Jayjaycım Tunç Şafakın yazısını gördüm nette. Kök hücreyle ilgili ayrıca videoda var. Güzelce bilgiler vermiş. Yapıyoruz lafı geçmedi ama nasıl yapıldığını anlattı. Bu yüzden onun yapcağını düşünüyorum. nette numarası da vardı bu adamın
canım o video linkini bir versene bakim
bir de benim dedigim ozon kana karıstırılıyordu
damar yoluyla veriliyor
yüze püskürtüleni sanırım istanbulda lavinia güzellik merkezi yapıyordu
görüşmüştüm onlarla da
bu güzellik işleri nedeniyle aramadığım dr merkez kalmadı
artık adımı vermeye utanıyorum
her defasında başka isimle arıyorum:kedi:
Jayjaycım kötü haber: beni esteeworlden aradılar (altunizade şubesi) Bu PRPnin kök hücreyle ilgisi yokmuş. PRP yine kanımız alınyomuş ve doku yenileme için yüze enjekte edilyomuş.(burayı hızlı söyledi sanırım başka işlemden de geçirilip yüze enjekte edilyo tam anlamadım) doku yenileme çalışmasıymış. Hayal kırrklığına uğradım. Çünkü ben kök hücre yöntemini istiyorum :sinifsinif: Kök hücre daha sonuçlanmadı Türkiyede yaPAN varmıdır diye sordum. Sanmıyorum dedi.
Ben kök hücre haberlerini okuduğıuğumda daha çok hoşuma gitti çünkü bi yazıda şöyle yazıyo:
Yaşlandıkça yüze gençliği veren dolgunluk azalıyor, yumuşak dokunun kaybı
başlıyor, cilt inceliyor, cilde oksijen taşıyan damarlar azalıyor ve kaslar
eriyor. Estetik açıdan elimizdeki tedavi yöntemleri ile sarkmış cildi
gerebiliyor, asabiliyor veya boşalan dokuyu yağ ile doldurabiliyoruz.
Ama bunlar problemi tedavi etmiyor, sadece görüntüyü düzeltiyor. Kök hücre
tedavisi yüzde bir gençlik aşısı gibi çalışabiliyor. Çünkü bu hücreler
çevrelerindeki ortama göre değişim gösterip çoğalan hücreler…
Yani kişinin yağ hücresine ihtiyacı varsa bu hücreler yağa damar hücresine
ihtiyacı varsa damara, deriye, yada ne gerekiyorsa orada ona dönüşüyor. hatta
Japonlar bu yöntemle meme büyütmeye bile başladılar.
Bizim PRP ise sadece doku yeniliyo :bbo: ne bilym hayal kırıklığına uğradm. Kadın bu yöntemde çok kişi memnun kaldı dedi ama ben biraz daha terredütlüyüm artık
daylight ozon terapiye kac lira veriyorsun?
ben burda sormustum, bir poliklinik kızılayda bir merkeze goturup yaptırıyordu
seansına 150 dediler ben de gitmedim
daha ucuz deselerdi giderdim ama o ozon da çok süper birşey
ne gibi faydalarını gördün daylight? ciltte kiloda vs??
1-2 kez uygulatmakla bir fayda gorur muyum
belki çok gidemem ama 1-2 gidebilirim
yemin ederim tüm param bu tarz işlere cilt bakımı anti aging besinler ıvır zıvıra gidiyor
iliğimi kuruttu bu işler yaama kendimi kaderin rüzgarına bırakamam
bi yaşlansan tamam bittin
Cnm ben ozon terapiyi yaptırdım. Hatta önce bi güzel temizlediler sonra buhar verdiler maske falan yaptılar. Sonrada Ozon ve Oksijen ikisinide teker teker yüzüme püskürttüler. 30 dk oksijen verdiler. ve ozonuda kaç dk verdiler hatırlamıyom. Bu uygulamaya 75 lira verdim. 6seans olmalı dediler. 1 seans gidebildim. ve ilk seansta gözaltı morluklarım tamamen yok oldu ama sadece 2-3 gün sürdü bu sonra tekrar gelip yerleştiler gözüme. Yani bu işte sakat. Para tuzağı. bi kaç gün sonra eski halime dönceksem napyım ben bu uygulamayı... Bizi anca kök hücre kurtarır. fisfisfis
ben birşey daha yaptırıyorum ;ama pek kimselere demiyorum bana aklını yemiş demeyeceginizi bir bilsem yazacagım da.....
5.seanstan sonra amanın aman al bayrak rengine dönüyor kanın cildin ışıldıyo saçın dökulması duruyor asıl anti aging BU AYDA 1 BİLE iyi gelir ah ahh ben 2yılı aşkın kendimi bıraktım maddi manevi sorunlar vs nedeniyle bir de dogal yöntemler yeter sandım aldandım aradaki açıgı şimdi kapatamıyorum helal sana en güzelini yapıyorsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Daylightım canım ben çok merak ettim :)) opuyorumnanaktanne yaptırıyorsun ?Ben vallahi aklını yitirmiş demiyeceğim :)))yerimseniben Bu arada Adana buluşma fotolarında seni gördüm çok hoş ve güzelsin ŞenizMerakla yanıtını bekliyorum .ben birşey daha yaptırıyorum ;ama pek kimselere demiyorum bana aklını yemiş demeyeceginizi bir bilsem yazacagım da.....
KOLON HİDROTERAPİ yaptırıyorum bagırsagıncihazla 40dk süreyle yıkanması demek oluyo uzun süredir bagırsak cidarı yapışan zararlı toksinlerin atılımının saglanması ben de yıllardır sedef var kronık kabızlık cabası ;ama asıl sedef tedavısini araştırırken (ydışı yayınlardan vs) cilt hastalıgı olan kıişilerin çogunlugunun sindirim si,stemi yavaş olan kişiler oldugunu bunların vitiligo,sedef,akne,erken kırışıklıklar g,ibi sorunlara daha fazla maruz kaldıgını örgendim hatta drumu ben taciz ettım bunu merkeze alsın diye tabi cihaz aralıkta geldi ben yeni gidiyorum 4 seans oldu işlem sonrası et ürümleri yasak hayvansal gıda en aza indiriliyo haftada 2den 3haftalık bir detoks olmuş oluyo güne activiayla başlanılıyo inanmayacaksınız yüzüm fasulye tarlası gibiydi durdu sedefimse atak dönemini geride bıraktı ben bile şasırdım ben bile şaşırdım her gün düzenli wcdeyim ha dewam eden süreçlerde ne olacak bilemem ;ama ayda bir hatırlatma anlamında devam ederim 6yı bitirdikten sonra diyorum bakalım hah bir kıç.ın kalmıştı yıkatmadık derler diye dem,iyorum kımselere ;ama yüzüme iltifat almaya başladım SÜLÜK ne ola ki sen de onu paylaş lütfenkatiyen demiycez daylight
hadi anlat bize
çok ama çok merak ettim gerçekten
sülük mü yoksa? onu ben de düşündüm açıkcası
bir korkum oldugundan degil de hayvancagızlar bu sıcakta nası yolculuk yapıcak da
bana gelicek onu dusunuyorum
sonbaharda alıcam bi 10 tane zemuszemus
daylightım canım ben çok merak ettim :)) opuyorumnanaktanne yaptırıyorsun ?ben vallahi aklını yitirmiş demiyeceğim :)))yerimseniben bu arada adana buluşma fotolarında seni gördüm çok hoş ve güzelsin şenizmerakla yanıtını bekliyorum .
iste ben de onu diyorum dogal yontemle vs olacak ıs degıl bu
bırakmamalıyız kendımızı oyle
sonra toparlanmıyor aynada hergun bı degısıklık goruyoruz
daylihgt yanı 1 kez bile yaptırsam iyi diyorsun bu ozonu
senin dr un kimdi? 90 veririm bi seansa haha delikafadulden
dr diyormuş ki bu nası bir hastadır böyle
hayır bi aciliyeti olsa anlarım, güzel kalmak icin bu kadar pazarlık yapmak:kedi:
bakim bi drunu arıyım senin azcık indirim yaparsa bi ugrarım ozona da:lepi:
ben asıl balcayı merak ediyorum balca gelsene siteyeekaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?