan başka bişey düşünemez hale geliyor.Bu gece herkez bol bol du etsin hepimiz iiçin inşallah.
Arkadaşlar hepimiz çok çalışıyoruz bebiş için ama yarın kandil yani hepimize tatilcoksekeriremsu
Yarın birbirimize dua edelim olur mu? Okuyabilenler yasin okuyalım, tüm anne olmak isteyenler ve hamile arkadaşlarımız için. İnşallah Rabbim bu güzel günde yapacağımız duaları kabul eder. :1hug:
Hepinize a.s.
Canim cuma gunu recep ayi giriyor ama cuma gunu kandil degil. Regaip kandili pazartesiyi saliya baglayan gece.Yani pazartesi gunu oruc tutulursa iyi olur. Tabiki cuma gunude muslumanlarin bayram gunu o gunde bir vakit vardir ki istenen sey reddolunmaz ve o vaktin ikindinin cikacagi vakit oldugu rivayet edilir.
Arkadaşlar hepimiz çok çalışıyoruz bebiş için ama yarın kandil yani hepimize tatilcoksekeriremsu
Yarın birbirimize dua edelim olur mu? Okuyabilenler yasin okuyalım, tüm anne olmak isteyenler ve hamile arkadaşlarımız için. İnşallah Rabbim bu güzel günde yapacağımız duaları kabul eder. :1hug:
Hepinize a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?